lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά γνωρίζει κανένας καμμιά καλή και οικονομική ψύκτρα που να υποστηρίζει την κάρτα γραφικών του τίτλου και να κάνει δουλειά για την 4850? Να μην τηγανίζουμε αυγά επάνω...... Μου την έδωσε ένα φιλαράκι στο ψιλοτσαμπέ και θέλω να τη βάλω σε ένα αθόρυβο htpc που διαθέτω αλλά μόνο στην περίπτωση που βγάλω το φουρφούρι και του κοτσάρω παθητική ψύξη. Παρακαλώ όσοι ξέρετε πείτε μου ποιά και απο πού. thanks in advance! p.s θα τη σηκώνει το 350άρι psu της chieftec?
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Arctic Accelero S1 Rev.2 Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Arctic Accelero S1 Rev.2Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται Σε ευχαριστώ φίλε κάτι τέτοιο ακριβώς έψαχνα. Το θέμα είναι που μπορώ να τη βρώ και πόσο κάνει? Διότι e-shop και plaisio δεν υπάρχει. thanks in advance.
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 p.s θα τη σηκώνει το 350άρι psu της chieftec? Δυσκολα, μα αν ειναι τα παντα ολα σε εγγυηση, μπορεις να δοκιμασεις & ισως κανει... εκπληξη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:43 ---------- Το θέμα είναι που μπορώ να τη βρώ και πόσο κάνει? Διότι e-shop και plaisio δεν υπάρχει. http://www.eworld.com.gr/front/details/74 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1352 To e-shop εφερνε / την ειχε στα προιοντα καταλογου σιγουρα Υπαρχει και η S2, αλλα δεν κουμπωνε σε Sapphire για 2-3 mm
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Να σαι καλά φίλε μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:02 ---------- Το τροφοδοτικό είναι αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-350W-GPS-350EB-101A.htm και απο οτι βλέπω δεν έχει pci connector για τροφοδοσία της κάρτας ακόμα και στην περίπτωση που μπορεί να τη σηκώσει. Άλλωστε δεν σκοπεύω να παίξω σε hd κάποιο παιχνίδι απλά η τιμή είναι πολύ καλή και σκέφτηκα να μην την αφήσω να πάει χαμένη. ποτέ δεν ξέρεις.... Btw υπάρχει κάποιος τρόπος με κάποιον αdaptor να συνδέσω την τροφοδοσία της gpu? Επίσης ξέρω οτι η κατανάλωση της 4850 σε full load είναι 150-180watt στην χειρότερη. Εμένα το σύστημα έχει: έναν athlon ii x2 245 oc 3.7ghz με 1,45vcore. 2x1gb ram team xtreem 1066 που δουλεύουν στα 2v. έναν σκληρό 320gb ide seagate στις 7200rpm 1 cooler scythe shuriken rev.B Πώς μπορώ να υπολογίσω την κατανάλωση που έχω τώρα για να δώ αν μπορώ να προσθέσω και την 4850? thanks in advance. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ---------- Τι σηκώνει την κάρτα τελικά το psu ή όχι? ξέρει κανένας να μου πεί σίγουρα? και αν ναι, υπάρχει τρόπος να μπορέσει να της δώσει ρεύμα? Θα μου τη φέρει απόψε και θα πρέπει να ξέρω αν θα την πάρω ή όχι. 30 ευρά μαν.....
Tenshi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε αυτό για να πάρεις μια ιδέα.Βέβαια μήν πάρεις το αποτέλεσμα και τις μετρητής,γιατί παίζουν και άλλοι παράγοντες εκτός απο τα watt (Amperage,efficiency,ripple)
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ θα του ρίξω μια ματιά
blacksuede Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 η παθητική που σου πρότειναν είναι πολύ καλή λύση που προυποθέτει καλή ροή αέρα στο κουτί, και επίσης 2 - 3 εκατοστα ελεύθερο χώρο πάνω από την κάρτα γραφικών γιατί είναι πιο ψηλή...σε περίπτωση που το case σου έχει το τροφοδοτικό πάνω από την γραφικών ξέχασε την... επίσης να σε ενημερώσω επειδή έχω την ίδια κάρτα ότι με την σκατοψύκτρα που είχε ( αν είναι εκείνη η σιδερένια μαυρη) είχα 57 idle και σε παιχνίδι fullhd έπιανε 106 κι εκλεινε το pc...εβαλα χαλκινη και ηρέμησα... το τροφοδοτικό σου βγάζει θεωρητικά 245watt οπότε παίζεις με την τύχη σου...κρίμα είναι να κλαις τίποτα μετά...θέλεις και psu οπωσδήποτε
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Mάλλον θα μείνω όπως είμαι άλλωστε τώρα το πήρα το psu δεν είναι να το αλλάζω... thanks. btw το κουτί είναι htpc και η κάρτα απο το τροφοδοτικό έχει μεγάλη απόσταση,
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δε βλέπω να τη σηκώνει να πω την αλήθεια, κι αυτό λόγω της κατασκευής του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
blacksuede Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εγώ έχω κύβο κουτί για αυτό στο είπα.....αλλιώς αν θέλεις καλύτερη κάρτα πάρε καμμία 4350/4550 ή 9400
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δε βλέπω να τη σηκώνει να πω την αλήθεια, κι αυτό λόγω της κατασκευής του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Φάνη χρειάζομαι pci adaptor για να συνδέσω την τροφοδοσία στο e-shop έχει απο 2χ4pin σε 6pin με 2 ευρώ και εμένα περισσεύουν 2χ4pin molex. θα χρειαστεί να τα βάλω σε διαφορετική γραμμή το καθένα? γιαυτό δεν είμαι σίγουρος. Τωρα όσον αφορα το κουτί την παίρνει χαλαρα. Είχα μια 4870 μέσα 1 χρόνο. Πάντως στο Link που μου παρέθεσαν παραπάνω με oc τον cpu και με όλο το harware δεν ξεπερνάω τα 250w. Δεν πειράζει το πολύ-πολύ δεν την παίρνω άλλωστε δεν θα την χρειαστώ ιδιαίτερα απλά είναι ευκαιρία γιαυτό έλεγα....
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, κάτι τέτοιο χρειάζεσαι, δεν έχεις τέτοιο από άλλη κάρτα; Αν σήκωνε 4870, δε βλέπω το λόγο να μη σηκώσει 4850, εκτός ίσως απ' το ζόρι που θα 'χει τραβήξει τόσο καιρό.
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, κάτι τέτοιο χρειάζεσαι, δεν έχεις τέτοιο από άλλη κάρτα; Αν σήκωνε 4870, δε βλέπω το λόγο να μη σηκώσει 4850, εκτός ίσως απ' το ζόρι που θα 'χει τραβήξει τόσο καιρό. Φάνη my fault. Το τροφοδοτικό είναι brand new την 4870 την είχα στο κουτί με το collermaster realpower 620 το οποίο τώρα κάθεται στην 5850... Aπλά νόμιζα οτι έλεγες για το κουτί. btw οχι δεν θυμάμαι να έχω αντάπτορα αλλά που ξέρεις ίσως να έχω κανένα που να χει ξεμείνει θα ψάξω. Με το psu τι γίνεται γιατι 30 ευρά 4850 den βρίσκεις...
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αν δε δοκιμάσεις, δε θα μάθεις. Αλλά πιστεύω ότι και να τη σηκώσει, κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.