zvarthangalos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ενα pc με σκληρό 320 gyga και εναν εξωτερικό 250 gyga και θέλω να κάνω partition μόνο για το λειτουργικό (windows 7) ώστε σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα να μην πειραχτούν τα αρχεία που έχω μέσα πως θα ήταν καλύτερα να κάνω το partition στον εσωτερικό δίσκο? και πόσο χώρο στον σκληρό θα χρειαστούν τα windows 7?
random Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Απλά για την εγκατάσταση των win7 και μερικα βασικά προγράμματα (office, browsers,acrobat,java,codecs,players,κλπ) θελεις ενα χώρο γυρω στα 20-25 Gb. εννοείται λίγα ή μόνο μικρά αρχεία στους φακέλους χρήστη ( C:\users\χρηστης\documents,pictures, downloads, mail, κλπ). έτσι κι αλλιως, με κάθε εγκατασταση προγράμματος, ο ελευθερος χώρος θα μειώνεται , υπολόγισε και την υπηρεσία system protection αν τη θελεις ενεργή. με μικρό system partition, πρεπει να προσέχεις, οτιδήποτε ζητάει αρκετό χώρο (Downloads, Games, φωτογραφιες/βιντεο) να το αποθηκεύεις/εγκαθιστάς εκτός C. ---------- Για συνολικό δισκο 320, εγώ θα επέλεγα 50-60 για τα win7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.