le_bron Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα παιδια. Εχω την LG W2242T. Και εχω ενα προβλημα με την τροφοδοσια της. Το καλωδιο δεν κανει καλη επαφη στην πλευρα της οθονης με σκοπο καθε τρεις και λιγο να αναβοσβηνει και να μου σπαει τα νευρα. Ξερετε που μπορω να βρω αλλο? (Να την παω πισω e-shop και να μεινω ενα μηνα χωρις οθονη απλα δεν παιζει ). Ευχαριστω!
skim045 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως δέχεται κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Power-Supply/Turbo-X-Cable-Supply-Shuko-1-8M-176710.htm? Γιατί εμένα αυτό δέχεται.
le_bron Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα κανουν ολα? Δηλαδη δε θελει το ''δικο του'' καλωδιο?
alexis333 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα κανουν ολα? Δηλαδη δε θελει το ''δικο του'' καλωδιο? Πλακα κανεις ??? Ολα ιδια ειναι ρε συ... Αλλα το θεμα ειναι αν σου φταιει το καλωδιο τελικα... Δοκιμασε με αλλο και βλεπεις...
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα κανουν ολα? Δηλαδη δε θελει το ''δικο του'' καλωδιο? Το ίδιο καλώδιο είναι για όλες τις οθόνες. Πριν αγοράσεις άλλο, δοκίμασε να βγάλεις και να τοποθετήσεις "καλά" το δικό σου.
le_bron Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Χαχα αφηστε τι κανω καθε φορα που την κουναω για να την κανω να ξανανοιξει.(επειδη την γυρναω προς το κρεβατι για να βλεπω ταινιες) Εν τω μεταξυ οταν κανει επαφη στην αρχη ακουγεται και ο ηχος των 220 volt! Θα παρω αλλο καλωδιο αφου ειπατε οτι ολα ειναι ιδια. Ευχαριστω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 πλάκα θα έχει να μην φταίει το καλώδιο αλλά να είναι λίγο πιο "ευρύχωρη" η υποδοχή του στην οθόνη
le_bron Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει εβαλα το καλωδιο απο ενα παλιο τροφοδοτικο και ολα οκ τωρα. Απλα φοβομουν να το κανω τοσο καιρο μηπως δεν ηταν ολα ιδια τα καλωδια. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.