nikosv7_7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα flash drive ocz rally 2.Στα windows 7 x64, ενώ εμφανίζεται κανονικά στο device manager, δεν το βλέπω στο my computer. Προσπάθησα να βρω drivers αλλά άδικα. Να σημειώσω οτι σε άλλα pc λειτουργεί κανονικά, όπως και στο express gate της ASUS. Εύλογα συμπεραίνω οτι ειναι υπαίτιο το λειτουργικό. Άλλα όμως στικάκια λειτουργούν κανονικά στο pc μου... Παραθέτω και την σύνθεση μήπως κάποιος και μπορέσει να βοηθήσει.. (MB:Asus p6t deluxe v2. PR: Intel i7 920. MEM: 6GB Corsair dominator GT 1866MHz triple chanell). Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
guardianx71 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Το ίδιο φλασακι έχω σε 7 x64 και όλα είναι οκ. Δοκίμασε να πατήσεις δεξί κλικ στο υπολογιστή , μετά διαχείρηση και στο πίνακα που θα βγει διαχείρηση δίσκων. Δες αν το έχει εκεί και αν έχει γράμμα. Αν δεν έχει γράμμα πάτα δεξί κλικ αλλαγη γράμματος
parsifal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Στη Disk Management Console των Windows; Είναι ορατό ως συσκευή και αν ναι, αναγνωρίζεται σωστά το partition+filesystem του; edit: Με πρόλαβαν...
nikosv7_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς δεν με αφήνει να αλλάξω το γράμμα. Εμφανίζει μήνυμα σφάλματος. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μα, δεν φαίνεται να αναγνωρίζει καν partition/volume επάνω στο stick, πώς να αποδοθεί μετά drive letter; Σύνδεσέ το σε άλλο PC, πάρε backup τα δεδομένα που περιέχει, σύνδεσέ το ξανά στο Win 7 PC, από το Disk Management δημιούργησε επάνω στο stick ένα νέο volume και κάνε το format. Αν πετύχουν όλα αυτά, θα πρέπει πλέον να παίρνει σωστά drive letter.
nikosv7_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Το δοκίμασα αλλα δεν εχω επιλογή άλλη από το να αλλάξω το γράμμα ή να κάνω Format. Και στις δυο περιπτώσεις το ίδιο error εμφανίζει. Εκανα και format σε αλλο pc και NTFS και σε FAT32 , αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Να το πετάξω ?
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις και από command line, με το Diskpart. Με προσοχή όμως, γιατί εκεί δεν έχει GUI και πρέπει να είσαι σίγουρος σε ποιο disk σβήνεις και επαναδημιουργείς volumes!
nikosv7_7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασα αλλά δεν εχει volume και δεν ξέρω να δημιουργήσω. Υπάρχει εντολή?
parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Το πλήρες documentation με τις εντολές που δίνει το περιβάλλον του DiskPart και τις παραμέτρους τους μπορείς να το βρεις εδώ: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc770877%28WS.10%29.aspx
nikosv7_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μετά από πολύ προσπαθεια και αποτυχίες αποφάσισα να αλλάξω το stick με άλλο (Transcend) και όλα καλά. Προσφατα όμως το ίδιο ακριβώς προβλημα παρουσίασε και η φωτογραφική μου (Sony a 230). Αυτή δυστυχώς είναι δύσκολο να αλλαχτε'ι..... pls HELP meeeeeeeeee!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.