De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν πήρα την αφορμή από το τελευταίο τηλεφώνημα πριν λίγο στα ΚΤΕΛ και τελικά κατάφερα να κλείσω θέση μετά από χασομερημα 2 ωρών πέρα δώθε στο τηλέφωνο μπας κ τελικά το σηκώσει κανένας.Αυτό το πράγμα δε γίνεται μόνο στις γιορτές μου έχει συμβεί άπειρες φορές σε άσχετες μέρες κτλ. Μιλάω για τους υπαλλήλους του Σταθμού μακεδονία στη Θεσσαλονίκη κ στον Κηφισό στην Αθήνα. Μιλάνε με μαγκιά στο τηλέφωνο ΟΟΟΟΟΤΑΝ το σηκώσουν μετά από 800 ώρες δήθεν επειδή είναι ώρα αιχμής.Άσε που μερικές φορές το σηκώνουν κ το κλείνουν επειδή μάλλον τους εκνευρίζει.ΛΟΙΠΟΝ αν με βλέπει κανένας που έχει γνωστό υπάλληλο σε τηλέφωνα,την επόμενη φορά που θα χάσω πολύτιμο χρόνο να τηλεφωνώ κ να περιμένω σαν μλκς θα επωμιστώ την μισή ώρα που θα μου πάρει να παω στα ΚΤΕΛ αυτοπροσώπως και να τους/τις κατσαβιδώσω στη καρωτίδα:mad:.Την τελευταία φορά την πλήρωσε ο αχθοφόρος που έκανε το λάθος να το παίξει έξυπνος κ του προσγείωσα βαλίτσα 50 κιλών στα πόδια. Δεν ξέρω αν είμαι τόσο γκαντεμόσκυλο κ μου συμβαίνουν μόνο σε μένα ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΣΩ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΚΤΕΛ. plz μη πεταχτεί κάποιος κ μου πει για τρένο,γιατί κατεβαίνω σε σημείο της εθνικής πριν την Αθήνα που δεν εξυπηρετεί ο ΟΣΕ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε χωρις να θελω να σε κατακρινω, οσο Ελληναραδες ειναι αυτοι που ενδεχομενως φερονται οπως λες, τοσο λαθος εισαι κι εσυ που νομιζεις οτι θα κερδισεις κατι με τον τσαμπουκα και τη μαγκια, εστω ακομα κ αν ξεσπας κατ'αυτον τον τροπο.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε χωρις να θελω να σε κατακρινω, οσο Ελληναραδες ειναι αυτοι που ενδεχομενως φερονται οπως λες, τοσο λαθος εισαι κι εσυ που νομιζεις οτι θα κερδισεις κατι με τον τσαμπουκα και τη μαγκια, εστω ακομα κ αν ξεσπας κατ'αυτον τον τροπο. Είναι αδικαιολόγητο δηλαδή,το να σε φέρνουν στα όρια;Όταν ένα εκνευριστικό πράγμα συμβαίνει όχι μια,όχι δύο αλλά ΚΑΘΕ φορά; Πιστεύω οτι κάτι μπορώ να κερδίσω με τον τσαμπουκά μου,έστω να σπάσω το δικό τους και να τους χαλάσω τη μέρα όπως χαλάνε τη δική μου κ τη βγάζουν λάδι.
Garnele Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Στα περισσότερα εκδοτήρια αυτοί που δουλεύουν ελέγχουν και τα εισιτήρια εντός των λεωφορείων. Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το πρόβλημα -ότι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα- αλλά δίνει μια απάντηση που δεν έχει να κάνει με το κλασικό που λένε και για τους δημόσιους υπαλλήλους άτονμαλακαξυνειταπαπαριατουκαιδεσηκωνειτοτηλεφωνο. Εν τέλει ναι, αυτό είναι πρόβλημα, το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο αεροδρόμια -οποία σύμπτωσις, κι αυτό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Οπότε η λύση είναι η εξής: υπάρχει εκδοτήριο στην Καμάρα, ανάμεσα στις καφετέριες (μικρο μπλε και τα σχετικά) μπορείς να πηγαίνεις εκεί να παίρνεις το εισιτηριάκι σου κατευθείαν.
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ντεθλορντ μπορώ να μάθω την ηλικία σου εντελώς πληροφοριακά;
De@th L0rd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ντεθλορντ μπορώ να μάθω την ηλικία σου εντελώς πληροφοριακά; Δες το προφίλ.Εντελώς πληροφοριακά.
antonisid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει μιλάμε τώρα για μια απ τις χειρότερες δημόσιες υπηρεσίες , τι περιμένεις δηλαδή? Εδω δε μπορείς να εξυπηρετηθείς σε θέματα υγειας απ το τηλέφωνο , θα σε εξυπηρετήσουν στα ΚΤΕΛ? ε ρε ξύλωμα που πρέπει να πέσει....ας μην υπηρχε μονιμότητα (που μονο στην Ελλάδα υπαρχει) και θα βλεπες μετα εξυπηρέτηση. Ο καθενας εχει πολλές εμπειρίες να πει εκτος ΚΤΕΛ.Να θυμηθω τι δηλαδη? που πηγα να παρω το διπλωμα απ το υπουργειο και μου λεει ο δημόσιος "αν το θες για να παρεις τ αμαξι να πας για καφε δε στο δινω". (κανενα νοημα ε?) Αυτοί είμαστε ομως,760.000 δημοσιοι υπαλληλοι (2/5 εργαζομενους δηλαδη) (οσους έχει η Γαλλια αριθμητικά) και ουτε μια κράτηση στα ΚΤΕΛ δε μπορείς να κάνεις.
leftermann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ναι. Αλλά οι υπάλληλοι στα κτελ δεν είναι δημόσιοι. Είναι ιδιωτικότατοι. Και φυσικά δεν είναι μόνιμοι. Και εννοείται ότι το κτελ δεν είναι δημόσια υπηρεσία, αλλά ιδιωτική επιχείρηση
antonisid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Η νοοτροπια παιζει ρολο...και ο ΟΤΕ πλεον δε θεωρειται δημόσιο αλλα τα κατάλοιπα του παρελθόντος παραμενουν.
leftermann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 δεν είναι το ίδιο. Το κτελ ποτέ δεν ήταν δημόσια επιχείρηση. Ήταν απλά μια κοινοπραξία. Έχει αφεντικά και μηχανισμούς που μπορούν να απολύσουν έναν κακό υπάλληλο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
AFANIS_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά τα ΚΤΕΛ είναι ΑΕ...ότι παράπονα έχεις μπορείς να διαμαρτυριθείς....το έχω κάνει και εγώ...κυρίως για θέματα συμπεριφοράς...απλά εντάξει σκέψου πως και αυτοί έχουν να κάνουν με εκατοντάδες ανθρώπους καθημερινά...που πολλές φορές δεν ξέρουν καν τι θέλουν...εδώ εμείς ήμαστε στην ουρα και νευριάζουμε με κάποιον που είναι μπροστα μας και αργεί με βλακείες κλπ κλπ....πόσο μάλλον αυτοί που τις πιο πολλές φορές δεν είναι και τίποτα υψηλομισθοι...δεν τους δικαιολογώ...πάντως δεν είναι δήθεν η ώρα αιχμής....να αποφεύγεις να τηλεφωνείς ακριβώς ή και μισή....εκεί είναι που πέφτει όλος ο κόσμος...που τρέχουν να προλάβουν τα δρομολόγια τελευταία στιγμή....φαντάσου λοιπόν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να σου απαντήσουν και ο άλλος να χάσει το λεωφορείο του για να σου δώσει εσένα μια πληροφορία!!!!????
lary7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Οπως λεει και ο AFANIS, τα ΚΤΕΛ δεν ειναι δημοσιο, αν και δεν ειναι και εντελως ιδιωτικη επιχειρηση. Και οντος η δουλεια του υπαλληλου που μιλησες δεν ειναι να κανει κρατησεις αλλα κυριως να εκδιδει εισιτήρια επιτοπου. Και εσυ αμα ησουν στην θεση του και ειχες 10 ατομα ουρα να περιμενουν δεν θα εδινες προτεραιότητα στο τηλεφωνο. Παντος αντι απο τσαμπουκαδες μπορεις να υποβαλεις τα παραπονα σου, εγγραφως και να εισαι σιγουρος πως θα πετυχεις περισσότερα γιατι θα ακουστει το παραπονο σου, αν και στην περιπτωση σου δεν φταιει ο υπαλληλος.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Το έχω κάνει κι εγγράφως 2 φορές σε επίσημο κ πολιτισμένο ύφος κ με πήρε ο τότε πρόεδρος,ένας μπεκρής κ με πλάκωσε στα βρισίδια.Κ μόλις πήγα με τους αστυνομικούς στο γραφείο του για μήνυση επειδή επίτηδες είχε πέσει σύρμα για να μη βγάλουν εισητήριο στο επώνυμό μου,εφαγα μισή μέρα ταλαιπωρία,έκανε τον ανήξερο αλλά μόλις έφυγαν οι ένστολοι άρχισε πάλι τα ίδια.Δε βγάζεις άκρη με το καλό με αυτούς.
leftermann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 από περιέργεια και μόνο: -κτελ θεσσαλονίκης; -πότε παίχτηκε αυτό (έτος; ); γενικά δεν παίζει και ιδιαίτερη σοβαρότητα εκεί μέσα. Οι μισοί υπάλληλοι είναι και μέτοχοι, οπότε το παίζουν αφεντικά. Και είναι δηλαδή, αφού σαν μέτοχοι δεν κουνιούνται με τίποτα. Και γενικά υπάρχει ένα κλίμα "δεν είμαι υπάλληλος, αφεντικό είμαι, αλλά χάρη σας κάνω και δουλεύω και στα εκδοτήρια πχ, σιγά μην σκιστώ κιόλας", και "σιγά μην καρφώσω τον Τάδε, τόσες μετοχές έχει" και μπλα μπλα. Η απάντηση είναι: αν το μαγαζί αυτό δεν μου κάνει, ψωνίζω από άλλο. Αν είναι το κτελ θεσσαλονίκης, τα ίδια δρομολόγια κάνει και το κτελ αθηνών. Επίσης και ο Ταβλαρίδης. Επίσης και το τρένο. Καριόληδες, δεν σας δίνω τα λεφτά μου.
wgibson Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 απουσια ανταγωνισμου-->>εμφανιση δημοσιουπαλληλικης νοοτροπιας δωστε σε αλλη εταιρια να βαλει και αυτη λεωφορεια, να δειτε πως αλλαζουν συμπεριφορα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.