Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για πρωτοχρονια;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε κανενα καλο μερος για παραμονες πρωτοχρονιας; Μενω Αθηνα και θελω να παω με τη κοπελα μου. Το μονο κακο ειναι οτι εκεινη τη μερα δουλευω απογευμα και σπιτι θα ειμαι κατα τις 11 το βραδυ. Εσεις τι θα κανετε; Εχει καθολου clubbing η υποθεση; Οικογενειακα στο σπιτι;

Δημοσ.

Ρωταω επειδη απο Αθηνα δε ξερω σχεδον τιποτα.. 1 χρονο εχω εδω. Περυσι τα περασα στο σπιτι. Μου ειπαν βεβαια οτι για να πας σε μαγαζι θα πρεπει να εχω κλεισει θεση μερες πριν και γινεται και χαμος. Εχει τιποτα καλο πουθενα προς τα εξω;

Δημοσ.

Ειναι η χειροτερη μερα για να βγεις εξω...βασικα δεν εχει νοημα!!!! Εμενα τουλαχιστον δε μ αρεσει να βγαινω επειδη συνηθίζεται την μερα εκεινη.

Δημοσ.

Σπίτι με φιλική παρέα προτείνω εγώ.Σε club και μπουζούκια γίνεται το αδιαχώρητο, πρέπει να κλείσεις τραπέζι αρκετές ημέρες πριν, είναι πανάκριβα και δεν έχει και το καλύτερο service. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο με το που μπαίνει η χρονιά να πρέπει να φύγεις γρήγορα να μην πιάσει κίνηση, να χρυσοπληρώνεις και να έχεις κακό service και μη τυχόν σε πιάσει κατούρημα γιατί θα περάσεις το μισό βράδυ στην ουρά των γυναικείων WC ( δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά και στα αντρικά WC). Αν θέλετε να βγείτε οπωσδήποτε έξω εκείνη τη μέρα μη κλείσετε πουθενά μακριά και μπλέξετε στην κίνηση. Μέχρι τα 22 μου φαινόταν αδιανόητο να μείνω μέσα Πρωτοχρονιά, πώς αλλάζει γνώμη ο άνθρωπος...

Δημοσ.

μαζεύεσαι με την παρέα σου, κάνετε αλλαγή χρόνου, τρώτε, πίνετε, παίζετε και κανένα χαρτάκι με μουσικούλα για background και τα τοιαύτα, και, αν και όταν κάποια στιγμή, κατά τις 4-5-6 το πρωί, βαρεθείτε, πάτε και πίνετε ένα ποτάκι σε κανένα μαγαζί, είτε κοντά σας (αν δεν παίζει μεταφορικό), είτε μακριά.

Προτείνω βέβαια να ψάξετε για κοντινό, για να αποφύγετε αμάξι - μηχανές. Κακή βραδιά για να κυκλοφορείς με όχημα. Πολύ κακή.

Επειδή τώρα πρόσεξα καλύτερα:

Θα είσαι με την κοπέλα σου;

Μια ωραία ιδέα θα ήταν να κάνετε κάτι οι δυο σας, αν σας αρέσει η ρομαντζάδα. Και στο σπίτι γίνεται, με κατάλληλη ατμόσφαιρα. Κι αν θέλετε τόσο πολύ να βγείτε, ε, βγείτε όλες τις υπόλοιπες μέρες των εορτών.

Δημοσ.

+1 για σπιτακι με παρεα ή μονοι σας ρομαντζαδα που ειναι και οτι καλυτερο για να σας μπει ο νεος χρονος. Να το απολαυσετε βρε αδερφε. Αυτο το πανηγυρι που γινεται καθε τετοια μεγαλη μερα με μπουζουκια, κλαμπακια, κινηση δεν μπορω να καταλαβω πως το αντεχουν. Το να φαω ωρες ατελειωτες στην κινηση ή να περιμενω να μπω σε καποιο μαγαζι και να φαω στη μαπα τη σαρα και τη μαρα ή και τα δυο δεν μου ακουγεται ιδιαιτερα καλη περιπτωση για να περασεις τη μερα της πρωτοχρονιας.

Δημοσ.

Παλιά κι εγώ ήθελα να βγαίνω πρωτοχρονιά,αν και δεν τρελλαίνομαι για clubbing και τα συναφή..Βγήκα 2 φορές,στριμώχτηκα σα τη σαρδέλα,πλήρωσα ένα κάρο λεφτά,ντουμάνιασα σε βαθμό ασφυξίας..Δε θα πάρω..

Αφού θα'στε οι 2 σας,καλύτερα σπίτι,με μουσικούλα και καλό φαγητό.Αν κοντά υπάρχει κανένα ζεστό μπαράκι,μπορείτε να πάτε εκεί αν θέλετε να βγείτε.

Δημοσ.

αυτες οι μερες δεν ειναι για ορθατο...

εγω παλι θα προτιμουσα να δωσω λεφτα για εξω παρα για να καω σε χαρτια(εγινε κ της μοδας το texas holdem)

http://www.in2life.gr/delight/goingout/articles/147252/article.aspx

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4550744

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=7937&catid=10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...