CptBill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 speaking of Public μηπως πετυχε κανεις τηλεοπτικη διαφημιση οπου δειχνει καποιο netbook στα νομιζω 70 ευρω για τη Δευτερα 4 του μήνα; Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ισα που ειδα τη διαφημιση προχθες.
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 speaking of Public μηπως πετυχε κανεις τηλεοπτικη διαφημιση οπου δειχνει καποιο netbook στα νομιζω 70 ευρω για τη Δευτερα 4 του μήνα; Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ισα που ειδα τη διαφημιση προχθες. Αν ισχύει βλέπω να ξεθάβουν τα eee 701...
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 μπορεί κάποιος να το επαληθευσει αυτό;If true, θέλω ένα ακόμα για δωρο για την κοπελιά μου... (χρησεις: http://www.e-radio.gr, πασιέντζα, και word)
padam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω ότι η διαφήμιση είναι για ένα ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ hp notebook στα 69€..
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 μωρε... και εγώ φοιτητης είμαι αλλά αυτοί μάλλον θα εννοουν με το δες την ψηφιακα... οπότε @@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.