Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών για 3ds Max & Photoshop

tasossl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...θα ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών για κύρια χρήση 3ds Max και Photoshop μέχρι 120 ευρώ....ξέρω ότι δεν είναι πολλά λεφτά για αυτού του είδους την χρήση...αλλα θα χρειαστεί να αλλάξω και τροφοδοτικό (και σκεφτόμουν το CORSAIR PC HX750W)...οπότε..

Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια..μόνο οι παραπάνω χρήσεις και ιντερνετ,ταινιες...

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά απλά βρες την καλύτερη τιμή προς απόδοση.

Δε νομίζω να σε εξυπηρετήσει καμία οικονομική επαγγελματική quadro firegl.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-260-896-MB-216SP-PCI-Express.htm

Κάνε την καρδιά σου πέτρα και βάλε άλλα 19€ και πάρε αυτήν.(και έχεις και παιχνίδια+ και ας μην παίζεις).

Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να αξίζει μία φτηνή υλοποίηση QUADRO.

Δημοσ.

Ναι,αν δεν κάνω λάθος το εκμεταλεύεται το Photoshop σιγά-σιγά..

Κοίταξα λίγο και για το 3ds Max και από ότι κατάλαβα και αυτό έχει υποστήριξη.

Είναι και δυνατή κάρτα, πιστεύω να είναι κομπλέ.

Δημοσ.
Ναι,αν δεν κάνω λάθος το εκμεταλεύεται το Photoshop σιγά-σιγά..

Κοίταξα λίγο και για το 3ds Max και από ότι κατάλαβα και αυτό έχει υποστήριξη.

Είναι και δυνατή κάρτα, πιστεύω να είναι κομπλέ.

Μπα το photoshop χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μοντέρνα κάρτα.

Το cuda πιθανότατα να σου είναι άχρηστο εάν δεν χρησιμοποιείς είδη κάποια εφαρμογή με cuda.

Δημοσ.
Μπα το photoshop χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μοντέρνα κάρτα.

Το cuda πιθανότατα να σου είναι άχρηστο εάν δεν χρησιμοποιείς είδη κάποια εφαρμογή με cuda.

Photoshop CS4 θέλει DX9 GPU με SM3.0 τουλάχιστον και πρέπει να την ενεργοποιήσεις την βελτιστοποίηση μέσω OpenGL στην ίδια την εφαρμογή.

Δημοσ.
Photoshop CS4 θέλει DX9 GPU με SM3.0 τουλάχιστον και πρέπει να την ενεργοποιήσεις την βελτιστοποίηση μέσω OpenGL στην ίδια την εφαρμογή.

Ailuros, εν τέλη ξέρεις αν προσφέρουν κάτι παραπάνω οι Quadro κτλ σε τέτοια προγράμματα επεξεργασίας ή είναι αναβαπτισμένες GPUs με κανά βίσμα περισσότερο και τίποτα παραπάνω;;

Δημοσ.

Ailuros, εν τέλη ξέρεις αν προσφέρουν κάτι παραπάνω οι Quadro κτλ σε τέτοια προγράμματα επεξεργασίας ή είναι αναβαπτισμένες GPUs με κανά βίσμα περισσότερο και τίποτα παραπάνω;;

Για το 3ds max λογικά οι Quadro θα πρέπει να προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες από τις GeForce, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Κάποιος που ασχολείται με τέτοιου είδους επαγγελματικές εφαρμογές σίγουρα θα ξέρει.

Για Photoshop πάντως δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2. Κατ΄αρχήν κάναν την βλακεία στην Adobe και δώσανε μέγιστη GPU μνήμη στο πρόγραμμα 512ΜΒ, οπότε και παραπάνω να έχεις δεν κάνει δυστυχώς διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...