Tigran Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ελα ρε παιδια τι λετε τωρα? Και εγω ετρεξα αργυρουπολη πριν 3 μερες και το πηρα με 308 το 250 και uncharted 2. Υπαρχει ακομα η προσοφρα με τα 279? Ναι φίλε μου πρέπει να συνεχίζεται η προσφορά. Βρες εδώ το κοντινότερο Carrefour και πάρε τηλ να ρωτήσεις.
epsilon753 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 δε λεω ωραιο το μαυρο αλλα ρε γμτ.... δεν χακαρεται..... το dvd player του ειναι διαφορετικο και παιζει μονο αυθεντικα dvd... FAIL υπαρχει ομως η περιπτωση να παιζει .iso απο εξωτερικο σκληρο ή καρτα SD , ξερει κανείς ή τσαμπα το πήραμε? Μαύρα και άσπρα πλέον δεν παίζουν dvd-r αλλά ΟΛΑ παίζουν από USB. Ούτως ή άλλως είναι πολύ καλύτερο από USB Loader
MacPhisto Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 σε σκετα carrefour ισχυει η προσφορα φανταζομαι ε....και οχι σε carrefour-Μαρινοπουλο.. γιατι πηγα στο 2ο και δε βρηκα καν κονσολες...καλαματα μερια..το χασαμε το wii....
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 δε λεω ωραιο το μαυρο αλλα ρε γμτ.... δεν χακαρεται..... το dvd player του ειναι διαφορετικο και παιζει μονο αυθεντικα dvd... FAIL υπαρχει ομως η περιπτωση να παιζει .iso απο εξωτερικο σκληρο ή καρτα SD , ξερει κανείς ή τσαμπα το πήραμε? Μαύρα και άσπρα πλέον δεν παίζουν dvd-r αλλά ΟΛΑ παίζουν από USB. Ούτως ή άλλως είναι πολύ καλύτερο από USB Loader Οπως τα λεει ο epsilon753 , δεν ειναι θεμα μαυρου Wii αλλα νεοτερου chip στα drive ασπρων/μαυρων "Also please note Wii consoles purchased towards the later half of 2009, including all black Wii consoles have a newer DVD drive (D3-2) inside them. These Wii consoles will not play games from blank DVD discs, they will however work with a USB loader."
therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ναι φίλε μου πρέπει να συνεχίζεται η προσφορά. Βρες εδώ το κοντινότερο Carrefour και πάρε τηλ να ρωτήσεις. Το τηλεφωνημα μπορω να πω πως δεν βοηθησε καθολου. Η κοπελα που το σηκωσει με εβαλε να επαναλαβω τι ζηταω και στην τελικη μου λεει, "τι ειναι αυτο, παιχνιδι?" Συγνωμη αλλα δεν εχουμε τετοιο πραγμα. οτι να ναι δλδ.
deadp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα, γιατί σαν προσφορά ήταν πάρα πολύ καλή κι ιδιαίτερα για πράγματα που έχουν μια ενιαία πολιτική τιμών. Ο φιλος μου σήμερα με το πακέτο του PS3 με τα 2 παιχνίδια και το Assasin's Creed στη μασχάλη (κι αυτό με έκπτωση) δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του. Η κοπέλα μου απορούσε που τον έβλεπε να κάνει σαν μικρό παιδί... Μόλις είχαμε εξαργυρώσει και κάτι ΑγιοΒασιλάκια.... Τζάμπα βγήκε.
poodle Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Wii black: 4.1Ε εχει και στους υπολοιπους που το πηρατε; 4.2 περιμενα να εχει. 4.1E και το δικό μου, μαύρο, αγορά Σάββατο. Λέω να μην επέμβω ακόμα, να περιμένω αν λειτουργεί σωστά, μην χάσω το DOA αν τυχών χρειαστεί.
papeipa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 και πανω που ειχα χαρει.... πηγα σημερα να ρωτησω στα carefour για το allou fun pass (δικαιούμαι 4 passes- πηρα 2 wii kai 2 χειριστήρια) και μου ειπαν πως θα πρεπει ο κατοχος της καρτας να έχει παιδί απο 5-12 ετών για να ισχυει η προσφορά GRRRRR
jb1989 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά αν πάω τώρα στο carrefour της θεσσαλονίκης λέτε να βρω το ps3 με 20% έκπτωση ή τζάμπα θα τρέχω;;
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά αν πάω τώρα στο carrefour της θεσσαλονίκης λέτε να βρω το ps3 με 20% έκπτωση ή τζάμπα θα τρέχω;; H προσφορά ήταν για το τριήμερο Παρ/Σαβ/Κυρ.
Thrylos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 και πανω που ειχα χαρει.... πηγα σημερα να ρωτησω στα carefour για το allou fun pass (δικαιούμαι 4 passes- πηρα 2 wii kai 2 χειριστήρια) και μου ειπαν πως θα πρεπει ο κατοχος της καρτας να έχει παιδί απο 5-12 ετών για να ισχυει η προσφορά GRRRRR και εγω τα ιδια....βασικα μονο το wii black πηρα, οποτε με 160 ευρω δικαιουμαι 16 ευρω σε δωροεπιταγες και ελεγα να μου βγει με αυτα σχεδον τσαμπα το component cable....αλλα μου ειπαν αυτο για το παιδακι... Τωρα λεω εγω.....αμα παρω μια φιλη μου που μικροδειχνει και την παρουσιασω για 12χρονη και παρω τις επιταγες, τι θα μου πουν? Και πως θα αμφισβητησουν την ηλικια της οταν στα 5-12 χρονια σου 99% δεν εχεις βγαλει ταυτοτητα?
kamui Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα είδα διαφήμιση και τώρα το site του carrefour. Έχει Δευτέρα ( που πέρασε) και τρίτη 5/1 πάλι -20% σε παιχνίδια εκτός ηλεκτρονικών....αν και την προηγούμενη φορά όπως είπανε πολλοί ήταν και οι κονσόλες και τα video games μέσα. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται πάει κ βλέπει. http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184
jabar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα είδα διαφήμιση και τώρα το site του carrefour. Έχει Δευτέρα ( που πέρασε) και τρίτη 5/1 πάλι -20% σε παιχνίδια εκτός ηλεκτρονικών....αν και την προηγούμενη φορά όπως είπανε πολλοί ήταν και οι κονσόλες και τα video games μέσα. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται πάει κ βλέπει. http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184 δεν τρεχει μια...ειναι για τα υπολοιπα παιχνιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.