Προς το περιεχόμενο

Intel Dragontail DP35DP !!!

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !!! Ρε παιδες θελω να κανω o/c τον cpu e6550 2.33 ghz -ram 667 mhz και οταν μπαινω στο bios δεν μου βγαζει επιλογη για O/c στο advance τι γινετε δεν κανει καθολου o/c αυτη η μητρικη ημαρτον ακομα και με 50 ευρο σημερα μητρικη να παρω θα κανει o/c, αυτη τι γινετε μηπως ειναι κληδωμενο? δεν ξερω τι γινετε:-(.Θελω τα φωτα σας plz :-)

Δημοσ.

Μα και εσύ intel board για clockια, τι σκεφτόσουν; Αν δεν παίζει menu με συνδυασμό πλήκτρων (που δεν νομίζω) δες με κανένα setfsb μέχρι που να μείνεις από ρεύμα...

Δημοσ.

Ρε φιλε ixthy ολοκληρο τιτλο δεν τον βλεπεις ? :rolleyes: Αυτη ειναι η mοtherboard,desktop ειναι και φιλε μου caution το pc το εχω εδω και 2 χρονια δεν ηξερα οτι δεν κανει αυτη η mobo o/c και το τοτε ολες οι μοβο ακομα και με 50 ευρο κανανε o/c και εγω αυτην τοτε την πειρα 100+ ευρο και δεν εχει o/c ? :cry:βασικα υπαρχουν καποιες μοbo οπως και την δικη μου οι οποιες ειναι κλειδωμενες μαλλον δεν ξερω υποθετω οτι ειναι κλειδωμενη και η δικια μου και δεν μου δινει την δυνατοτηα για o/c.Αν υπαρχει κατι που μπορει να ξεκλειδωση την μοβο μου για να μου βγουνε οι επιλογες για το o/c καλως αλλιως καλα να ειμαστε και λεφτα να εχουμε πανω απο ολα :-)Περιμενω απαντησεις, ευχαριστο προκαταβολικα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ----------

Κανενας δεν ξερει??? :-(

Δημοσ.

Από ότι βλέπω δεν έχει επιλογές... αυτή είναι η "γραμμή" της intel - οπότε όπως είπα παραπάνω κανένα setfsb και ρίξε και καμιά προσεκτική ματιά για κανένα jumper (ίσως), παίζει και τρόπος με το να μονώσεις κάποια pinάκια στο cpu αλλά δεν ξέρω αν θα σε βολέψει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...