katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Πήγα να κάνω ένα ρημαδοpartiotion στον ένα μου δίσκο. Το partition magic έβγαλε πρόβλημα. Έκανε restart, ξεκίνησε μόνο του disc check που κράτησε πολύ λίγο. Μπήκα στα windows όπου ο δίσκος δεν φαίνεται. Το partiotion magic τον βλέπει όμως. Το quick scan του HD tune δεν μου βγαλε πρόβλημα. Το utility της HD μου βγαλε fail. Τι να κάνω για να επαναφέρω τον δίσκο χωρίς απώλεια δεδομένο. Ένα παρτίτιον πήγα να κάνω!! τελικά δεν πρέπει να τα σκαλίζεις καθόλου όσο δουλευουν...
fabio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 τελικά δεν πρέπει να τα σκαλίζεις καθόλου όσο δουλευουν... SO SO TRUE !!! μηπως πηρε γραμμα που εχει δωθει σε αλλο partition ?
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξέρω πως να το ελέγξω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:06 ---------- στο partiotion magic που τον βλέπω δεν έχει καν γράμμα όπως οι άλλοι δίσκοι. Φαίνεται όμως κανονικά μαζί με τα δεδομένα του.
fabio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 my computer δεξι κλικ->manage->disk management αν ειναι εκει το partition δεξι κλικ change drive letter αν δεν ειναι στη λιστα αρχιζει να ζοριζει το θεμα
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει και λέει ότι έιναι υγιής όμως δεν του δίνει γράμμα.
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα? Μην γίνει καμιά βλακεία. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ---------- Επίσης στο δεξί κλικ πανω του είναι ανενεργά το "άνοιγμα" και "εξερεύνηση".
fabio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 βλακεια δεν θα γινει..... το format μπορεις να το επιλεξεις ? αν ναι κανε
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, δεν θέλω να χάσω δεδομένα, είναι τα μόνα (κοίτα ατυχία) για τα οποία δεν έχω back up. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:20 ---------- Του βαλα γράμμα και δούλεψε. Καλά πόσο ηλίθια είναι αυτά τα pcια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:20 ---------- θενκς !!!! Τώρα να ξαναπροσπαθήσω να κάνω το partion η θα χουμε τα ίδια??...
fabio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 α sorry δεν ειχα πιασει οτι ηταν γεματο. κακως δεν εκανες backup. 1000 πραγματα μπορουν να πανε στραβα σε τετοιες διαδικασιες. τελος παντων , δοκιμασες να δωσεις γραμμα ?
million_voices Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ρε κοπελια το χεις ρημαξει το εργαλειο,νταξει αυτα τα πραγματα δεν ειναι για κοριτσακια (πειραγμα ειναι ετσι,γιατι βλεπω οτι εισαι και τσαμπουκαλου)
fabio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν μπορω να σκεφτω γιατι δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια και "χαθηκε" ο σκληρος ....
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 α sorry δεν ειχα πιασει οτι ηταν γεματο. κακως δεν εκανες backup. 1000 πραγματα μπορουν να πανε στραβα σε τετοιες διαδικασιες. τελος παντων , δοκιμασες να δωσεις γραμμα ? Έβαλα γράμμα και όλα είναι ΟΚ τώρα.θενκς ε λοτ!! Ως προς το back up δεν είχα άλλο χώρο.. Ε δεν μπορείς να έχει 1,5 TB δεδομένα και άλλο τόσο χώρο για back up. Αναγκαστικά πρέπει κάτι να μείνει απέξω. ρε κοπελια το χεις ρημαξει το εργαλειο,νταξει αυτα τα πραγματα δεν ειναι για κοριτσακια άσε με να παίξω ρε, αφού γουστάρω... δεν μπορω να σκεφτω γιατι δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια και "χαθηκε" ο σκληρος .... ούτε εγώ, πάντως μόλις τελικά δημιούργησα το νέο παρίτιον επιτυχώς αυτή την φορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.