MoUCLAs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Εχω Mia ταινία , το What Lies Beneath , και είναι 730 ΜΒ και είπα να την κόψω στο τέλος για να την χωρέσω σε ενα 700 cd.. και να μην πάω να αγοράσω ενα 800 και να την γράψω overburned... Παω να την ανοίξω με το Virtual Dub αλλα μου βγάζει το εξής μηνυμα : " Couldn't locate decompressor for format "MPG4" (Microsoft high-speed MPEG-4) virtualdub requires a video for Windows (VFM) compatible codec to decompress video. Direct show codecs , such as those used by windows media player, are not suitable" Phga na το ανοίξω με το windows media encoder και όταν το εβαλα να το ανοιξει με απο λίγο εκλεισε το πρόγραμμα.. ME to ulead Studio 5.0 το ανοίγει το παιζει αλλά όταν παω να κανω παρέμβαση μου λεει : this avi codec ID may not be trimmed" Τι μπορω να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Χμμ...τώρα με μπέρδεψες λίγο. Σίγουρα αυτό το μήνυμα δεν το έχω ξαναδεί. Μήπως η ταινία σου είναι βασισμένη σε πρωτόκολλο mpeg4; Αν είναι έτσι δεν δοκιμάζεις τα MPEG4IP Tools 0.9.7. Θα τα βρεις στο Doom9. Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω...κανείς άλλος παιδιά;; Α, και κάτι άλλο...άνοιξε το αρχείο σου με το GSpot 2.0a και πες τι σου λέει στο Codec Field. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoUCLAs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 sto Gspot 2.a milaei gia MPG4.. Sto Mpeg4Ip yparxei ergaleio wste na thn kopsw sto telos.. an kai nomizw oti den 8a kataferw na thn kanw 710 MB.. akoma kalytera 8a htan na meiwsw thn kwdikopoihsh ths.. an fysika ginete ayto..?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Για να μειώσεις την κωδικοποίηση της (bitrate φαντάζομαι ότι εννοείς), θα πρέπει να ξανακάνεις encode την ταινία με το bitrate της αρεσκείας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2002 Μου ψιλοβρωμάει xvid...Δοκίμασε να δώσεις αυτόν τον codec,αφού καταφέρεις να ανοίξεις το divxάκι σου με το VB,ξαναφτιάξε καινούργιο,με τις παραμέτρους που θες,ώστε να σου βγεί μικρότερο.Δυστυχώς θα χάσεις κάτι στην πορεία από ποιότητα... Εδώ και καιρό αρχίσαμε να έχουμε πρόβλημα με τη συμβατότητα των divx μεταξύ τους...Και έχουν προωθήσει στην αγορά divx-player standalone!Είμαι περίεργος να δω τι θα καταφέρει να παίζει,από όλον αυτόν τον αχταρμά! Ενώ τα (s)vcd....Ίδιο αρχείο,το ίδιο σε όλα τα μηχανήματα του κόσμου,το παίζεις και στο computer σου και στο dvd σου και εδώ και στην Αυστραλία(πχ).Συμφωνώ,δεν έχει- δυστυχώς- την ποιότητα που δίνει ένα Gknot,αλλά αν κάτσεις κάτω και μελετήσεις τόσους καλούς οδηγούς(τ ακούς trust?είμαστε καλοί μαθητές!),θα βγάλεις αποτέλεσμα που εύκολα συγκρίνεται με divx!Λίγο δύσκολο στην αρχή είναι(στα πολλά ζόρια πάμε στο dvd2svcd),αλλά ο mod μας-σε ανύποπτο χρόνο,αφού του εκμαιεύσαμε την υπόσχεση-θα μας το κάνει με "φρου_φρου και αρώματα"==συγνώμη,με gui ήθελα να πώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoUCLAs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Ma den mporw na alla3w to bitrate..moy bgazei ta mhnymata parapanw..!! kai den exw problhma sto pai3imo.. mia xara paizei.. to 8ema einai oti den mporw na to tropopoihsw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.