Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να τη δείξουν σε κάποιες σκηνές που δεν έχουμε δει πριν τη σκοτώσει ο Trinity. Flashback μου μυρίζει δηλαδή.

Επίσης,

Spoileremf.png. :-D

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν το διάβαζες θα έβλεπες ότι ακριβώς αυτό θα αποφύγουν :-D

Δεν ξερω λεπτομεριες, και δεν θελω να ξερω ακριβως τι σκοπευουν. Απλα σιγουρα δεν

θα ειναι resurrection.

Δημοσ.

καλά ναι δεν παίζει να είναι resurrection, απλά υποψιάζομαι ότι θα σκάνε διάφορες φλασιές στον dexter που θα του λείπει η Rita και θα αρχίζει να φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή του αν ζούσε ακόμα... κλπ κλπ.. Και δεν υπάρχει η περίπτωση να την δούμε σε ρόλο Harry μιας και οι παραγωγοί είπαν ότι αυτός ο ρόλος είναι καθαρά και μόνο για τον Harry

Done.

• Super Moderators
Δημοσ.

παίδες το ressurection είναι spoiler της νέας season, οπότε αρχίστε να βάζετε tags πριν αρχίσει κράξιμο από mods

Δημοσ.

Χμμμ ενδιαφερον. Η φατσα της δεν μου καθεται για Dexter cast, αλλα δεν νομιζω να μας απογοητευσουν εκει στο Showtime.

Δημοσ.

εβγαλαν στο facebook ερωτηση τι ρολο νομιζετε οτι θα βαραει η julia στην νεα σεζον, κ ο καθενας ελεγε την κουκουρουκου του.

ειπαν για γκομενα, για νταντα, για αδερφη της ριτας, για νεα κιλερ, για ντετεκτιβινα, για νεκρη πορνη που θα μιλαει στον Ντεξ και οτι να ναι!

εσεις πως την κοβετε?

Δημοσ.

εμένα για νταντά μου κάνει γάντι πάντως, γιατί τώρα κάποιος πρεπει να προσέχει τα παιδιά. Γονείς δεν έχει πια ο Dex, ούτε ο ίδιος μπορεί με την διπλή ζωή που ήδη κάνει να ανταπεξέλθει.

Και ίσως αν πιάσει το όλο κόλπο και έχει επιτυχία ο χαρακτήρας της, να είναι και η "αντικαταστάτρια" της Ρίτα? ποιος ξέρει..

Δημοσ.

Πειράζει που δε μου λέει τίποτα η κοπελιά; :/

Συμφωνώ με PCM ως προς το ρόλο της. Ή ίσως (παρα)τραβηγμένα να πάρει το ρόλο κοινωνικής λειτουργού.

Δημοσ.

Θα δειξει οταν ξεκινησει η νεα σεζον.

Αν δεις την προηγουμενη σελιδα,

υποψιαζομαστε μερικοι πως βρηκαμε την νταντα

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...