Προς το περιεχόμενο

Αγορα την msi 785 gm -e51

akatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου ηρθε η μητρικη msi 785 gm -e51 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-785GM-E51-AM3-DDR3-VGA-785G-785GM-E51.htm

Και μεχει φαει το αγχος,γιατι θελω να βαλω την καρτα ηχου μου που ειναι πολυ καλη και πιανει μια θυρα psi στη μητρικη.Προς το παρων δεν θα βαλω καρτα γραφικων γιατι δεν εχω λεφτα,ομως οταν αγορασω καρτα γραφικων (πχ την 5770) θα χωραει??????Μπορει να λεει οτι καταλαμβανει αλλη μια θυρα psi αλλα εμενα μου φαινεται πολυ μικρος ο χωρος κιοτι δεν θα χωραει....Ξερει κανεις αλλος που την εχει???(Το υπολοιπο συστημα ειναι athlon II x4 620,4 gb μνημη)

Δημοσ.

φοβαμαι δηλαδη οτι θα καλυψει μια psi-e εκει δηλαδη που θα μπει και τις υπολοιπες 2 psi και δεν θα υπαρχει χωρος για την καρτα ηχου.

Δημοσ.

δεν με καταλαβες.η psi -e ειναι η μπλε θυρα ,σωστα??φοβαμαι οτι η 5770 θα καλυψει και τις αλλες δυο psi θυρες.ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:23 ----------

να υπηρχε ενα video με τοποθετημενη μια καρτα γραφικων καλη να δω αν υπαρχει χωρος ελευθερος να μου φυγει το αγχος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:26 ----------

συγνωμη φιλε phanispal που σε κουραζω και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα με καταλαβαινεις,ειμαι ασχετος και με τρωει το αγχος

Δημοσ.

Μια χαρά σε κατάλαβα, δε χρειάζεται ν' αγχώνεσαι.

Δες εδώ τις διαστάσεις μερικών υλοποιήσεων της 5770.

33mm δε λέει πάχος; Μέτρα την απόσταση και μόνος σου να δεις πως ούτε την πρώτη pci θα καλύψει.

Δημοσ.

ΟΚ, άρα θα καλύψει την πρώτη.

Οπότε είτε τη βάζεις στη δεύτερη και χάνεις μία pci, είτε πας σε μια "στενότερη" υλοποίηση, αν έχεις τη δυνατότητα.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε παρα πολυ.καλη επιλογη εκανα τελικα για την συγκεκριμενη μητρικη???αααα μολις την αγορασα την επομενη μερα δηλαδη σημερα ηανεβηκε απο 57 στα 65 ευρω.σκαλωμενο ε???

Δημοσ.

μια χαρα ειναι,το μονο που θα κανω ειναι μια καρτα γραφικων στο "αμεσο" μελλον.αυτα.ευχαριστω και παλι που με ξεαγχωσες

Δημοσ.

δε χρειαζεται να ανησυχείς, κι εγω κάπως έτσι είμαι με μια audigy2 zs που είναι σαν τοίχος για την καρτα γραφικών αλλα οκ κανένα θέμα χώρου...τα έχουν ψάξει άλλοι πρίν από εμάς...

Δημοσ.

εγω εχω την audigy 4 pro (platinum) και ξενερωσα μολις την ειδα απο κοντα τη μητρικη γιατι λεω εδω δεν χωρανε με τπτ και οι δυο(με το ματι).αλλα τελικα θα ειναι οπως το ειπες σαν τοιχος για τη γραφικων.ευχαριστω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:16 ----------

να σε ρωτησω η 4850 ενα psi-e δεν καταλαμβανει?η πιανει και ενα psi????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...