Προς το περιεχόμενο

Server-side script

Charis.a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να κατασκευάσω ένα server-side script που να απεικονίζει ένα .xml αρχείο στον web browser και να μπορεί να γίνεται προσθήκη/μεταβολή των δεδομένων.

To .xml αρχείο το έχω ήδη, όπως επίσης έχω και .xsd για validation και .xsl stylesheet για παρουσίαση των δεδομένων του xml στον browser.

Δεν είμαι έμπειρος με αυτές τις τεχνολογίες και θα ήθελα τα φώτα σας για να κάνω την αρχή γιατί εδώ και μέρες προσπαθώ να το ξεκινήσω αλλά μπερδεύομαι και δεν ξέρω πως.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη γλώσσα, μόνο με php ασχολήθηκα λίγο πέρσι, ένωσα μια βάση mysql κι έκανα κάτι queries αυτό ήταν όλο.

Για το συγκεκριμένο scriptακι δεν έχω κάποιο περιορισμό, μπορώ να το κάνω με όποια γλώσσα θέλω (php, jsp, python, c# κ.τ.λ.).

Τί προτείνεις;

Δημοσ.
Εδώ μπορείς να βρείς με C# ένα πάρα πολύ εύκολο τρόπο για να διαβάζεις και να τροποποιείς XML αρχεία. Τώρα για να το δει ο χρηστης αν χρησιμοποιήσεις τον παραπάνω τρόπο θα πρέπει να φτιάξεις ένα site σε ASP.NET. Πληροφορίες για ASP.NET εδώ, εδώ και εδω
Δημοσ.
Καθόλου Javascript ξέρεις? Πρέπει να είναι User friendly αυτό που θα φτιάξεις ή όχι?

'Οχι δεν είναι ανάγκη να είναι user friendly.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...