vangelisvagman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως γνωρίζετε καποιο προγραμμα για να τσεκάρω το motherboard αν ειναι σε καλή κατάσταση? ευχαριστώ
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένη ε; Δουλεύει; Clockάρει; Έχει εγγύηση; ...αν ναι, σου κάνει Utilities να τσεκάρουν hardware δεν πολυπάρχουν, εκτός από τα stressers που υπάγονται στο "Δουλεύει;"... Cheers!
vangelisvagman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένη ε; Δουλεύει; Clockάρει; Έχει εγγύηση; ...αν ναι, σου κάνει Utilities να τσεκάρουν hardware δεν πολυπάρχουν, εκτός από τα stressers που υπάγονται στο "Δουλεύει;"... Cheers! οχι απλά θέλω να τσεκάρω την δικιά μου διότι ακούω απο την εξοδο ηχου line out καποιους θορύβους, σαν να ακούγονται η λειτουργία του δίσκου η και αλλων περιφερειακών π.χ usb stick κλπ!!
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι κακή γείωση στο κουτί μάλλον, κάποια τάση φεύγει στο case και από τις μεταλλικές βιδούλες ταξιδεύει... Άρχισε να ξεβιδώνεις/καθαρίζεις/βιδώνεις/γειώνεις και θα το βρεις
vangelisvagman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι κακή γείωση στο κουτί μάλλον, κάποια τάση φεύγει στο case και από τις μεταλλικές βιδούλες ταξιδεύει... Άρχισε να ξεβιδώνεις/καθαρίζεις/βιδώνεις/γειώνεις και θα το βρεις ευχαριστώ για πληροφορία !! σχετικά με τη γείωση πως να το παλεψω? δηλ θα ξεβιδώσω κουτί - μετα θα ξεβιδώσω mobo αφου αφαιρέσω απο πανω της ολα τα περιφερειακά απο μεσα και μετα?
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Στίσ' το έχω από το κουτί, λογικά θα είναι OK, μετά βάλτο "σταδιακά" στο κουτί για να εντοπίσεις την ένοχη συσκευή, μπορεί να είναι κανένα cd-rom που δεν γειώνεται καλά, γδάρ' το λίγο εκεί στις βίδες για καλύτερη επαφή. Η μητρική γειώνεται από τις μεταλλικές τις βίδες με το κουτί. Μπορείς να προσθέσεις γειώσεις σε ένα μαύρο καλώδιο του molex... Αν πάλι δεν τα καταφέρεις μπορείς να δοκιμάσεις να γειώσεις την πρίζα σε άλλο σημείο ( πχ σώμα καλοριφέρ ) και άλλα τέτοια μπακάλικα αλλά δοκίμασε πρώτα το λύσημο και βλέπεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.