Προς το περιεχόμενο

Σκληροι και Κουτι

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω 2 δισκους για raid 1 και ενα φτηνο κουτι που να παρει μεσα την Giga 790X-DS4 αυτη δλδ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2695 (βασικα με αυτη τη mobo raid μπορω να κανω?)

οσο ποιο φθηνα τοσο το καλυτερο προοριζεται για τον πατερα τουτεστιν χρηση word,excel

τα 160GB λετε να καλυπτουν τις αναγκες?

Δημοσ.

raid 1 λογικα για back up mirroring τα λεω καλα?

Κουτι ακριβω δε χρειαζεται ουτε καν 20-30 το ΠΑαααρα πολυ και δισκος φτηνος τα εγραφφα δε ξεπερνουν καποια MB

Δημοσ.

Το κουτί που σου δείχνω είναι άψογο για τα χρήματα του... είσαι διατεθειμένος για 8-9 € λιγότερα να πάρεις ένα κονσερβοκούτι με χειρότερο airflow;;;

Για τους δίσκους αν πας σε μικρότερες χωρητικότητες το κόστος / gb πάει ψηλά συν ότι οι συγκεκριμένοι είναι πολύ γρήγοροι.

Κοινώς δεν μου πάει καρδιά να σου προτείνω κάτι πολύ χειρότερο και ανεπαίσθητα φθηνότερο...

Δημοσ.

O ανθρωπος που θα το χρησιμοποιει copy paste δν ξερει να κανει μα τη παναγια για αυτο σου λεω οτι δεν εχει σημασια νταξ 35 ειναι ξεφτιλα αλλα δεν αξιζει πιστευω κατι παραπανω

Μου φαινεται τωρα που το ξανασκεφτομαι ουτε καν raid δε χρειαζεται 1ας δισκος και πολυ ειναι backup κανω εγω καθε λιγο σιγα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...