nickarmy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 θα μπώ κατευθείαν στο θέμα. Έβαλα εχθές εναν σκληρο που ήθελε διαμόρφωση και την οποια την εκανα με το cd των windows xp ,όμως πήγαν να εγκαταστηθούν και τα windows πραγμα που δεν ήθελα (ειδη τα εχω σε αλλο σκληρο) και ετσι εβγαλα το cd . Μετά μόλις πάω να διαλεξω λειτουργικο (τα 7 ή τα χπ) εμφανιζεται μια γραμμη με μπαρες που φορτωνουν , μόλις φωρτοσαν μου λενε οτι χρειαζοντε το cd των xp για να ολοκληρώθουν την εγκατασταση αλλα εγω επειδη βαριομουν να κανω reastart , βγάζω το δισκο με αποτέλεσμα όταν πάω να μπουτάρω να βγαινει το εξής <<δεν ηταν δυνατη η εκκινηση των windows λόγο προβλήματος ρύθμισης του δίσκου του υπολογιστή κτλ>> βάζω το cd των χπ για να φτιαξω το boot μεσω της εντολης fixboot αλλα δεν ποιανει βαζω το cd των 7 και μου λέει πως δεν μπορει να διορθώσει το πρόβλημα . Ε λιπον τι να κανω ξαναβάζω το σκληρο και κανω εγκατάσταση κανονικα,τωρα πλέον εμφανίζεται στο boot να μπω στα χπ τα προηγουμενα και σε αυτα που εγκατέστησα τωρα χωρις την επιλογη για τα 7 . Τί μπορω να κανω για να ξαναεμφανιστη και η επιλογήγια τα 7 ,αν διαγράψω μετα την νεα εγκαταση (των χπ)θα εμφαννιστή πρόβλημα Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον για τη βοήθεια.
ioav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 τσάκα τσούκα man .μάλλον πας για επανεγκατάσταση λειτουργικού!!!
guardianx71 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να βάλεις το dvd των 7 και να κάνεις επιδιόρθωση , μπας και...
nickarmy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 δοκιμασα αλλα χωριες επιτυχια (λεει οτι δεν μπορει να το διορθώσει)
DDoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Σαφως δε μπορει, τα κατεστρεψες ολα διοτι δε προλαβες να βγαλεις το cd των xp και αρχισε να κανει copy αρχειων για εγκατασταση. Αντιος τωρα
nickarmy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 γνωριζεις αν διαγραψω την νεα εγκατασταση windows θα μπορω να κανω μποοτ στα παλιά
DDoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μονο το repair θα σε σωσει, χωρις να το κοβω κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.