mistir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας.. θέλω τη βοήθεια σας σένα πρόβλημα που έχω με ένα παλιό pc. έχει ένας φίλος μου ένα παλιό pc με windows 95 επάνω. το πήρα εγώ να βάλω windows χρ.όταν το άνοιξα iδa ότι δεν έχει drivers για τη μονάδα cd dvd, για usb θήρα και αλλα.επειδή δεν είχα τρόπο να περάσω τους drivers μπήκα στο bios και κάπου iδa κάτι για ενεργοποιήσει usb. επειδή δεν ξέρω αγγλικά χωρίς να ξέρω επανεργοπιισα το κανικο πληκτρολόγιο και ενεργοποίησα το usb πληκτρολόγιο. επειδή δεν έχω k δεν θέλω να αγοράσω usb πληκτρολόγιο,υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τι λειτουργία του κανονικού? έχω δοκιμάσει να βγάλω την μικρή μπαταρία για 1 ώρα αλλα τίποτα. ευχάριστω εκτοπροτερον.
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ...αν το clear cmos δεν κάνει δουλειά, πας για δανεικό keyboard, πάντως περίεργα μας τα λες...
liopyr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ επιλογή που να απενεργοποιεί τις ps2 θύρες. Βέβαια μιλάμε και για αρχαιολογία αλλά νταξ. Το νέο keyboard θα αξίζει μάλλον παραπάνω από την αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου υπολογιστή.
mistir Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ...αν το clear cmos δεν κάνει δουλειά, πας για δανεικό keyboard, πάντως περίεργα μας τα λες... αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω καμια κίνηση στο pc γιατί δεν έχω usb πληκτρολόγιο. άσε που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει καθόλο και κάνει ένα συνεχόμενο θόρυβο μπιιιιιπ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ επιλογή που να απενεργοποιεί τις ps2 θύρες.Βέβαια μιλάμε και για αρχαιολογία αλλά νταξ. Το νέο keyboard θα αξίζει μάλλον παραπάνω από την αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου υπολογιστή. και όμως εγώ τη βρήκα.έχεις δίκιο όταν λες ότι κοστίζει πιο πολλά το πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.