moldovan20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας .Εχω ενα laptop acer το οποιο εκει που κανω οτιδηποτε στο ξεκαρφωτο γινετε ασπρη η οθονη του? Με το service του e-shop δν εβγαλα ακρη ,μου λενε οτι δε βλεπουν κανενα προβλημα. Υπαρχει καποιο προγραμμα για να τεσταρω την καρτα γραφικων?Να κανει stress δηλαδη να δω αν το εμφανιζει οταν ανεβαζει θερμοκρασια η καρτα.
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ...ναι, το furmark θα την ψήσει καλά, σε 3d στο κάνει; Ποιο laptop είναι, για την ιστορία;
moldovan20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ...ναι, το furmark θα την ψήσει καλά, σε 3d στο κάνει; Ποιο laptop είναι, για την ιστορία; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906625 αυτο ειναι.το ειχανε 4 βδομαδες ακριβως στο service και μου λενε δε βρισκουμε κανενα προβλημα.Δηλαδη για ποσο μ@@@@ς μας παιρνανε ,μονο σε μενα εμφανιζεται σε 1 ωρα?Γενικα οποιαδηποτε στιγμη ,απλως θελω να βρω αν υπαρχει καποια διεργασια που να το παθαινει σιγουρα, ετσι ωστε να τους το στειλω και να τους πω να κανουν αυτο μια και αυτοι ειναι αχρηστοι. Εχω συνδεσει και αλλη οθονη και περιμενω οταν το βγαλει να δω αν δινει σημα στην 2η να αποκλεισω μητρικη-γραφικων να τους πω τουλαχιστων ειναι ή η οθονη η δε κανει καλη επαφη το καλωδιο να κοιταξουν αυτα, τη να πω .
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ακρωτηριασμό δεν μπορούν να διαγνώσουν - θα διαγνώσουν τέτοιο "δυσπρόσιτο" πρόβλημα... υπομονή πάντως, καλή μέθοδος ακούγεται αυτή με την 2η οθόνη, θα βγει μια άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.