konnak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μπορεί να τη δείξουν σε κάποιες σκηνές που δεν έχουμε δει πριν τη σκοτώσει ο Trinity. Flashback μου μυρίζει δηλαδή. Επίσης, Spoiler.
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αν το διάβαζες θα έβλεπες ότι ακριβώς αυτό θα αποφύγουν Δεν ξερω λεπτομεριες, και δεν θελω να ξερω ακριβως τι σκοπευουν. Απλα σιγουρα δεν θα ειναι resurrection.
finch Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 καλά ναι δεν παίζει να είναι resurrection, απλά υποψιάζομαι ότι θα σκάνε διάφορες φλασιές στον dexter που θα του λείπει η Rita και θα αρχίζει να φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή του αν ζούσε ακόμα... κλπ κλπ.. Και δεν υπάρχει η περίπτωση να την δούμε σε ρόλο Harry μιας και οι παραγωγοί είπαν ότι αυτός ο ρόλος είναι καθαρά και μόνο για τον Harry Done.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 παίδες το ressurection είναι spoiler της νέας season, οπότε αρχίστε να βάζετε tags πριν αρχίσει κράξιμο από mods
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Χμμμ ενδιαφερον. Η φατσα της δεν μου καθεται για Dexter cast, αλλα δεν νομιζω να μας απογοητευσουν εκει στο Showtime.
salliara Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εβγαλαν στο facebook ερωτηση τι ρολο νομιζετε οτι θα βαραει η julia στην νεα σεζον, κ ο καθενας ελεγε την κουκουρουκου του. ειπαν για γκομενα, για νταντα, για αδερφη της ριτας, για νεα κιλερ, για ντετεκτιβινα, για νεκρη πορνη που θα μιλαει στον Ντεξ και οτι να ναι! εσεις πως την κοβετε?
PCM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εμένα για νταντά μου κάνει γάντι πάντως, γιατί τώρα κάποιος πρεπει να προσέχει τα παιδιά. Γονείς δεν έχει πια ο Dex, ούτε ο ίδιος μπορεί με την διπλή ζωή που ήδη κάνει να ανταπεξέλθει. Και ίσως αν πιάσει το όλο κόλπο και έχει επιτυχία ο χαρακτήρας της, να είναι και η "αντικαταστάτρια" της Ρίτα? ποιος ξέρει..
seishirosakura Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πειράζει που δε μου λέει τίποτα η κοπελιά; :/ Συμφωνώ με PCM ως προς το ρόλο της. Ή ίσως (παρα)τραβηγμένα να πάρει το ρόλο κοινωνικής λειτουργού.
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Θα δειξει οταν ξεκινησει η νεα σεζον. Αν δεις την προηγουμενη σελιδα, υποψιαζομαστε μερικοι πως βρηκαμε την νταντα
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 26 Σεπτεμβριου καινουριο επισοδειο!!! :-D:-D
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Βαλε και 3 μηνες να τελειωσει η σεζον για να τα εχουμε μαζεμενα... Απεχει πολυ ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.