Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με χρέπι

szaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό pc (p4 1,7ghz) το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να δίνει σήμα στην οθόνη.

Έχω δοκιμάσει άλλη κάρτα γραφικών, εχω βγάλει οτιδήποτε άλλο υπάρχει στις pci θύρες, εχω βγάλει τις μνήμες και τις δοκίμασα μία μία, τον έχω συνδέσει με άλλη οθόνη, και αποτέλεσμα κανένα. Ανάβει, ο σκληρός ακούγεται να αρχίζει να δουλεύει, αλλά στην οθόνη τίποτα.

Έχει μήπως κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω; (εκτός από το να τον πετάξω) :-)

Δημοσ.

Μήπως χάλασε η οθόνη?

εδιτ: Γράψε λάθος.Τώρα είδα πως δοκίμασες και άλλη οθόνη..

Δεν του κάνεις και ένα clear cmos?Ποτέ δεν ξέρεις..

Δημοσ.

Όλα καλά βαλμένα στη θέση τους; (μήπως έφαγε κανένα ταρακούνημα)

Καλώδια όλα οκ;

Τροφοδοσία καλή - επαρκής;

Η/Οι Ram ζει/-ουν και βασιλεύει/-ουν;

Δοκίμασες να αποσυνδέσεις τα πάντα, εκτός από πληκτρολόγιο - ποντίκι - οθόνη - σκληρό με το λειτουργικό;

Αν ναι, δοκίμασες και χωρίς τον σκληρό;

Άμα το "ανοίξεις" και κάνει το boot, ακούς να μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό;

Αν όλα είναι οκ, πέτα τον :-)

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλά αποτέλεσμα κανένα..υπάρχει κανένας τρόπος να δω αν έχει καεί η μητρική;

ρεύμα πάντως τα ανεμιστηράκια πέρνουν..και το φωτάκι της μητρικής ανάβει κανονικά.

Δημοσ.

Σε ανάλογο πρόβλημά μου,τον έβαλα σε άλλο κουτί και δούλεψε.

Επίσης,στο κουτί που δεν δούλευε αυτός,έβαλα άλλη σύνθεση και -φυσικά- δούλεψε.

Άβυσος η ψυχή των μηχανημάτων του δαίμονα.

Δοκίμασε να τον κάνεις φύλλο-φτερό και να τον ξαναμοντάρεις,κάπου κάτι ακουμπάει... (καπ-καπ,κατ-κατ,κατ-καν γκαπ-γκαπ)

Δημοσ.
Μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση/επαναπρογραμματισμό του bios chip

πως γίνεται αυτό;

η gpu πάντως παίρνει ρεύμα από την μητρική (ζεσταίνεται)

επίσης παρατήρησα ότι όταν το βάζω να ξεκινήσει μόνο η μητρική με τον επεξεργαστή, δεν κάνει κανένα beep..ούτε όταν ξεκινήσει χωρίς μνήμες κάνει beep.

Δημοσ.

biosman.com είτε ebay. Δεν είναι δύσκολη αντικατάσταση. Βέβαια αν βρεις φτηνότερη μητρική από το chip τότε αγοράζεις την μητρική.

Δημοσ.
biosman.com είτε ebay. Δεν είναι δύσκολη αντικατάσταση. Βέβαια αν βρεις φτηνότερη μητρική από το chip τότε αγοράζεις την μητρική.

δηλαδή κάτι τέτοιο χρειάζομαι; (intel d845wn είναι η μητρική)

και μετά πρέπει με κολλητήρι να το βάλω στην mobo;

Δημοσ.

Να ετοιμαζεσαι για αγορα μητρικης λεω εγω αv το θες να το φτιαξεις το μηχανημα...

Κανει ψιλομπαμ η κατασταση οτι ειναι μητρικη απο αυτα που λες...

Ψαξε στα μεταχειρισμενα, καποια θα βρεις για την περιπτωση σου..;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...