lefteris210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας Insomnites θέλω να μου προτείνεται κανένα Game Online να ασχολούμαι γιατί με το Aion απελπιστικα και το endgame του είναι άδειο με αποτέλεσμα να με κάνει να το παρατήσω. Ψάχνω mmorpg που να έχει κόσμο και γενικά να υπάρχει ζωή στο game κοινός να γίνετε πανικός και πάνω από όλα να υπάρχει PvP δεν μπορώ MMORPG χωρίς PvP Λοιπόν τι έχετε να μου προτείνεται?λίγο πολύ έχω παίξει τα περισσότερα mmorpg αλλα δεν ξέρω τι γίνετε τώρα πως έχουν εξελιχθεί τα games τόσα patch....updates....expanstion. Σκέφτομαι WoW, το είχα σταματήσει όταν είχε βγει το BC, και τώρα δεν έχω ιδέα πως είναι το game και τι γίνετε γενικά και φυσικά αν αξίζει να ασχοληθεί κανένας με το WoW τώρα.
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Πιάσε ένα υποκατάστατο, δεν είναι mmorg είναι τζάμπα και όρεξη να έχεις να παίζεις. Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις πρότερη εμπειρία. http://www.lol-europe.com
SpY Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δλδ 50άρισες στο Aion και δεν έχεις βρει κόσμο και δεν έχει pvp ? Μάλλον άλλο παιχνίδι παίζουμε
lefteris210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 αυτό είναι το νέο game τις GOA ??όπως είναι το Dota είναι και αυτό? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:04 ---------- δλδ 50άρισες στο Aion και δεν έχεις βρει κόσμο και δεν έχει pvp ? Μάλλον άλλο παιχνίδι παίζουμε ναι ακριβώς.είπα ότι το game δεν προσφέρει το PvP που υποσχέθηκε από την αρχή και προσωπικά δεν με γεμίζει. απλά δεν έχει "άμεσο" PvP. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:04 ---------- Πιάσε ένα υποκατάστατο, δεν είναι mmorg είναι τζάμπα και όρεξη να έχεις να παίζεις. Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις πρότερη εμπειρία. http://www.lol-europe.com είναι όπως το Dota και αυτό ?
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Για άμεσο pvp το warhammer είναι μονόδρομος.
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Περίπου , αλλά πέραν των ηρώων και όλα αυτά, το account σου , παίζοντας , παίρνει levels και ανοίγουν επιπλέον spells, talents και runes για να παραμετροποίησεις ακόμα περισσότερο τους ήρωές σου.
lefteris210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Περίπου , αλλά πέραν των ηρώων και όλα αυτά, το account σου , παίζοντας , παίρνει levels και ανοίγουν επιπλέον spells, talents και runes για να παραμετροποίησεις ακόμα περισσότερο τους ήρωές σου. αυτό ακούγεται πολύ καλο που λες με το account, κάποιες άλλες διαφορες σε σχέση με το Dota? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ---------- Για άμεσο pvp το warhammer είναι μονόδρομος. έπαιζα και warhammer αλλα βλέπω ότι έχουν κλείσει πολύ servers και γενικά πάτωσε το game, δεν γνωρίζω τι γίνετε τώρα και φυσικά αν υπάρχει κόσμος ακόμα στο warhammer γιατί το συγκεκριμένο game θέλει αρκετό κόσμο για να χαρείς το PvP του. εσύ γνωρίζεις τι παίζει αυτή τι στιγμή?
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 αυτό ακούγεται πολύ καλο που λες με το account, κάποιες άλλες διαφορες σε σχέση με το Dota? Αυτόματο matchmaking , πατάς ένα κουμπί και σε βάζει σε queue όπου βρίσκει αντίστοιχους αντιπάλους για να παίξεις, πολύ καλύτερο anti leaver σύστημα, καλύτερα pings ( καθόλου , καθότι δεν εξαρτάσαι από host αλλά από τους servers, οπότε αν έχεις ποιοτική γραμμή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα) , πολύ ευκολότερο να το μάθεις και γενικότερα άπειρες ευκολίες. Δοκίμασε το σήμερα , έχει και tutorial και επιλογή να παίξεις με botakia για να το μάθεις. Τζάμπα. Τι το σκέφτεσαι? Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
lefteris210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αυτόματο matchmaking , πατάς ένα κουμπί και σε βάζει σε queue όπου βρίσκει αντίστοιχους αντιπάλους για να παίξεις, πολύ καλύτερο anti leaver σύστημα, καλύτερα pings ( καθόλου , καθότι δεν εξαρτάσαι από host αλλά από τους servers, οπότε αν έχεις ποιοτική γραμμή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα) , πολύ ευκολότερο να το μάθεις και γενικότερα άπειρες ευκολίες. Δοκίμασε το σήμερα , έχει και tutorial και επιλογή να παίξεις με botakia για να το μάθεις. Τζάμπα. Τι το σκέφτεσαι? Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. δεν το σκέφτομαι , έχω κάνει account και όσο μιλάμε το game κατεβαίνει
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις παίξει Dota όλα θα σου φανούν πολύ απλούστερα . Αν όχι λόγω του ότι έχεις επαφή με games πάλι εύκολα θα σου φανούν. Ε η εμπειρία έρχεται παίζοντας. Δες το tutorial χαλαρά και κάνε ένα private practice με bots. Καλή αρχή ελπίζω να σου αρέσει. Απορίες ρώτα αβέρτα. ¨Οσο παίζεις θα παίρνεις IP (influence points) . Κράτα τους για την αγορά ηρώων πρώτα.
lefteris210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αν έχεις παίξει Dota όλα θα σου φανούν πολύ απλούστερα . Αν όχι λόγω του ότι έχεις επαφή με games πάλι εύκολα θα σου φανούν. Ε η εμπειρία έρχεται παίζοντας. Δες το tutorial χαλαρά και κάνε ένα private practice με bots. Καλή αρχή ελπίζω να σου αρέσει. Απορίες ρώτα αβέρτα. ¨Οσο παίζεις θα παίρνεις IP (influence points) . Κράτα τους για την αγορά ηρώων πρώτα. έχω παίξει λίγο dota και το HoN, αυτό αν όντως είναι ποιο εύκολο και απλό από dota θα με ευχαριστήση ιδιαιτερα.
toni50 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 μπες σε κανα pvp server του l2 και καλο ξυλο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 μπαις σε κανα pvp server του l2 και καλο ξυλο Fail ! αδσαδασδασδαδαδ
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 αυτό ακούγεται πολύ καλο που λες με το account, κάποιες άλλες διαφορες σε σχέση με το Dota? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ---------- έπαιζα και warhammer αλλα βλέπω ότι έχουν κλείσει πολύ servers και γενικά πάτωσε το game, δεν γνωρίζω τι γίνετε τώρα και φυσικά αν υπάρχει κόσμος ακόμα στο warhammer γιατί το συγκεκριμένο game θέλει αρκετό κόσμο για να χαρείς το PvP του. εσύ γνωρίζεις τι παίζει αυτή τι στιγμή? Υπάρχουν τώρα δύο κεντρικοί ευρωπαικοίο server στο game που στις ζόνες του pvp σε όλα τα tier γίνετε χαμός. Μιλάμε για 200vs200 και μπορεί και περισσότερο κόσμο να πλακώνονται όλη την ώρα όλες τις ώρες και όλη μέρα Προσωπικά έκανα ένα off μετά από ένα χρόνο για λίγους μήνες αλλά σίγουρα θα ξαναγυρίσω. Εχεί το πιο άμεσο pvp ιδίως αν είσαι σε κάποιο core guild.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.