Hanshiro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 όταν θέλεις να στολίσεις καραβάκι αντί για δέντρο, από που το προμηθεύεσαι; υπάρχουν ειδικά μαγαζιά; και τι είδους καραβάκια είναι αυτά; μοντελισμού πχ; είναι έτοιμα με τα στολίδια τους μαζί; ή τα στολίζεις εσύ; σε τι τιμές κυμαίνονται; πάντα είχα την απορία
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 έχω δει καραβάκια στα μαγαζιά που πουλάνε χριστουγεννιάτικα. Ξύλινα είναι, όχι ιδιαίτερα "καλά" σαν μοντέλα, πιό πολύ μοιάζουν με τα μικρά ψαροκάικα, αλλά έχουν και κατάρτι για να κρεμάσεις τα λαμπάκια σου. Και μου είχαν φανεί και φτηνά, από κάνα 20ρικο ανάλογα με το μέγεθος.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά το καραβάκι πέρα οτι μου αρέσει αρκετά,είναι κ αρκετά φθηνό σαν στολίδι επειδή δε το ζητάει πολύς κόσμος.
minarokeftes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ όταν ήμουν 3η λυκείου και θέλαμε να στολίσουμε κάτι διαφορετικό απο δέντρο, στολίσαμε μια φουσκωτή βάρκα 1,5m.
peravrexei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά το καραβάκι πέρα οτι μου αρέσει αρκετά,είναι κ αρκετά φθηνό σαν στολίδι επειδή δε το ζητάει πολύς κόσμος. και παραδοσιακό πληροφοριακά πριν αρχίσει αυτή η τρέλα με τα δέντρα κάθε σχεδόν σπίτι στόλιζε καραβάκι βλέπετε ναυτική χώρα η Ελλάδα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:18 ---------- Εγώ όταν ήμουν 3η λυκείου και θέλαμε να στολίσουμε κάτι διαφορετικό απο δέντρο, στολίσαμε μια φουσκωτή βάρκα 1,5m. μαζί με την εξωλέμβια ;
minarokeftes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 μαζί με την εξωλέμβια ; Όχι ρε συ, απο αυτές τις παιδικές που πουλάνε στα παιχνιδάδικα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.