NtinosAvo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρα σε όλους.Είμαι αρχαριος χρηστης του internet γι'αυτό και ξέρω τα βασικά. Τις προάλλες ένας γνωστός μου αναφέρθηκε στο port forwarding .Συγκεκριμένα είπε ότι με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο router μου (το οποιο ειναι philips CGA5722N/TE) η ταχύτητα της σύνδεσης μπορεί να βελτιωθεί.Μπορεί να μου πει καποιος τις ρυθμισεις για να το κανω αυτο;Ευχαριστώ προκαταβολικά....
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Port forward κάνεις για συγκεκριμένα προγράμματα που το απαιτούν για να λειτουργήσουν (καλύτερα), πχ torrent clients, online games. Δε μπορείς να κάνεις «γενικά» port forward. Έχε πάντως υπόψη σου κι αυτή τη σελίδα (δε νομίζω να χει κάποια σοβαρή διαφορά με το δικό σου router).
NtinosAvo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω!!!Ξερεις , μου το ειχε πει κι αυτο αλλα το ειχα ξεχασει.Μπορεις ας πουμε να βελτιωσεις την ταχυτητα του μtorrent;;
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, κάνοντας τις ρυθμίσεις που αναφέρονται εδώ
JimxxZe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτησω και εγω για να κανω portfoward στο utorrent πρεπει να εχω και στατικ ιπ??Η αν δεν εχω πρεπει να ακουλουθησω τον οδηγο που λει στο portforward.com η δε χριαζεται??
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν χρειαζεται static ip>port forward κανεις στη ψευτικη (private ip) που εχεις δωσει στην καρτα δικτυου σου.δεν θελει static wan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.