patrickdrd Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 βρε, εγω αν θα συνεχισω το πρωτο season ρωτησα που χω αλλα 10 :lol: τεσπα, θα σε ενημερωσω οταν μπουκαρω στο season 2, περιμενε αμα ειναι να το αρχισουμε μαζι το 2, κανε κανα διαλειμμα γιατι παντου σε βλεπω, ολες τις βλεπεις; :lol: αντε θα ανοιξουμε κι ενα θεματακι για sfu για να ανταλλασουμε σχολια κ αποψεις :lol:
salliara Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 περιμενε αμα ειναι να το αρχισουμε μαζι το 2, κανε κανα διαλειμμα γιατι παντου σε βλεπω, ολες τις βλεπεις; :lol: με πηρατε χαμπαρι λοιπον ειμαι μεσα!τοταλι! θα περιμενω! ετσι κι αλλιως αυτες τις μερες δεν εχω κ πολυ χρονο για καψιμο οταν το θεματακι ανοιξει, θα μαι κι εγω εκει!
zenso Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Υπάρχει ήδη θέμα πάντως. zenso χαιρομαι που συναντω εναν λατρη! Δεν ειναι οτι ξενερωνω με τον ρολο, απλα μου ερχεται καπως δυσπεπτο!Το υπολοιπο στορυ μου ειναι ουδετερο, δεν περιμενω καποια τρελη εξελιξη κλπ (μονο ο τρελαρας δινει λιγο suspense!) παντως απο περιεργεια κ μονο, θα το συνεχισω να δω που θα παει! Πράγματι,η μοναδική εξέλιξη αφορά τις σχέσεις και ζωές των πρωταγωνιστών - αυτό άλλωστε πραγματεύεται η σειρά. Και imo,το κάνει καλύτερα απ'όλες,με εξαιρετική αισθητική και ισορροπία δράματος/χιούμορ.
patrickdrd Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 δεν εχω κ πολυ χρονο για καψιμο καμμενο/η εισαι ετσι κι αλλιως :lol: Υπάρχει ήδη θέμα πάντως. thanx φιλε, sorry dexter-αδες για τα offtopic, μεταφερομαστε εκει
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/25/dexter-julie-benz-rita/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 που?? στο quote που είχες πριν το κάνεις edit πριν από 3 λεπτά
seishirosakura Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 που?? Είχες κάνει quote το link. Νομίζω εκεί αναφέρεται. Ενδιαφέρον πάντως.
dimip Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ε στην τελευταία σειρά desparates house wifes για 5-6 επεισόδια και έκανε την στριπτιτσου λεσβία ....... μο@ν@ρ@ς must watch
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 επειδη κι εμενα μ'αρεσει πολυ, season 6 επεισοδιο 14-18, εφυγα να τα βρω, thanx
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 επειδη κι εμενα μ'αρεσει πολυ, season 6 επεισοδιο 14-18, εφυγα να τα βρω, thanx Οσομ!! Τα φερνει ΤΩΡΑ ο θειος! Οσο για το λινκ, αναμενομενο. Χωρις να χω διαβασει το υπολοιπω αρθρο για να μην χαλασω την συνεχεια της σειρας, φανταζομαι οτι θα την βλεπει οπως βλεπει τον πατερα του. Απολυτα λογικο.
guido Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 επειδη κι εμενα μ'αρεσει πολυ, season 6 επεισοδιο 14-18, εφυγα να τα βρω, thanx επειδή δεν έχω πιει ακόμα τον καφέ μου,δεν κατάλαβα . τι season 6 επεισόδιο 14-18 λες; edit: ok τώρα κατάλαβα. απλά δεν πρόσεξα καν το text κάτω από την φωτό :p
seishirosakura Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Χωρις να χω διαβασει το υπολοιπω αρθρο για να μην χαλασω την συνεχεια της σειρας, φανταζομαι οτι θα την βλεπει οπως βλεπει τον πατερα του. Απολυτα λογικο. Αν το διάβαζες θα έβλεπες ότι ακριβώς αυτό θα αποφύγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.