Προς το περιεχόμενο

Realtek alc1200...Κάηκε????

Tonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους και χρόνια πολλά...Γράφω όσο ποιο αναλυτικά μπορώ γι'αυτο και είναι πολλά..Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα:Μετακόμισα πρόσφατα.Έκατσα πριν λίγο καιρό να ξαναστήσω το pc μου και μάλλον μου κάηκε η κάρτα ήχου..Τα πράγματα έγιναν ως εξής:Έβγαλα το κουτί καθάρισα τις σκόνες κτλ..και άρχισα να συνδέω τα καλώδια,όλα οκ έβαλα και την οθόνη και άφησα τελευταίο τον ήχο..Μπαίνω στα windows όλα κανονικά κανένα πρόβλημα..Τώρα αρχίζουμε:Έχω ένα home cinema 5.1 το οποίο είχα πάρει από το seven με μία προσφορά που είχε(το λέω αυτό γιατί μερικοί μπορεί να ξέρουν για το home cinema)και έβαζα αυτό ως ηχεία το είχα 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα..Τη μέρα που σύνδεσα το pc έκανα την μ.....α και έβαλα στο home cinema όπου output(που μπαίνουν τα ηχεία) το input και τα τα ηχεία στο input(όπου συνδέεται το home cinema με την κάρτα ήχου)...συνδέω τα καλώδια με την κάρτα ήχου μου ανοίγω το panel της realtek alc1200-mobo P5Q PRO,και στο panel αυτό έπρεπε να μου δείχνει τι έχω συνδέσει(rear front woofer)δεν μου εδειχνε τπτ,έβγαζα τα καλώδια τα ξαναέβαζα τπτ όπως ήταν φυσικό...και σε μια στιγμή το πρόγραμμα της realtek το panel που είχα ανοιχτό άρχισε να κολλάει και να μου γράφει δεν αποκρίνεται...όπα λέω κατι έγινε κλείνω με ctrl alt dlt και κάνω restart το pc.Ξαναμπαίνω στα windows και δεν μου άνοιγε το panel καθόλου,μπήκα στο φάκελο της realtek και το αρχείο RTHDCPL και RTLCPL ήταν κάπως γκρίζα να το πω,πατούσα διπλό κλικ αλλά τπτ..Ξαναέκανα εγκατάσταση τους drivers αλλά πάλι τα ίδια.Τέλος έκανα format εγκατέστησα τους drivers αλλά δεν μου άνοιγε τπτ...Στο eversest ultimate edition και στη διαχείριση υλικών δεν μου εμφάνιζε καθόλου την realtek, μόνο το ήχο της κάρτας γραφικών...Έτσι έβγαλα το συμπαίρασμα ότι η κάρτα ήχου μου κάηκε,Έχω δίκιο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...