Προς το περιεχόμενο

Παθητική ψύκτρα για connect3d 4850 512mb

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δε δοκιμάσεις, δε θα μάθεις.

Αλλά πιστεύω ότι και να τη σηκώσει, κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα.

Το θέμα είναι στον δρόμο πρός την κόλαση μην πάρει και τίποτα άλλο μαζί του..:devil:

Μακακία έκανα με 3 ευρά έπαιρνα το 400άρι με 6pin pci connector....:mad:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στη σελιδα που σου έδωσαν τα παιδια, εβαλα τα πράματα σου και εβγαλε γυρω 250 δεν θυμάμαι τωρα αλλα το τροφοδοτικο σου 350w με 70% eff βγαζει μαξιμουμ 245w οπότε θεωρητικά είσαι στο πολύ όριο...αν διαβάσεις άλλα θέματα εδώ, ειχα παρει 400αρι τροφ με 80% και δεν εφτανε....

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους σας.

Τελικά δεν θα την πάρω την κάρτα είναι καθαρά πλεονεξία με τπτ δεν ευχαριστιόμαστε.

Άλλωστε το pcάκι το έφτιαξα για ταινίες μόνο και αθόρυβο, έχω άλλο για games.

Aπλά όπως είπα 30 ευρα.... Τεσπα θα δείξει. :P

Δημοσ.
Προτεινω να την παρεις, χαμενη δε θα παει:

μπορεις μετα, να δοκιμασεις ανταλλαγη της,

ακομη και καποιο underclock/undervoltage!

Αυτό σκέφτηκα και γω χαμένη δεν θα πάει, απλά όταν έφτιαξα το πισάκι δεν σκεφτόμουνα να βάλω κάρτα το ήθελα μόνο για ταινίες γιαυτό την πάτησα στο psu.

Θα δούμε μάλλον θα την χτυπήσω άλλωστε είναι πολύ φίλος το παιδί, θα της πάρω την ψύκτρα που πρότεινες (βέβαια θα προτιμούσα κάτι πιο άμεσο να μπορώ να το αγοράσω αμέσως και όχι να το παραγγείλω τεσπα), δεν έχω υπομονή σε αυτά :P , και θα κοιτάξω μήπως βρώ κανα φθηνό psu επώνυμο μεταχειρισμένο στα 450w ή να πουλήσω / ανταλλάξω αυτό που έχω, μερικών ημερών είναι....B)

Δημοσ.

Χαμηλωνοντας ΜΗz + Volts στην καρτα, μπορεις να κερδισεις 15-25 Watt :-)

Οσο για το τροφοδοτικο, αυτο παιζει να αλλαζεται, με καποιο μεγαλυτερο!

(αναλογα καταστημα, ημερομηνια αγορας, αν κρατησες συσκευασια κ.λπ.)

Δημοσ.

Tα έχω όλα κουτιά-αποδείξεις αλλά το πήρα απο Πλαίσιο. Τι να τους πώ δλδ.

Ότι θέλω μεγαλύτερο πάρτε το πίσω? :-D

Δημοσ.

Και εγω το ίδιο 350ari εχω Lion στο HTPC και σηκώνει 8800GT @ 700-1025 overclocked - E2180@3200.

Περίπου 2 χρόνια τώρα...

Το μόνο μείον ότι όταν δουλεύω 3D κοινός όταν γίνεται ps3 το HTPC φουρφουρίζει υπερβολικά.

Θα του αλλάξω τον 12άρι εναν nexus low speed 12άρι κάποια στιγμή να το βουλώσει αν και προβλέπω να ανάβει λίγο μετά την μόντα.

Λογικά άμα το γυρίσω τούμπα και τραβάει απο την πάνω γρύλια ο 12αρης στα ίδια θα μείνει η θερμοκρασία του psu αν και μέσα στο κουτί θα εχω λιγότερο airflow.

4195372051_6faea39337_b.jpg

4196128404_834ea8ff12_b.jpg

Αν τις μειώσεις τα volt και τα κλόκια πιθανότατα να τραβάει λιγότερο απο το δικό μου το δικό σου αφού εχει και 45nm cpu.

Δημοσ.

Θα την σηκώσει λέμε μην τον παιδεύεται.

Απλά θα πάρει λίγο heat παραπάνω το πράγμα.

Μόνο και μόνο επειδή τρέχει τον E2180 @ 3200 με 1,5v (150watt load!!!) και την 8800oced που είναι εξίσου βαρύς συνδυασμός.

317watt μου βγάζει το extreme power ενω στου lionhert με oced στα 3600-3700 οπως περίπου είναι τώρα του βγάζει ~300 watt και το extreme πάντα τα παραλέει...

Εκτός αν είναι 90% efficient το chiefteck...

Δημοσ.

Να σαι καλά φίλε Γιάννη. Με εφτιαξες άσχημα! :P

Αυριο την χτυπάω μην τυχόν και τη δώσει αλλού...

Ευχαριστώ guys όλους.! :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:26 ----------

Αλήθεια γιάννη απο θερμοκρασίες τι λέει ο cpu?

Διότι τα κουτιά αυτά όπως και το δικό μου έχουν χάλια airflow.

Εμένα το Tt mozart έχει έναν 80άρη μπροστά για εισαγωγή τον οποίο τον άλλαξα με έναν nexus διότι στο 3μηνο ο Tt μου έσπαγε τα νευρα, και πρόσφατα απενεργοποίησα και τους 2 60άρηδες πίσω Tt επίσης οι οποίοι πλέον δεν παιζονται απο θόρυβο. Θέλω να τους αλλάζω αλλά δεν βρίσκω εξηντάρηδες σε e-shop και plaisio.

Αny ideas? ;)

Δημοσ.

Nαι όντως είναι 400ΑΑ ενώ εμένα 350ΕΒ. :fear:

Θα δοκιμάσω επιστροφή μάλλον θα δούμε αυριο αν δεν βαρεθώ να το βγάζω....

Δημοσ.

τώρα αν πω οτι ειχα αυτό το κουτί και οτι το πούλησα θα φανώ πολύ κακός????χαχαχαχα

ο ανεμιστηρας στο αριστερο πλαι ειναι μοντα αναγκαστική γιατι τα γραφικα ψήνονται σαυτό το κουτί, εγώ είχα ακουμπησει έναν 8αρη από της... οι δύο εξάρηδες στο πίσω μερος δεν κάνουν τίποτα, temp μητρικής έφτανε περίπου 43 - 45 και ο αέρας του 9αρι μπροστά έπεφτε σε μεγάλο βαθμό πάνω στο κουτάκι των δίσκων...

αν είναι πολύ μερακλής κάποιος και πιάνουν τα χέρια του μπορεί να προσθέσει άλλους δύο εννιάρηδες πλαι πλαι στο κενο μεταξύ τροφοδοτικού και ντράιβς όπως φαίνεται στην δευτερη φωτο...είχα βάλει εναν 12αρι πάλι ακουμπηστό και δυστηχως δεν το έκλεινα ποτέ...χαλια airflow...από εναν εννιαρη και δυο εξάρηδες τώρα στο νέο κουτάκι έχω ενα δωδεκάρι μπροστά, και 3 οχταρηδες πίσω όλα silent...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...