Evangeli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω restore τις mysql βάσεις δεδομένων μου, μέσω του phpmyadmin. Εκτός των άλλων, υπάρχει και η βάση 'information_schema', η οποία, όπως έχω παρατηρήσει, είναι by default για κάθε εγκατάσταση του phpmyadmin. Έχω πάρει backup ολόκληρο το σύστημα (από τον απομακρισμένο server) και θέλω να το φορτώσω στο τοπικό μηχάνημα. Το SQL ερώτημα κάνει DROP DATABASE `information_schema`; πριν την πραγματοποίηση του insert και εδώ αρχίσουν τα προβλήματα! Δείτε την συνημμένη εικόνα. Ποια η χρησιμότητα της εν λόγω βάσης? Μήπως δεν χρειάζεται την κάνω restore?
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις restore αυτή την βάση. Άμα κάνεις όλες τις άλλες θα είσαι εντάξει. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί ίσως να έχεις είναι να χρειαστεί να φτιάξεις τους χρήστες πάλι, σε περίπτωση που είχες πολλούς χρήστες.
Evangeli Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις restore αυτή την βάση. Άμα κάνεις όλες τις άλλες θα είσαι εντάξει. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί ίσως να έχεις είναι να χρειαστεί να φτιάξεις τους χρήστες πάλι, σε περίπτωση που είχες πολλούς χρήστες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν κάποιος άλλος έχει διαφορετική άποψη, κάποια παρατήρηση ή θέλει να προσθέσει κάτι ακόμη, θα το εκτιμούσα. Με εκτίμηση, Evangeli.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.