xavier Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 στον kmplayer οταν βαζω video renderer vmr9 εχω tearing, οταν βαζω overlay στρωνει. τι μπορει να φταιει? ειναι θεμα των driver της ΑΤΙ? υπάρχει καμια ρυθμισουλα που να το διορθώνει? Για πειτε καμια ιδεα... εχω windows xp, την ati 4670, athlon 3800+ και μιλαω για απλα xvid δεν εχω καποιο codec pack εγκατεστημενο, μονο ffdshow, coreavc και haali media splitter
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Άλλους renderers δοκίμασες; Π.χ.: Σε Windows XP, έχοντας εγκαταστήσει το .NET Framework v3.5, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον EVR renderer (αν το υποστηρίζει ο player)...
xavier Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 μπα, τα ιδια και με το evr το πιο πιθανο ειναι να φταινε οι drivers της ΑΤΙ. στον vlc παιζουν κανονικα οι ταινιες...
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Σε κάποιον άλλον DirectShow-based player; Π.χ. Media Player Classic - HomeCinema;
xavier Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 και στο mpc ολα καλα με vmr9, μπορω να χρησιμοποιω αυτο, παντως αν καποιος γνωριζει αν μπορω να διορθωσω το kmplayer δεν θα με χαλούσε, μια και τον εχω συνηθισει...
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Άλλαξα τον τίτλο από «Πρόβλημα στην αναπαραγωγή βίντεο» στον τρέχοντα, μπας και βρεθεί κάποιος χρήστης του KMPlayer που μπορεί να σε βοηθήσει να το λύσεις. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.