mylo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Eνας αποκωδικοποιητής... κατι τετοιο αξιζει? http://www.satonline.co.uk/shop/products.php?p=11a164
IMAndreas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Η δικιά μου πάλι πιάνει τα ψηφιακά και τα αποθηκευει μια χαρά αλλά μετά από 2-3 μέρες τα χάνει. Το περίεργο είναι ότι έχω 2 ίδιες 2033HD και τα κανάλια τα χάνουν ταυτόχρονα. Όταν λέω τα χάνουν εννοώ εξαφανίζονται από τη λίστα και δε σταματάνε απλώς να παίζουν. Περιμένω τα ψηφιακά της DIGEA σε 7 μέρες για να δω αν το κάνει και σε αυτά... τελικά στο κάνει ακόμα αυτό με το χάσιμο των καναλιών? εγώ τελικά την ρύθμισα και έχω και τα ψηφιακά και τα αναλογικά να δούμε αν θα τα χάσει....
IMAndreas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 φίλε pvassiliadis τελικά βρήκες λύση στο πρόβλημα σου γιατί και εμένα μου τα έβγαλε μετά από περίπου 18 ώρες...:S
pvassiliadis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Έχω κάνει δεκάδες δοκιμές και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι φταίει. Έχει μία εβδομάδα να τα χάσει βέβαια μετά τη τελευταία ρύθμιση αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Μπορείς άμα θέλεις και εσύ να ρωτήσεις στο service (Prime Telecom) μιας και είσαι Αθήνα μπας και σου πούνε τίποτα διαφορετικό...
IMAndreas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 H τελευταία ρύθμιση που έκανες τι ήταν?
pvassiliadis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Όταν λέω ρύθμιση εννοώ τα συντόνισα πάλι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Το περίεργο είναι ότι μέχρι σήμερα δε τα έχει χάσει. Πάντως καλό θα ήταν να έπαιρνες και εσύ ένα τηλέφωνο στο service για να ακούσουν και από άλλον ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα μπας και το ψάξουν λίγο...
Tigran Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά MPEG4 είναι η τηλεόραση. Εγώ μια χαρά τα πιάνω όλα της Digea και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με "σβησίματα" κτλ.
pvassiliadis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Η τηλεόραση μια χαρά είναι. Τα πιάνει μια χαρά τα κανάλια. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μερικές ώρες ή μέρες τα χάνει και πρέπει να τα ξανασυντονίσεις. Τουλάχιστον οι δικιές μας αυτό κάνουν...
IMAndreas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα τι μπορεί να φταίει, ότι συντονίζουμε τα ψηφιακά και τα αναλογικά κανάλια ξεχωριστά... Δηλαδή εγώ τι κάνω: 1) πατάω αρχικά Μενου/Καναλι/Αυτοματη Αποθηκευση/Κεραια/Ψηφιακα και Αναλογικα και μου βρίσκει 4 ψηφιακά και 34 αναλογικά. Οκ ωραία ταξινόμιση στα ψηφιακά αλλά στα αναλογικά ότι ναναι οπότε 2) πάω μενού/κανάλι/ελεγχος αποθήκευσης/ψηφιακό κανάλι και πάω στην αναζήτηση πατάω το πάνω μέχρι να βρει κανάλι που θέλω...οταν το βρει παω και το βάζω σε πιο "πρόγραμμα" το θέλω και πατάω αποθήκευση. Εσύ έτσι το κάνεις ή κάνεις αλλιώς ταξινόμηση? Πάντως αν μου ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα θα καλέσω.
IMAndreas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μου το ξαναέκανε το πρόβλημα, αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπία να δω τι γίνεται...
IMAndreas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Η τηλεόραση μια χαρά είναι. Τα πιάνει μια χαρά τα κανάλια. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μερικές ώρες ή μέρες τα χάνει και πρέπει να τα ξανασυντονίσεις. Τουλάχιστον οι δικιές μας αυτό κάνουν... φίλε πήρα τηλ στο 2106754690 μου είπε ότι πρόκειται για βλάβη της μνήμης εφόσον δεν αποθηκεύει τα ψηφιακά και θα έρθει κουριερ να την πάρει και όταν είναι έτοιμη θα την πάρω...(από ότι μου είπε δεν είναι τίποτα δλδ σύντομα θα την έχω). Ελπίζω να βοήθησα.
stratos789 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 φιλε και σε εμενα τα εσβηνε τα ψηφιακα τησ ερτ και εκανα το εξεισ:εβαλα αυτοματο συντονισμο να κανει και ψιφιακα και αναλογικα καναλια και μετα πηγα στα αναλογικα καναλια ελεγχοσ αποθηκευσεισ και εβαλα τα αναλογικα με την σειρα που ηθελα.ελπιζω να βοηθησα.:-)
Tigran Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καμία αναβάθμιση στο firmware δεν παίζει; Εμένα πάντως δεν το κάνει το πρόβλημα με το "χάσιμο" των καναλιών.
stratos789 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ρε φιλε ξερεισ που μπορω να βρω update? γιατι στο site τησ samsung δεν βρισκω τιποτα
IMAndreas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν παίδες μόλις παρέλαβα από courier η οθόνη όλα οκ μέχρι στιγμής. Βέβαια άργησε αρκετά να έρθει και όταν είχα πάρει τηλέφωνο μου είχαν πει ότι είχε αργήσει να έρθει ένα ανταλλακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα