Προς το περιεχόμενο

Opel Corsa OPC

d3monhunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Insomniacs θελω τα φωτα σας.Απο τα τοσα αμαξια που κυκλοφορουν πλεον (αφου καθε εταιρεια εχει βγαλει γρηγορα μοντελα) με 150+ αλογα, αυτο ειναι το μοναδικο που μου εχει κανει εντυπωση.Βγαζει 192 ps,δεν ξερω βεβαια αν δυναμομετρημενο βγαζει παραπανω.Πριν καποιους μηνες ειχα ενα Golf GT με τα 170ps (δυναμομετρημενο 190), ειχα ανοιξει με ενα corsaki εργοστασιακο, και με εφαγε :X . Το εχω δει να παταει πολλα αμαξια, δεν ξερω ας μου πει καποιος τη παιζει με αυτο το αμαξι ειναι BUG? Ειναι ευκολα αναβαθμισημο? Βγαζει προβληματα? Γενικα την opel δεν την εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση.Τωρα εχω ενα 206 RC εχω δοκιμασει να ανοιξω και παλι η διαφορα ειναι μεγαλη, θαμου πεις το ενα ειναι ατμοσφαιρα και το αλλο turbo αλλα και παλι σε μεγαλη αποσταση λογικα θα επρεπε να τον μαζεψω καπως,δυστυχως εφευγε συνεχεια.Αν υπαρχει καποιος κατοχος ας μου πει γενικα για την συμπεριφορα του.Ευχαριστω.

ΥΓ:Εκανα search και δεν υπηρχε καποιο topic.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σρυ κι όλας αλλά ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη ιπποδύναμη και ελαφρύτερο δεν παίζει να το "μαζέψεις".

Να αναφέρω ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστα ή είναι μάλλον περιττό ε? Τι σκατά βρίσκετε στο να πηγαίνετε με 200+ δεν το καταλαβαίνω... να έχει καμιά ωραία στροφή ο δρόμος μάλιστα. Εκεί θα δεις αν μπορείς να "μαζέψεις" το κορσάκι. Το γκολφ που είχες θα ήταν ιδανικό για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Συμφωνω σε οσα λες αλλα απο αποψη κιλων δεν εχουν και τρελη διαφορα.Δεν μιλαω για 200+ χλμ εισαι φονιας αν πας με τοσα, αντε να ποιασεις καμια 150 αλλα και παλι δεν τα κρατας.Πιστεψε με και στα στριψιματα το 206 ειναι τρομερο.Κανενας κατοχος opc ???

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια. Αφου παιρνετε αμαξια με 170 και 190 αλογα για την... ευθεια, σημαινει οτι εχεις "απεριοριστο" χρονο να τα πιασεις :P

Δημοσ.
Δεν εχει σημασια. Αφου παιρνετε αμαξια με 170 και 190 αλογα για την... ευθεια, σημαινει οτι εχεις "απεριοριστο" χρονο να τα πιασεις :P

Ποιοι παίρνουμε;;;

Είπα κάπου ότι παίρνω αμάξια για ευθεία;

Αλλά ακόμα και στην ευθεία όταν θες να κάνεις μία προσπέραση σε επαρχιακό δρόμο δεν έχεις απεριόριστο χρόνο.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι βρε, αστειευομαι.

Οχι οτι με 120-130 αλογα δεν κανεις ανετα και τις προσπερασουλες σου και τα ταξιδια σου, αλλα λεμε...

Δημοσ.
Ναι βρε, αστειευομαι.

Οχι οτι με 120-130 αλογα δεν κανεις ανετα και τις προσπερασουλες σου και τα ταξιδια σου, αλλα λεμε...

Όταν το αμάξι ζυγίζει 1300+ κιλά και έχεις μέσα 4 άτομα και αποσκευές δε θα έλεγα ότι κάνεις άνετα προσπερασούλες με 120-130 άλογα.

Δημοσ.

Γιατί δε κοιτάς και το Seat Ibiza Cupra.Στα ίδια λεφτά είναι και περίπου ίδιες επιδόσεις.Είναι και πιο οικονομικό(τουλάχιστον από αυτά που δίνει η εταιρία).

Έχει και το DSG.

• Moderators
Δημοσ.
Στα ίδια λεφτά είναι και περίπου ίδιες επιδόσεις.

Απ οτι καταλαβες δεν τον ενδιαφερουν οι περιπου ιδιες επιδοσεις, αλλα οι αποκλειστικα καλυτερες :P

Δημοσ.
Απ οτι καταλαβες δεν τον ενδιαφερουν οι περιπου ιδιες επιδοσεις, αλλα οι αποκλειστικα καλυτερες :P

Από τελική ταχύτητα και επιτάχυνση και οι δύο εταιρίες δίνουν τα ίδια.(225 και 7,2).

Αν λάβουμε υπόψη ότι το OPC έχει χειροκίνητο κιβώτιο,κάπου θα χάνει επιτάχυνση με τις αλλαγές.

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βελτιώσεις το IBIZA.

Φυσικά δε το παίζω ειδικός ούτε έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο αυτοκίνητα,αλλά ψάχνομαι και εγώ για αγορά αμαξιού σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.
Aν ειναι για 150 μονο τι να το κανεις το OPC και RC?

150 πιανει και το lada1.jpg

Αυτο το lada ομως παταει και opc και cupra και gt.

lotus_lada_1.jpg

τα πρωτα opc εχουν καποια προβληματα.Επισης ενα υπερτροφοδοτουμενο αμαξι ειναι γενικα πιο ευπαθες απο ατμοσφαιρικο.

Γενικα παντως ειμαι της αποψης οτι για να "πατησεις" πολυ κοσμο πρεπει να εχεις πανω απο 300 αλογα αμαξι.

Δημοσ.

1. τσιμπας ενα starlet turbo glanza που εχει μαμα 133 αλογα.

2. του κοπανας μερικες μηχανικες μοντες που δεν κοστιζουν πανω απο 5 χιλιαρικα για το συγκεκριμενο μοντελο και πας στο πολυ ανετο 300+ αλογα με αυτες.

3. Σπας τα μουτρα του οποιουδηποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...