christian-ago Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ως συνεχεια στο προηγουμενο μου θεμα, ειχα πει τοτε οτι δεν εδινε σημα στην οθονη το μηχανημα μου και κατεληξα οτι επρεπε να το παω για service. Εκει μου αλλαξαν την μητρικη και τη cpu γιατι ειπαν οτι ειχαν προβλημα. Anyway, το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι οι τεχικοι μου εδωσαν μια mobo με ενσωματωμενη καρτα γραφικων ενω ηξεραν οτι ειχα αγορασει την ati 5770... Αυτο που γινεται οταν εκκινησω το συστημα, μετα απο 2 λεπτα παγωνει η οθονη εμφανιζοντας κατι πολυχρωμα και παχια pixels, μετα πρασινιζει ολοκληρη και μετα μαυριζει εντελως. Υστερα απο λιγα δεπτερολεπτα επανερχεται στο κανονικο. Και ξανα παλι μετα απο 10 δεπτερολεπτα η ιδια ιστορια, σαν να λουπαρει ενα πραγμα. Αυτο συμβαινει απο τοτε που εβαλα τους drivers της gpu. Δεν εχω καταφερει να τους απεγκαταστησω βεβαια. Αυτο που εκανα εγω ηταν να αλλαξω υποδοχη dvi, να κανω disable την ενσωματωμενη Geforce της mobo αλλα παλι εχω κολληματα.Και το bios φυσικα δειχνει στην επιλογη: Enable Ext. VGA. Πιστευω θα ειναι κατι σαν συγκρουση μεταξυ των 2 VGA. Τα φωτα σας παιδια. Δε γινετε να το ξαναπαω για service απο τη στιγμη που δεν κανουν καλα τη δουλεια τους.
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί δε μπορείς να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς; Δοκίμασε να βάλεις τους 9.12 (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).
christian-ago Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι τους καινουριους drivers εβαλα αλλα τζιφος. Δεν μπορω να βγαλω τον οδηγο γιατι εκτος του οτι εχω λιγα δεπτερολεπτα ανα καθε λεπτο να κανω οτιδηποτε, οταν φθανω επιτελους στο σταδιο της απεγκαταστασης μου βγαζει ενα μυνημα οτι το αρχειο installer.app (μεσα στον καταλογο της Ati) ειναι broken. Και το log file λεει να το βρω στο sxstrace.exe οταν το τρεξω απο το command line (το αρχειο βρισκεται στο System32). Ε το διπλοκλικαρω και, ως αναμενομενο, δε γινεται κατι. Επισης γιατι να απεγκαταστησω τους drivers ενω μου χρειαζονται για να λειτουργησω σωστα την 5770. Υπ'οψιν θελω να δουλευω με την 5770 και οχι με την ενσωματωμενη πατατα της motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.