Stratos1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Pali kala pou to Slk den to perasan gia Mercedes!!!
LL_NEO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Πάντως πιο άτσαλος άνθρωπος απο μένα στην τοποθέτηση ψήχτρας δύσκολα θα υπάρξει, και όμως το core του επεξεργαστή δεν έπαθε τίποτα. Ίσως εδώ να ευθύνονται και τα εξτρα pads της SLK. Οπότε θα σου έλεγα να τους γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να το παραγγείλεις απο Αθήνα.
doc1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Μου φαίνεται θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Neo! Τί ανεμιστηράκι να διαλέξω όμως (αθόρυβο) για την SLK και πού θα τα βρω όλα σε καλύτερες τιμές?
doc1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Παιδιά τελικά δοκίμασα το καθάρισμα της ψύκτρας μου και πραγματικά είχε 1τόνο σκόνη!! Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα έπειτα ότι η θερμοκρασία του επεξεργαστή έπεσε από τους 63 βαθμούς στους 43 (idle), που είναι πιστεύω τεράστια διαφορά (20 βαθμοί!) -με case temp 25- Οπότε ανέβαλα προς το παρόν την αγορά άλλου cooler. Η καθαριότητα = μισή αρχοντιά!! :smirk: Thank you all insomniacs!! I love you all !!
@_zerocool Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Αυτό το site του Hac θα ανεβεί ποτέ... :D :D πέρασαν τα χρηστούγεννα και ακόμα έχουμε λεφτά στην τσέπη... κακό που μας βρήκε.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Πολύ πολύ σύντομα. Είναι στη φάση του beta testing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.