Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή είναι η οθόνη....

εχω 2 προβλήματα

1) στην αναζήτηση για ψηφιακά κανάλια δεν βρίσκει τίποτα ενώ με μια προηγούμενη lg μου είχε βρει και είχε βάλει και σε ξεχωριστή κατηγορία 4 ψηφιακά κανάλια.

2) όταν κλείνω την οθόνη το μπλέ φωτάκι που έχει σβήνει.....μετά από ένα 10ωρο μπορεί να ανοίξει από μόνο του χωρίς να έχω πειράξει καθόλου το κοντρόλ...γιατί?:S

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ποια υποδοχη βαζεις την κεραια για ψηφιακη τηλεοραση?γιατι δεν το εχω καταλαβει..

εκπεμπει ψηφιακη τηλ εκει που εισαι?

Δημοσ.

Την οθόνη την έχω συνδέσει με το άσπρο καλώδιο στον τοίχο και απο τον τοίχο καταλήγει στην κεραία στην ταράτσα.... Μια υποδοχή είχε για τέτοια κεραία.

Ναι εδώ που είμαι πιάνω ψηφιακά εφόσον με την LG που είχα πριν έπιανα...

Η βλακεία είναι πως και στο μανουαλ δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό....:S

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάποιος που να είχε samsung με ψηφιακό δέκτη αλλά δεν μπορούσε να πιάσει ψηφιακά?

βοηθήστε λίγο.....:\

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η δικιά μου πάλι πιάνει τα ψηφιακά και τα αποθηκευει μια χαρά αλλά μετά από 2-3 μέρες τα χάνει. Το περίεργο είναι ότι έχω 2 ίδιες 2033HD και τα κανάλια τα χάνουν ταυτόχρονα. Όταν λέω τα χάνουν εννοώ εξαφανίζονται από τη λίστα και δε σταματάνε απλώς να παίζουν. Περιμένω τα ψηφιακά της DIGEA σε 7 μέρες για να δω αν το κάνει και σε αυτά...

Δημοσ.

Όχι πως θα βοηθήσει σε κάτι, αλλά με 2333HD όλα καλά... Ούτε κανάλια χάνει ούτε κανένα άλλο πρόβλημα παρουσιάζει.

Να έκανες μια ερώτηση στο service ???

Δημοσ.

φίλε pvassiliadis μπορείς να μου πεις πως τα βάζεις στην λίστα τα ψηφιακά?

Γιατί εγώ όταν κάνω αυτόματη αποθήκευση με επιλογή και για ψηφιακά και αναλογικά μου βγάζει μόνο αναλογικά.....άμα κάνω αυτόματα μόνο ψηφιακά με μια περίεργη ρύθμιση πιάνει 3 ψηφιακά αλλά χωρίς καθόλου αναλογικά....

Μπορείς να μου πεις πως βρίσκεις manual τα ψηφιακά? Βάζεις συγκεκριμένες συχνότητες?

Δημοσ.

Στο service πήρα τηλέφωνο αλλά δε ξέρουν τίποτα. Εδώ μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση για το αν η 2033HD είναι MPEG4. Ασε που δε θέλω να τις ξαναστείλω Αθήνα μιας και η μία από τις 2 έκανε ήδη μια βόλτα αφου μετά από 10 λεπτά λειτουργίας έσβησε και δε ξαναάνοιξε. Άμα δω οτι και με τα ψηφικά της DIGEA γίνεται το ίδιο (που μάλλον θα γίνεται) θα δω τι θα κάνω (Υπομονή ως αύριο :-)).

Τα καναλια χειροκίνητα τα βάζεις εφόσον ξερεις τις συχνότητες. Θεσσαλονίκη ξέρω (26 και 56 για τα PLUS) για Αθήνα όχι.

Α για να μη το ξεχάσω μου το έχουν κάνει και οι δικιές μου να ανάβει το μπλε λαμπάκι συνεχώς όταν είναι κλειστές. Μάλλον χρειαζόμαστε κανα firmware update μου φαίνεται....

Δημοσ.

Εμένα σήμερα μου έσπασε τα νεύρα! Ενώ ψηφιακά έβλεπα και βλέπω τα κανάλια της ΕΡΤ, έκανα αυτόματο έλεγχο και αποθήκευση στα DTV. Μου τα βρήκε όλα της digea, αλλά όταν επιλέγω ένα κανάλι να δω, ακούω τον ήχο αλλά μου βγαίνει μήνυμα που λέει "Δεν υποστηρίζετε σήμα HD". Τί στο καλό συμβαίνει δε ξέρω.. Ούτε στο manual αναφέρει κάτι..

Δημοσ.

ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...

όταν πατάω αυτόματη αναζήτηση ψηφιακών και αναλογικών βρίσκει μόνο αναλογικά....όταν πατάω αυτόματη αναζήτηση μόνο ψηφιακών βρίσκει μόνο ψηφιακά αλλά κάθε φορά διαγράφει τα άλλα που είχα βρει πριν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω ψηφιακά....

εσύ πως έχεις βαλει και τα 2?

Δημοσ.
Εμένα σήμερα μου έσπασε τα νεύρα! Ενώ ψηφιακά έβλεπα και βλέπω τα κανάλια της ΕΡΤ, έκανα αυτόματο έλεγχο και αποθήκευση στα DTV. Μου τα βρήκε όλα της digea, αλλά όταν επιλέγω ένα κανάλι να δω, ακούω τον ήχο αλλά μου βγαίνει μήνυμα που λέει "Δεν υποστηρίζετε σήμα HD". Τί στο καλό συμβαίνει δε ξέρω.. Ούτε στο manual αναφέρει κάτι..

ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε εμενα.τελικα εβγαλες ακρη?

Δημοσ.
και σε εμενα το ιδιο που εχω μια lg m1994d.. τελικα κατελιξα στο συμπέρασμα οτι δεν εχει δεκτη mpeg4 αλλα 2...

και τι χρειαζετε σε αυτη τη περιπτωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...