Προς το περιεχόμενο

Laptop δεν αναγνωριζει καινουριο σκληρο δισκο

geioann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλασε ο παλιος δισκος και αγορασα αλλον.Τον βαζω και παω να περασω τα windows.Φορτωνει κανονικα τα απαραιτητα αρχεια για την εγκατασταση των winds και μολις ειναι ετοιμο να ξεκινησει το φορματ μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρεθηκε σκληρος δισκος.

Δεν πιστευω πως ειναι προβλημα μητρικης γιατι τον παλιο τον αναγνωριζει και φορτωνει κανονικα το λειτουργικο μεχρι να πεσει μπλε οθονη!!

Οποιαδηποτε ιδεα ( γιατι εγω στερεψα!!) ευπροσδεκτη!

Ευχαριστω!

Δημοσ.
Χαλασε ο παλιος δισκος και αγορασα αλλον.Τον βαζω και παω να περασω τα windows.Φορτωνει κανονικα τα απαραιτητα αρχεια για την εγκατασταση των winds και μολις ειναι ετοιμο να ξεκινησει το φορματ μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρεθηκε σκληρος δισκος.

Δεν πιστευω πως ειναι προβλημα μητρικης γιατι τον παλιο τον αναγνωριζει και φορτωνει κανονικα το λειτουργικο μεχρι να πεσει μπλε οθονη!!

Οποιαδηποτε ιδεα ( γιατι εγω στερεψα!!) ευπροσδεκτη!

Ευχαριστω!

Ο δίσκος υποθέτω οτι είναι SATA και προσπαθείς να περάσεις Win XP.

Δυστυχώς τα ΧΡ δεν έχουν ελεγκτή και πρέπει να τον εγκαταστήσεις χωριστά απο δισκέτα (αν εχει το λαπτοπ) ή με το nlite.

Δημοσ.

Ναι ο σκληρος ειναι SATA και προσπαθω να περασω τα XP!

Τι ακριβως ειναι το Nlite?Δωστε μου 2-3 πληροφοριες για το πως λειτουργει αυτο το προγραμμα γιατι δεν εχω ιδεα!

Μονο τα xp εχουν αυτο το προβλημα?Αν παω να βαλω δηλαδη τα καινουρια τα 7 θα τα εγκαταστησει κανονικα χωρις nlite?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Υπαρχει μια ρυθμιση μεσα στο Bios που ρυθμιζεις και τον βλεπεις κανονικα νομιζω...

Κολλησε το μυαλο μου τωρα και δε μου ρχεται...

Ειχε σχεση με το πως βλεπει τον σκληρο το laptop..

Αλλη λυση ειναι να προσθεσεις με το nlite τους drivers για το δισκο μεσα στα Xp...

Αλλιως με εξωτερικο floppy...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...