Προς το περιεχόμενο

Carrefour -20% σε όλες τις κονσόλες

Tigran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος :-D

Αν δε κάνω λάθος είναι για το τριήμερο Πα-Σαβ-Κυρ

PS3 πακέτα έχει την σκέτη με τα 120GB στα 239€ τελική και την 250GB με Uncharted στα 279€ τελική.

Όποιος βρει σε κατάστημα της Θεσ/νίκης την έκδοση με το Buzz, παρακαλώ να ενημερώσει :)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος :-D

Αν δε κάνω λάθος είναι για το τριήμερο Πα-Σαβ-Κυρ

PS3 πακέτα έχει την σκέτη με τα 120GB στα 239€ τελική και την 250GB με Uncharted στα 279€ τελική.

Όποιος βρει σε κατάστημα της Θεσ/νίκης την έκδοση με το Buzz, παρακαλώ να ενημερώσει :)

εν τω μεταξυ στη σελιδα τους με τις προσφορες λεει οτι στα παιχνιδια -20 εξαιρουνται τα ηλεκτρονικα...μη τσιμπατε ,πηρα το μαυρο το wii 159 και το gta iv ps3 24....to ps3 σκετο ειναι απο 279-20 στα 223,το λευκο το wii το ανεβασαν στα 189...-20 στα 150 περιπου ...

σημερα το πρωι ο κοτσο διαφημιζε 279 ps3 με παιχνιδι και εδειχνε τα καιν. κουτια με assasin 2 k.τ.λ

Δημοσ.
Ουπς μπερδεύτικα...μιλάς για carrefour ή Κωτσόβολο. Αν και μάλλον μιλάς για μία διαφορετική Κωτσο-προσφορά

δικο μου...το διορθωσα...

Δημοσ.

Πήρα τηλ. στα κεντρικά του Κωτσόβουλου και μου είπαν πως ισχύει μόνο για το κατάστημα Πυλαίας, αλλά ούτε κι αυτοί ήξεραν λεπτομέρειες... Οτι να'ναι!

Δημοσ.
εν τω μεταξυ στη σελιδα τους με τις προσφορες λεει οτι στα παιχνιδια -20 εξαιρουνται τα ηλεκτρονικα...μη τσιμπατε ,πηρα το μαυρο το wii 159 και το gta iv ps3 24....to ps3 σκετο ειναι απο 279-20 στα 223,το λευκο το wii το ανεβασαν στα 189...-20 στα 150 περιπου ...

σημερα το πρωι ο κοτσο διαφημιζε 279 ps3 με παιχνιδι και εδειχνε τα καιν. κουτια με assasin 2 k.τ.λ

α ,ειναι και μια visa που εχει -10 εως 31-12 στα καρφ ..οποτε με μια <<λευκη>>τετοια,το ps3 στα 223 με -10...παει στα 200,το ξοφλατε τον αλλο μηνα και...jet...

Δημοσ.
Για την Simply λες; Γιατί την έχω, αλλά δεν είδα πουθενά να γράφει για -10%.
efg...το γραφουν στην εισοδο του μαγαζιου και παιζει στην tv απο την bank καθε μερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...