DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εντιτ: σήμερα έχουμε μια μέρα δίχως απάντηση ακόμα απο το ΙΝΚΑ για την νομιμότητα της συγκεκριμένης τακτικής....αναμένω.... INKA .... χα, χα, χα, είπε ΙΝΚΑ, χι χι χι, ... stop, you are killing me !!! ή όπως θα έγραφε εν συντομία κάποιος άλλος ROFL !
AFANIS_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 INKA .... χα, χα, χα, είπε ΙΝΚΑ, χι χι χι, ... stop, you are killing me !!! ή όπως θα έγραφε εν συντομία κάποιος άλλος ROFL ! ωχ!!!! δεν μου ακουγετε πολυ αισιοδοξο το σχολιο σου
Sir Pretender Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι, όντως, απάντηση; btw, παίζει κάτι παρόμοιο και για Πάσχα (δώρα κλπ); Όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρω τι με περιμένει... Στο τέλος πουρμπουάρ θα δίνουμε και θα ζητάμε απόδειξη απ' το γκαρσόνι...
antonl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ναι, όντως, απάντηση; btw, παίζει κάτι παρόμοιο και για Πάσχα (δώρα κλπ); Όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρω τι με περιμένει...[...] Αν πας σε σουβλατζίδικο μεγαλοβδομαδιάτικα, θα σου αξίζει το «καπέλο». Αμαρτωλέ
sam sam Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν πας σε σουβλατζίδικο μεγαλοβδομαδιάτικα, θα σου αξίζει το «καπέλο». Αμαρτωλέ Εχω λιώσει στο γέλιο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.