Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire ONE D150X 149 ευρω Public

GoldenEye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πραγματικά δεν πιστεύω να ισχύει.

Αποκλείεται να έχουν απόθεμα

γιατί όχι; Αν πουλάνε στα 199 ευρώ HP με 6cell μπαταρία αυτό πόσο θα πρέπει να έχει;

Δημοσ.
SOLD OUT

πηρα τηλ 9.00 το πρωι

Sold out είπαν , ε ;

....ενώ αν τους ζητήσει κάποιος αυτό:http://www.public.gr/products/computer/productDtls_2789_2.html προφανώς και θα το έχουν :P

Δημοσ.
και τα 2 χρώματα?

Ναι , ναι και τα 2 χρώματα έφυγαν αμέσως ....(εδώ και 10 μέρες αλλά απλά δεν είναι ενημερωμένο το site...)

Ενώ αντίθετα, όπως επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά , το άλλο στα 279,00 φυσικά και υπάρχει.:P

Τέλος πάντων , με το public έχει ξανασυμβεί , πέρυσι τέτοιο καιρό είχε ένα Vaio σε πολύ καλή τιμή , άλλα ''εξαντλήθηκε'' και αυτό από την πρώτη στιγμή . (ενώ παραδόξως και τότε , ένα Vaio αντίστοιχων χαρακτηριστικών υπήρχε σε αφθονία ... )

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον νεα απο το μετωπο (Public Πειραια):

Πηγα επιτοπου 9 η ωρα και μου ειπαν οτι ειχαν μεινει πριν αρκετες μερες 1-2 κομματια "εκθεσιακα - ισως και απο service". Αυτα μπηκαν 149ευρω και εκαναν την πατατα (αυτολεξι οπως μου το ειπε ο υπαλληλος) να τα βαλουν και στο site! Ειναι μερες που αυτα τα ανοιχτα κουτια δεν υπαρχουν πλεον πουθενα.

Γεια σου ρε Public εισαι αστερι!

Δημοσ.

Εκείνος ο διευθυντής που μας παρέπεμπε στο blog του,πού να είναι άραγε να εισπάξει κανα feedback για το μπακάλικο του Φουρλή;

Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια προσφορά (με διαβεβαίωσαν επί τόπου) και ήταν ένα ηλίθιο (όπως ηλίθιος και παπατζής ήταν κι αυτός που το συνέλαβε και το υλοποίησε) πείραμα των εκκολαπτόμενων ντεμεκ-διαφημιστών.

Ουστ κοπρίτες!

Δημοσ.
Ναι , ναι και τα 2 χρώματα έφυγαν αμέσως ....(εδώ και 10 μέρες αλλά απλά δεν είναι ενημερωμένο το site...)

Ενώ αντίθετα, όπως επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά , το άλλο στα 279,00 φυσικά και υπάρχει.:P

Τέλος πάντων , με το public έχει ξανασυμβεί , πέρυσι τέτοιο καιρό είχε ένα Vaio σε πολύ καλή τιμή , άλλα ''εξαντλήθηκε'' και αυτό από την πρώτη στιγμή . (ενώ παραδόξως και τότε , ένα Vaio αντίστοιχων χαρακτηριστικών υπήρχε σε αφθονία ... )

επιβεβαιωνω για το vaio...το χω ξαναγραψει...

site παιδικη-χαρα...

• Moderators
Δημοσ.
Είμαι μένταλιστ, είμαι ο διάδοχος του uri το είχα προβλέψει από το δεύτερο πόστ...

Γνωστοί ερασιτέχνες εκεί στο Public

Λοιπον νεα απο το μετωπο (Public Πειραια):

Πηγα επιτοπου 9 η ωρα και μου ειπαν οτι ειχαν μεινει πριν αρκετες μερες 1-2 κομματια "εκθεσιακα - ισως και απο service". Αυτα μπηκαν 149ευρω και εκαναν την πατατα (αυτολεξι οπως μου το ειπε ο υπαλληλος) να τα βαλουν και στο site! Ειναι μερες που αυτα τα ανοιχτα κουτια δεν υπαρχουν πλεον πουθενα.

Γεια σου ρε Public εισαι αστερι!

Σωστος ο epsilon!

Τωρα τους μαθαμε και εμεις απο κοντα. Κατι φυλαδια και διαφημισεις απο τοτε που ανοιξε δεν μου ειχαν τραβηξει την προσοχη, καθε αλλο, τους ειδα για ακριβους και δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι τους. Σημερα πιστεψα οτι θα προλαβω την "καλη" οπως γινεται και στους χειροτερους, αλλα τελικα αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους χειροτερους!! :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...