sculper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 1) Sony VAIO W 2) HP 2140 Mini-Note PC και 3) LG X120L Mini Laptop αυτά που μου είπαν: 1) δίνεται μόνο σε καφέ χρώμα και με τα win7 σέρνεται. 2) το καλύτερο από άποψη κατασκευής και από άποψη σήματος. 3) είναι περίπου το ίδιο με το HP, αλλά έχει πολύ χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής. περιμένω και τις δικές σας συμβουλές! ευχαριστώ πολύ!
skim045 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Απο ένα αντίστοιχο forum είχα δει οτι το lg κάτι λέει. Προσωπική εμπειρία δεν έχω για να σου πω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:17 ---------- Και απο ότι μόλις είδα είσαι και εσύ γραμμένος σ'αυτό το forum.
BritGreek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 1. H LG είναι τρομερά αξιόπιστη. Έχω λάπτοπ LG το οποίο δεν έχει κλείσει εδώ και 3.5 χρόνια. Το service τους είναι απλά άψογο. 2. Κοίτα και την εγγύησή τους. 3. Αν αναλογιστείς την ακτινοβολία ενός κινητού τηλεφώνου, σκέψου ότι το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που χρησιμοποιείς mobile internet. Εγώ στη θέση σου θα διάλεγα μοντέλο το οποίο να ΜΗΝ έχει ενσωματωμένη την κάρτα 3G για να μπορώ να αγοράσω ένα καλώδιο 3-4 μέτρα και να έχω την ακτινοβολία μακριά μου. Όταν πηγαίνουμε διακοπές και χρησιμοποιούμε τέτοια σύνδεση, εμείς έχουμε αγοράσει ένα 5μετρο καλώδιο usb και το βγάζουμε στο μπαλκόνι συνδέοντας εκεί την κάρτα, για να μην είμαστε κοντά στην ακτινοβολία. Άσε που πιάνει και καλύτερα έτσι, γιατί άλλο είναι να μετακινείς το netbook για να έχεις καλύτερο σήμα κι άλλο να μετακινείς απλά το καλώδιο πηγαίνοντάς το π.χ. κοντά στο παράθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.