Προς το περιεχόμενο

Catalyst 9.12 - Official

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αυτοι οι drivers ειναι για 5770? ι οχι?

την ενδειξη crossfire στους drivers δεν μου την δειχνει.πριν μου την εδειχνε και εχουνε πεσει και τα fps μαλλον επειδη ειναι επενεργοποιημενη και δεν την βρισκω να την ενεργοποιησω ρε

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H 5770 μου έπαιξε καλά μόνο με τους 9.12, αλλά δεν μου παίζει το NfS Shift. Άντε να δούμε με τους επόμενους τώρα.

Δημοσ.

εμενα ενω ολα ητανε μια χαρα ρε συ τωρα δεν μου δειχνει την ενδειξη crossfire στο ccc display και μαλλον πρεπει να ξετικαριστηκε και εχουνε πεσει και τα fps στο gta iv γαμωτο απο 59. κατι σε 45-48 πως το ξαναβρισκω το cf και το ενεργοποιω ρε σεις?φοβαμαι μαλλον πρεπει να βαλω τους παλιους του cd να δω αν θα μου την βγαζει εκει την ενδειξη αλλιως..

Δημοσ.

Οσους δοκιμασα MSI 10.1 beta,8.70 και τους cat 9.12 hotfix βλεπω οτι οι cat 9.12 hotfix ειναι οι καλυτεροι.....

Το GTA IV ειναι σαν να μην βλεπει Crossfire σχεδον.Οσα βγαζει η μια βγαζεις και με τη δευτερη περιπου,σε λιγα σημεια εχουν διαφορες.

Δημοσ.

εμενα ομως πριν στους drivers μου εδιχνε την ενδειξη CF ενω τωρα οχι τους απεγκατεστησα και τους ξαναβαλα και τωρα δεν μου το δειχνει παλι.να βαλω τους παλιους του cd?

Δημοσ.

το clean install ειναι προγραμμα?απλα κανω απεγκατασταση και ξανα Install τους 9.12hotfix..αυτο λεμε κολλητε οτι δεν μου βγαζει καν την ενδειξη στο ccc display.πριν μου την εβγαζε.και στο ati overdrive πιανει μονο την μια 5770 ενω πριν τις επιανε και τις 2 γαμωτο τωρα παλι προβλημα....βοηθα λιγο ρε κολλητε τι να κανω..

Δημοσ.

Εμ,γιαυτο εχεις προβληματα.Το clean install γινεται με το προγραμμα Driver Sweeper(μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-%28Setup%29-download-1655.html ) Κανεις uninstall απο τα windows,reboot μπαινεις safe mode τρεχεις driver sweeper κανεις το clean,reboot και μετα βαζεις τους catalyst.

Δημοσ.

οκ το δοκιμαζω τωρα και σου λεω αποτελεσματα

---------- Προσθήκη στις 18:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

παλικαρι δεν εγινε τιποτα.εκανα uninstall reboot driver sweeper clean install reboot Install 9.12 hotfix και παλι τα ιδια.now what?

Δημοσ.
οκ το δοκιμαζω τωρα και σου λεω αποτελεσματα

---------- Προσθήκη στις 18:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:19 ----------

παλικαρι δεν εγινε τιποτα.εκανα uninstall reboot driver sweeper clean install reboot Install 9.12 hotfix και παλι τα ιδια.now what?

Βγαλε και ξαναβαλε το crossfire bridge.

Δημοσ.

ολα μια χαρουλα τωρα κολλητε..σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και το προγραμμα που μου εδωσες..να σαι καλα παληκαρι

Δημοσ.
στο Sweeper οταν κανουμε clean τσεκαρουμε και το ndivia chipset ή μονο Physx και display ?

Συνηθως Physx και display κανεις clean.Εκτος και εχει παιχτει λαλακια με τους chipset drivers και θες να κανεις clean.

Δημοσ.

και αν κανεις clean τους chipset drivers πως τους ξαναφορτωνεις ?Εννοω πους τους βρισκεις ?Η φορτωνονται μονοι τους απο την καρτα που ειναι εγκατεστημενη ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...