gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 χαχα!καλα φιλε εχεις παρει απο τα καλυτερα ηχεια της αγορας!δεν το συζηταμε αυτο!απλα οπως ειπα ουτε λεφτα θελω πολλα να δωσω ουτε ειμαι φαν της εντασης!πανε τα χρονια που ακουγε κ το διπλανο τετραγωνο οτι ακουγα!τωρα 30ρισα κ θα τα ξαναβαλω δυνατα οταν παω στα 60-70 που τοτε δεν θα ακουω βιολογικα!χοχο!
stelios_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 κοιτα.... αν θες κρατα και αυτα που εχεις ... απο οτι καταλαβα κατι δεν σου κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να μην σου παιζουν και τα 2 ηχεια παντα... οποτε εχεις και κερδος εχεις τα πρωτα ηχεια για pc που εχουν και balance .. αν τα πουλησεις θα παρεις μια περιουσια 0χ0αχ0α0χ0α περα απο την πλακα .. μπορεις να παρεις τα logitech και να ψαξεις βασεις για να τα βαλεις ... αν παλι τα θες πισω σου και χωρις βασεις.. μπορεις να τα βιδωσεις στον τοιχο.. αν και μπορει να εχεις προβλημα οταν τα βγαλεις με τις τρυπες.. η οταν τα βιδωσεις να εχεις προβλημα με κανα καλωδιο που μπορει να χτυπησεις... καλωδια εχουν rca για να παρεις προεκτασεις για τα πισω ( αν και μπορει να εχουν απολειες αλλα δν το ξερω.) εξαλου παντα οτι 5.1 και αν ειχα παντα μπροστα μου τα ειχα γιατι ο 5.1 ηχος ποτε δεν με τρελενε.. να φανταστεις εχω και τα 10 ηχεια των logitech πανω στο γραφιο μου .. τα 2 sub απο κατω.. και τα διο μεγαλα πανω στις βασεις τους αριστερα και δεξια απο το γραφειο... :devil::devil: χαχα...
gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εσυ απο οτι καταλαβα και 2 τετοια δεν θα σε χαλαγαν
stelios_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 πιανουν πολυ χωρο . δν τα μπορω.. παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο το ενα ζ-5500... απλα τα υπολυπα τα βαζω για να μην κουραζω το ενα μονο ..γενικα δεν ακουω πολυ δυνατα... αν και πρεπει να το δοκιμασω .. :o:o
gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 otan λες βασεις για να τα βαλεις??πανω στο κομοδηνο θα τα βαλω δεξια κ αριστερα απο τον καναπε κ τα αλλα 3 μπροστα στην τηλεοραση!τι αλλο βαση να θελουν?τωρα πως θα τα επεκτηνω δεν το ξερω ακομα αν δεν εχουν επεκταση!αλλα το πολυ πολυ να χασω 80 ευρω!κ θα τα βαλω μπροστα αλλα τοτε με 80 ευρω βρισκω πολυ καλα 2.1
stelios_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 κοιτα να δεις... προσωπικη μου αποψη ειναι ολα τα ηχεια μπροστα..... παντα 5.1 επερνα για να εχω πιο δυνατο ηχο .... οχι για αλλο λογο.... οσο για τις βασεις που σου λεω.. ειναι βασεις για να τα βαλεις 1-1.5 μετρο πιο ψηλα.. τα 2.1 εγω προσοπικα δεν τα περνω.. οσο για τα καλωδια θα τα ζητησεις ως : προεκταση καλωδιου με βισματακι rca .. το ενα αρσενικο το αλλο θυλικο.. προσωπικα μην σε επιρεαζω για τα μπρος πισω.. σωστο 5.1 ηχο θα εχεις οταν τα βαλεις 3 μπροστα 2 πισω...
gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 αν την πατησα τωρα θα δειξει !θα σας πω λειαν συντομος....!κ αν την πατησα ας μην την πατησουν κ αλλοι!το μονο καλο ειναι οτι εχουν βαθμολογια 8 στους 500 κοντα ψηφους στο site του e-shop τωρα αυτο μπορει να ειναι κ μουφα who knows οποτε καταληγω εδω ωστε να ξερουμε να μαθαινουν οι νεωτεροι!χοχο
cabdik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εγω θα προτεινα logitech X-540. τα εχω εδω και 7-8 μηνες και ειναι αψογα για τη δουλεια που τα θελω, ταινιες-μουσικη-gaming, δεν εχουν οπτικη εισοδο, αλλα εμενα δεν με χαλαει. αν τα παραγγειλες, πες μας εντυπωσεις..!!
gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 τα παραγγειλα τωρα οποτε δεν ξαναλλαζω!!!χαχα!κανω ενα κοινο καλο μου φαινετε!γιατι σε πολλα φορουμ ειδα την ιδια ερωτηση με εμενα κ τα σχολια ποικιλουν γενικα αλλα κανεις δεν εχει δοκιμασει ωστε να μας πει!δλδ κανεις δεν εχει πει αρνητικα μονο για το sub που το ιδιο λενε κ για τα log αρα πρεπει καποιος εδω μεσα στο ποιο ενημερωμενο site να εχει αποψη κ γιαυτα!ας ειμαι εγω κ ας τα πεταξω
stelios_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου καλωριζικα... οταν τα δοκιμασεις καλο ειναι 1-2 μερες να παιξουν χαμηλα για να στρωσουν λιγο ... μετα μπορεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου ( κυριως για το sub) γιατι μπορει να τα παρω και εγω αν εχουν καλο sub για την τηλεοραση
gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 βρε στελιο εσυ εχεις συνηθησει αλλιως!σε αλλα ακουσματα απο τα 10 ηχεια !εγω παλι διαφορετικα η κριση μου θα ειναι υποκειμενικη για σενα!θα ειναι αντικειμενικη για τυπους σαν εμενα που δεν το εχουν ψαξει πολυ το θεμα κ ακουνε μουσικη κ ταινιες αναλαφρα χωρις πολλες απαιτησεις αλλιως θα πηγαινα σε αλλες τιμες!τωρα η κριση μου θα εχει να κανει με παρεμβολες απο κντ πχ με τροπο συνδεσμολογιας (ευκολος δυσκολος)κ γενικα χαρακτηριστικα γιατι αν κ ηλεκτρονικος το επαγγελμα το παραιτησα η μαλλον με παραιτησε πολλα χρονια πριν! ευχαριστω παιδες κ τις πρωτες εντυπωσεις καθως κ προβληματα θα τα καταθεσω χωρις κανενα δισταγμο!χοχο! παντως εμφανισιακα λενε πολλα νομιζω ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ---------- οσο για την τηλεοραση δεν νομιζω να παιζουν sorround ηχο αλλα στερεοφωνικο αν κ λεει κατι η τηλεοραση για sorround αλλα δεν ξερω τι σημαινει!την τηλεοραση την αναφερω στην αρχη
stelios_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ισως εχει οπτικη εξοδο η τηλεοραση ... αν ομως τα ηχεια δεν εχουν πραγματικα θα εχεις στερεοφονικο ηχο..... παντως μπορει να εχουν και κανεναν αποκοδικοποιητη τα ηχεια μιας και λενε home theater και οχι απλα speakers οπως τα ηχεια του pc
gehior Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 οπτικη εξοδο εχει η mobo μου η τηλεοραση κ που διαβασα τα χαρακτηριστηκα δεν καταλαβα κ πολλα!οποτε θα σε γελασω!αν μπορεις να τα διαβασεις εσυ κ να μου πεις! εχει παντως καμποσες υποδοχες τωρα τι εχει...!ελα μου ντε!απλα αν τα βαλω στον υπολογιστη τα ηχεια θα πρεπει να ειναι μονιμα ο υπολογιστης αναμενος για να λειτουργουν !αλλα σκοπος τους ειναι μονο ταινιες αντε κ κανα παιχνιδι που ολο κ σπανιοτερο γινετε αυτο! Connector Type 3 x HDMI ( 19 pin HDMI Type A ) ¦ 1 x Hi-Speed USB ( 4 PIN USB Type A ) ¦ 1 x component video input ( RCA phono x 3 ) ¦ 1 x VGA input ( 15 PIN HD D-Sub (HD-15) ) ¦ 2 x SCART ¦ 1 x composite video/audio input ( RCA phono x 3 ) ¦ 1 x audio line-out ( RCA phono x 2 ) ¦ 1 x headphones ( mini-phone stereo 3.5 mm ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:26 ---------- παιδες προβλημα!λοιπον πηγα κ εψαξα το θεμα στα μαγαζια!λοιπον η τηλεοραση εχει 2 τυπους εξοδου ηχου! 1)ασπρο - κοκκινο 2)οπτικη τα οπτικη δεν μας κανει ειναι ακριβα τα ηχεια οποτε παμε στο αλλο! κ ρωταω στο e-shop κ μου λενε οτι τα ηχεια τα innov 5.1 εχουν 3 καλωδια κ οχι 2(ασπρο -κοκκινο)!οποτε δεν κανω δουλεια για απευθειας συνδεση στην τιβι εστω κ με ανταπτορες!οποτε μαπα το καρπουζι!εκτος κ αν εχει το dvd 3 εισοδους!αλλα πως γινετε να εχει 3 καλωδια????ελεος!το ξερατε?
vdanasto Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μα αυτό σου έγραψα πιο πάνω, τα αναλογικά 5.1 έχουν 3 βύσματα με 2 κανάλια το καθένα, κι έτσι παίρνεις 6 κανάλια ήχου. Συγκεκριμένα τα 2 front, 2 rear και subwoofer-center. Στην τηλεόραση θα μπορέσεις να συνδέσεις μόνο το ένα βύσμα (front speakers) και θα έχεις στερεοφωνικό ήχο.
gehior Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα 3 εξοδους εχει το dvd οποτε ολα καλa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.