Sonick Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά! Έχω ένα laptop dell 1535,θέλω να κάνω format να του βάλω τα windows 7( έχω vista home 32bit τώρα),αλλά έχω ένα partition απο την μάνα του που λέγετε recovery partition.Στο format που θα κάνω να το διαγράψω,υπάρχει δηλαδή λόγος να υπάρχει αφού θα περάσω τα 7; Ευχαριστώ!
pp6210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. το partition αυτό στην ουσία έχει κάποια dell recovery tools και ένα image του συστήματος όπως πρωτοπήρες το λαπτοπ. έχεις κάποια ανάγκη να το κρατήσεις αυτό? - α) Ίσως, αν δεν έχεις cd για full restore (εγώ στο xps1330 είχα και cd για restore λειτουργικού όποτε το έσβησα αβλεπή). Στην περίπτωση αυτή είτε το αφήνεις ως έχει και σετάρεις τα 7 σε άλλο partition, ή χρησιμοποιείς το acronis και κάνεις ένα image του Dell Recovery Partition, έτσι για να είσαι πιό ύσηχος - και μετά το σβήνεις. β) αν έχεις πλήρη σειρά recovery cd (δηλαδή drivers και λειτουργικό), τότε δεν χρειάζεσαι το partition και μπορείς να το σβήσεις. Γενικά το acronis είναι πολύ απλό (ιδίως αν το τρέξεις από το boot cd που μπορείς να φτιάξεις μέσα από το ίδιο το acronis), και αξίζει να επενδύσεις σε έναν usb δίσκο στον οποίο θα τραβάς ένα full image του δίσκου σου κάθε 2-3 μήνες.... γιατί αν σκάσει κάτι τώρα, είναι προτιμότερο να πάρεις πίσω το status πριν 1-2 μήνες παρά το αρχικό που είχες όταν αγόρασες το λαπτοπ.
Sonick Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά θα το κάνω delete,δεν μου χρειάζεται.Thanks για την απάντηση!
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά θα το κάνω delete,δεν μου χρειάζεται.Thanks για την απάντηση! Καλύτερα κράτησε το και το σβήσεις μετά όταν είσαι σίγουρος ότι όλα πήγανε καλά και είσαι ευχαριστημένος με τα 7.
gigo6125913 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παιδια δεν μπορω να κανω full system restore σε Dell. Δεν έχω δισκακι, ουτε μπορω να κανω boot απο το recovery partition. Ο υπολογιστης δεν ανοιγει ουτε σε safe mode. Πηγα να κανω system repair αλλα τιποτα, ουτε μου βγαζει επιλογη στο dell data safe backup. Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να botarw απο το recovery partition χωρις να χρειαστω dvd απο dell?
drgallardo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Παιδια δεν μπορω να κανω full system restore σε Dell. Δεν έχω δισκακι, ουτε μπορω να κανω boot απο το recovery partition. Ο υπολογιστης δεν ανοιγει ουτε σε safe mode. Πηγα να κανω system repair αλλα τιποτα, ουτε μου βγαζει επιλογη στο dell data safe backup. Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να botarw απο το recovery partition χωρις να χρειαστω dvd απο dell? Βρέθηκε καμια λύση; Και εγω το ίδιο θέμα έχω, δε μου βγάζει επιλογή dell data safe backup, ενω υπάρχει το partition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα