Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για ηχεία INNOVATOR ή LOGITECH

gehior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω πια να πρωτιμισω κ γιατι ?

INNOVATOR 5.1 HOME THEATRE SYSTEM S51324 )http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502001)

ή

LOGITECH 970223 X-540 SPEAKERS (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501639)

για αρχη θα τα συνδεσω στην τηλεοραση μεσω του dvd toshiba hdmi

κ αργοτερα θα μπει στον υπολογιστη οταν μπει ο υπολογιστης κατω απο την τηλεοραση sony bravia 32'' full hd (http://www.sony.gr/product/t32-s-series/kdl-32s5600)

μπορει επισης να τα εφαρμοσω κ κατευθειαν πανω στην τηλεοραση αν γινετε αλλα αυτο δεν το ξερω ακομα!ο χωρος που θα μπουν ειναι γυρω στα 20 m τετραγωνικα

ευχαριστω κ καλες γιορτες!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

κ εγω γιαυτο ειμαι σε αναμεσα σε αυτα ενω τα innovator προσφερουν πολλα περισσοτερα δλδ η τιμη τους ειναι δυσαναλογη !βεβαια σου λεω ειναι για μικρο χωρο αρα οι απαιτησεις ειναι μικρες για ταινιες δλδ η κ χαμηλη μουσικη!απλα το + που εχουν ειναι ο τηλεχειρισμος!κ τα 140 βατ

Δημοσ.

οποτε καταληγουμε στην log απλα ηθελα να δω αν κανεις εχει δοκιμασει τα αλλα ωστε να μας πει μια αποψη!παντως θα μπουν στην τηλεοραση αυτα οποτε θα δουμε τι θα δουμε

Δημοσ.

Πρόσεχε το λίγο αυτό με τη συνδεσμολογία όμως. Απ'ότι βλέπω, η τηλεόρασή σου έχει οπτική έξοδο, και έξοδο ακουστικών (για 2 κανάλια). Οπότε θες ηχεία με οπτική είσοδο, γιατί συνήθως τα φτηνά 5.1 έχουν 3 βύσματα για σύνδεση με τα 6 κανάλια ήχου. Ήθελα κι εγώ να συνδέσω κάτι Creative 5.1 στην τηλεόραση, αλλά παίρνω ήχο μόνο από τα 2 μπροστινά ηχεία. Εκτός βέβαια αν τα ηχεία έχουν τη δυνατότητα για (hardware) upmix.

Δημοσ.

δεν γραφει ουτε το ενα ουτε το αλλο οτι εχει εισοδο οπτικη!κ η mobo μου εχει αλλα παει χαμενη!αν δεν συνδεοντε στην τβ θα τα συνδεσω στο toshiba dvd hdmi που εχω!εκει νομιζω θα μπουν!αλλιως θα ψαξω αλλη πατεντα!

Δημοσ.

Κοίταξε, για να πάρεις 5.1 ήχο με αναλογικά ηχεία πρέπει να έχει 3 εξόδους η τηλεόραση ή το DVD σου, ή RCA εξόδους όπως της φωτογραφίας:

x052hdxa1b1.th.jpg

Με 3 μετατροπείς από RCA σε 3.5" audio jack έλυσες το πρόβλημα :-).

P.S. Δεν είμαι σίγουρος για την ονομασία των βυσμάτων, συγχωρέστε με αν κάνω λάθος :P.

Δημοσ.

δεν κανεις λαθος κ ηδη εχω παραγγειλει κ τα 3 βυσματα γιατι οντως ειναι διαφορετικα αυτα απο την τηλεοραση σε υπολογισστη!τωρα δεν θα βγαζει sorround ηχο αλλα οταν βαλω τον υπολογιστη διπλα θα βγαζει! αν κ λεει οτι εχει ενυσχητη η τβ αλλα δεν ξερω ισως καποιος ειδικος ξερει καλυτερα

Ψηφιακός ενισχυτής

ΝΑΙ

Ισχύς εξόδου (W)

10 W + 10 W (Συνολικά 20 W)

Λειτουργία ήχου

Δυναμική/Τυπική/Καθαρή φωνή

Λειτουργία Surround

Surround/Προσομοίωση Στέρεο/Απενεργοποιημένο

Σταθερός ήχος

ΝΑΙ

Dolby® Digital

ΝΑΙ

Αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου

ΝΑΙ

Ηχείο εκτός λειτουργίας

ΝΑΙ

Δημοσ.

Κοιταξτε να δειτε... ειχα στην κατοχη μου τα logitech ( παντα logitech ειχα δηλαδη) .. και μπορω να πω οτι τα σιγκεκριμενα δεν ειναι και οτι το καλυτερο για home theater-cinema. απο το subwoofer δηλαδη περιμενα περισσοτερα.. τωρα οσο αναφορα τα αλλα ηχεια.. σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι σαφως καλυτερα λογο κατασκευης απο ξυλο ( απο οτι λεει δηλαδη) ...

βεβαια μην σας ξεγελανε τα 140 watts διοτι εχω δοκιμασει πολλα 5.1 και κανενα δεν εχει την πραγματικη ισχυη που λεει.. (τουλαχιστον ετσι ακουγονται) .. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πριν τα αγορασεις οποιο απο τα δυο και αν καταλιξεις ειναι να τα ψαξεις καπου για να τα ακουσεις και να δεις πιο θα σε ικανοποιει καλυτερα οχι μονο απο θεμα δυναμης αλλα και απο θεμα ποιοτητας.. καθως να ελενξεις και τον χωρο σου ποια θα σου ειναι πιο πρακτικα γιατι τα logitech δεν εχουν βασεις για να πατανε στο πατωμα ( οπως ολα τα home theater) ενω τα αλλα πρεπει να εχουν απο οτι ειδα..

ακουσε τα , κοιτα τον χωρο σου, δες τα βισματακια που εχουν για την συνδεσμολογια ( γιατι σε μερικα δεν μπορεις να κανεις επεκταση καλωδιου) και μετα μπορεις να καταληξεις στην καλυτερη επιλογη :)

Δημοσ.

στο τελος θα παραγειλω κ τα 2 κ οποιο μου κατσει την τηλευταια στιγμη!τωρα με προβληματισες παλι!γιατι σαν εικονα ειναι καλυτερα τα innov ψηλα τα πισω τηλερχειρισμος κτλ κτλ κ σημαντικο το ξυλο νομιζω!δλδ για home theater πιστευω κ εγω οτι θα ειναι καλυτερα

Δημοσ.

Έχει να κάνει και με το πόσο υψηλές απαιτήσεις έχει ο καθένας. Εγώ παράδειγμα έχω κάποια mainstream 5.1 της Creative στον υπολογιστή μου εδώ και πολλά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάποιος "guru" του ήχου όμως, μπορεί να τα θεωρεί απαράδεκτα! :P

Πιστεύω όποια και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις, προσωπικά όμως θα προτιμούσα τα Logitech γιατί έχω δει την ποιότητα κατασκευής της, από τα πιο φθηνά έως τα πιο ακριβά προϊόντα της, και πρόκειται για πολύ τίμιες προτάσεις.

Δημοσ.

κ εγω creative εχω στο pc κ εγω ειμαι πολυ happy κ ειναι κ 2,1 απλα με φοβιζει η μαρκα!επισης εδω στα δικα μου του pc εχει χαλασει το ενσηρματο χειρ. κ οταν το αυξομειωνω δεν παιζει μια το ενα μια το αλλο!αλλα αν το βρεις....ολα καλα!κ τα 2!χεχε!οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ψαχνομαι σαν γκουρου

μα δεν εχει βρεθει κανενας να τα εχει δοκιμασει κ αυτο λιγο με ανυσηχει!

Δημοσ.

και εγω τα Logitech θα σου ελεγα... γιατι συνηθως εταιριες οχι και τοσο γνωστες οταν βγαζουν δυνατα ηχεια δεν εχουν ποιοτητα οσα βαττ και να λενε...και τι ενοω..

ειχα παρει πριν ενα χρονο ενα συστημα 5.1 της teach καπως ετσι λεγοταν... ειχε αποδοση 150 watts σχεδον.. τα εβαλα να παιξουν με τα χ-530 της logitech που ειναι ακριβως τα ιδια με τα χ-540 που μας διχνεις σε ισχυ και εχουν ακριβως τα ιδια μεγαφωνα.. το μονο που αλαζει ειναι το design και οι εντυπωσεις μου ? τα teach αν και στα χαρτια ειχαν την δυπλασια ισχυ .. παρατηρησα οτι στα ψηλα ηταν λιγο πιο δυνατα απο τα χ-530 αλλα το sub αν και 50 watt ηταν πολυ κατωτερο απο το logitech που ηταν 25 watt....

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα ακουσεις απο καποιο καταστημα η απο καποιο φιλο σου πρωτα και τα 2 και μετα να αποφασισεις τι θελεις..

οσο για μενα :) αγορασα ενα συστημα 5.1 logitech z-5500 και ευτηχως προλαβα την τελευταια παρτιδα :) ..η πλακα ηταν οτι μου τα πηραν δωρο και οι γονεις μου την ιδια μερα χωρις να το ξερουν οτι τα ειχα παρει και εγω.. αποτελεσμα? 10.2 στο δωματιακι μου + εναν ενυσχητη με 2 μεγαθιρια :) .. αμα θελει καποιος γειτονας ας παραβιασει καμια μερα την ωρα κοινης ησιχιας και μαλιστα να κανει και τσαμπουκα ;) θα περασει την καλυτερη μερα της ζωης του :devil::devil::devil::devil::devil::devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ----------

κρατα αυτα που εχεις τοτε ;) εχεις και balance που δεν το βρισκεις σε ηχεια για pc ;) xaxaxaxaxa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...