Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια δραστική κίνηση προχώρησε η Κίνα με σκοπό να ενισχύσει τους νόμους της για το Internet. Οι ιδιώτες χρήστες, δεν έχουν το δικαιώμα να κατοχυρώνουν ένα καινούργιο domain name στην Κίνα, ενώ οι ήδη υπάρχουσες προσωπικές σελίδες κινδυνεύουν να χάσουν το δικό τους domain με αποτέλεσμα να κλείσουν.

Oι μόνοι δικαιούχοι στη δημιουργία νέων σελίδων είναι οι επιχειρηματίες και οι εταιρείες με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια την προσκόμιση κάποιου πιστοποιητικού της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Τέλος, η επίσημη δικαιολογία της απόφασης αυτής, είναι ότι αποσκοπεί στην πάταξη και διάδοση πορνογραφικού περιεχομένου σε προσωπικές ιστοσελίδες.

Link.png Site: thenextweb.com

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

για κάποιο λόγο δεν εκπλήσομαι, ακόμα και αν τιμωρούν τους παραβάτες με εκτέλεση...ικανούς τους έχω και για αυτό

Δημοσ.
για κάποιο λόγο δεν εκπλήσομαι, ακόμα και αν τιμωρούν τους παραβάτες με εκτέλεση...ικανούς τους έχω και για αυτό

Μα γιατι το λες αυτο?Ειδες πουθενα στην Κινα να πεφτει λογοκρισια?Ειδες καμια εκτελεση?Ολα λειτουργουν εντελως δημοκρατικα!!!

Δημοσ.

Υπ' όψιν, ο σύγχρονος δυτικός "ανεπτυγμένος" (???) κόσμος, χτυπάει φιλικά τον ώμο της κινεζικής τυραννίας αφού στηρίζεται και πατάει πάνω στις ανελευθερίες του κινεζικού λαού, ο οποίος δουλικά κατασκευάζει τα πάντα για ένα πιάτο φαΐ....

Υ.Γ. Επειδή βαριέμαι να απαντάω σε όσους δεν κατάλαβαν, είμαι κάθετα αντίθετος με την πράξη αυτή, αλλά κατανοώ τις καταβολές της οι οποίες πηγάζουν από την ανοχή των καπιταλιστικών δημοκρατιών προς το καθεστώς της Κίνας, για μια χούφτα δολάρια...

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι κινέζικες διαδικασίες, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να ελέγξουν τόσα άτομα.

Εδώ 10.000.000 είμαστε και έχουμε πόσες παρανομίες (κάτι άκουσα πρόσφατα σχετικά με file sharing forum στην Ρόδο ;-) ), φανταστείτε στα δισεκατομμύρια τι γίνεται.

Δημοσ.

Είναι και οι κινέζοι "μπίτι" όρνια μου φαίνεται! Τόσοι πολλοί αμα ξεσηκωθούν μπορούν να τα κάψουν όλα... αλλά δεν το κάνουν...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ανακυκλώστε θες να πεις! (πράσινη συνείδηση).

εγώ θα σου πω ότι θα την ονομάσουν και κόκκινη!

Δημοσ.
Είναι και οι κινέζοι "μπίτι" όρνια μου φαίνεται! Τόσοι πολλοί αμα ξεσηκωθούν μπορούν να τα κάψουν όλα... αλλά δεν το κάνουν...

Δεν φταίνε οι Κινέζοι. Το καθεστώς τους φταίει.

Δημοσ.

Άραγε θα γλιτώσουμε από τα spam mails από κινέζικες ανύπαρκτες εταιρείες, μιας και θα ζητούν χαρτί βεβαίωσης;

Λέτε να γίνεται ήδη κανένα πείραμα "ασύρματος έλεγχους" των πολιτών;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...