isaias1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα! Θελω να κανω μια ερωτηση κ οποιος μπορει ας μου απαντησει. Ειμαι συνδρομητης HOL Double Play κ πληρωνω 39.90ευρω το μηνα.Ειδα την προσφορα της HOL+Vodafone κ λεω να κανω καινουρια συνδεση Vodafone για να επωφεληθω αυτης. Θελω να παρω το Iphone 3GS 16GB στο Unlimited με Internet 55(55 ευρω παγιο). Εxουμε κ λεμε λοιπον,μπορω να συνδιασω ολες τις προσφορες που γραφω απο κατω? 1)2 πρωτα παγια δωρο με καθε νεα συνδεση Vodafone. 2)2 παγια HOL Double Play δωρο με καθε νεα συνδεση HOL η Vodafone. 3)Μηνιαια εκπτωση στο παγιο του κινητου Vodafone 10 ευρω. 4)Μηνιαια εκπτωση στο παγιο της HOL Double Play lite 5 ευρω. 5)Το Iphone 3gs 16GB στο Unlimited με Internet 55 βγαινει συμφωνα με το site της Vodafone στα 276,35 ευρω. Θελω λοιπον να μου πειτε αν μπορω να συνδιασω ολες τις παραπανω προσφορες μαζι η αν γινεται ποιες συνδιαζονται ουτ'ως ωστε να γλυτωσω τα περισσοτερα χρηματα. Πηγα σημερα σε ενα καταστημα Vodafone αλλα γινοταν χαμος κ η κοπελα που ηταν εκει δεν ηξερε να μου πει ακριβως. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στο 13830 να είσαι σίγουρος;
Hackbob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου έχεις 2 μήνες δωρεάν πάγιο και vodafone και στην hol + 20 ευρώ έκπτωση στην vodafone το μήνα και 5 στην hol Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
xetasa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εχουμε και λέμε: α) Μάλλον ΝΑΙ, β) ΝΑΙ, αλλά μην ξεχνάς οτι έχεις να κάνεις και με το τέρας που λέγεται HOL!, γ) Σίγουρα ΝΑΙ, δ) ΝΑΙ, αλλά ισχύει οτι έγραψα πιο πάνω στο β μιας και έχεις να κάνεις με την HOL (πάντως δεν έχεις HOL Double Play lite όπως λες γιατί πληρώνεις 39,90 ευρώ πάγιο) και, ε) Για την τιμή του Iphone δεν ξέρω γιατί στο site της Vodafone και για ηλεκτρονική αίτηση έχει έξτρα επιδότηση, απ' ότι αν την κάνεις (την αίτηση) στο κατάστημα. Εγώ ως ήδη συνδρομητής και των 2 εταιριών έκανα αίτηση για να πάρω την προσφορά σε κατάστημα της Voda. Στον λογαριασμό της HOL Double Play που μου ήρθε δεν είχε γίνει η σχετική έκπτωση (-5 ευρώ). Τους έστειλα mail (στο τηλέφωνο δεν τολμώ να τους πάρω γιατί αν το σηκώσουν μετά απο καμιά ώρα θα μιλήσω με καμιά κοπελίτσα που φυσικά δεν θα ξέρει τι της γίνεται) και φυσικά 4 μέρες μετά δεν μου έχουν απαντήσει. Αντίθετα στο λογαριασμό της Voda έχει γίνει η σχετική έκπτωση στον λογαριασμό που μου ήρθε. Μάλιστα στη Voda για να μπορέσω να επωφεληθώ της προσφοράς είχα ανεβάσει το πάγιό μου στο ευέλικτο 35 απο το ευέλικτο 25 που είχα πριν και τα χρήματα, μετά την έκπτωση, είναι τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.