Charis.a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας. Θέλω να κατασκευάσω ένα server-side script που να απεικονίζει ένα .xml αρχείο στον web browser και να μπορεί να γίνεται προσθήκη/μεταβολή των δεδομένων. To .xml αρχείο το έχω ήδη, όπως επίσης έχω και .xsd για validation και .xsl stylesheet για παρουσίαση των δεδομένων του xml στον browser. Δεν είμαι έμπειρος με αυτές τις τεχνολογίες και θα ήθελα τα φώτα σας για να κάνω την αρχή γιατί εδώ και μέρες προσπαθώ να το ξεκινήσω αλλά μπερδεύομαι και δεν ξέρω πως.
StavrosD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που θες να κάνεις είναι εύκολο να γίνει αλλά θέλει πολύ διάβασμα στην αρχή. Με ποιά γλώσσα προγραμματίζεις;
Charis.a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη γλώσσα, μόνο με php ασχολήθηκα λίγο πέρσι, ένωσα μια βάση mysql κι έκανα κάτι queries αυτό ήταν όλο. Για το συγκεκριμένο scriptακι δεν έχω κάποιο περιορισμό, μπορώ να το κάνω με όποια γλώσσα θέλω (php, jsp, python, c# κ.τ.λ.). Τί προτείνεις;
Charis.a Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν πούμε ότι θα το κάνω σε php, έχεις κάποιο link να διαβάσω για να μπορέσω να ξεκινήσω;
djsolid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ μπορείς να βρείς με C# ένα πάρα πολύ εύκολο τρόπο για να διαβάζεις και να τροποποιείς XML αρχεία. Τώρα για να το δει ο χρηστης αν χρησιμοποιήσεις τον παραπάνω τρόπο θα πρέπει να φτιάξεις ένα site σε ASP.NET. Πληροφορίες για ASP.NET εδώ, εδώ και εδω
alexandr0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καθόλου Javascript ξέρεις? Πρέπει να είναι User friendly αυτό που θα φτιάξεις ή όχι?
Charis.a Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καθόλου Javascript ξέρεις? Πρέπει να είναι User friendly αυτό που θα φτιάξεις ή όχι? 'Οχι δεν είναι ανάγκη να είναι user friendly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.