marantonis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ναι καλά εντάξη... Αυτά είναι publicity stunts. Βλέπεις ένα καλό teaser/trailer και περιμένεις πως και πως την σεζόν. Αυτό που αφήνει να καταλάβουμε έπρεπε να ήταν φέτος, όχι στην επόμενη... Ασ' τα αυτα κι ενα να (ξανα)πορωθουμε μαζι
Hambos19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εμένα το μόνο που δεν μου άρεσε από την 5η σαιζόν είναι η απουσία του MILF του αιώνα, Rita
patrickdrd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 milf η ριτα; 39 χρονω κοπελα ρε παιδια, τι milf λετε;
elteo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 το MILF δεν πάει με την ηλικία. γκούγκλαρετε να δείτε τι σημαίνει. Και 18 μπορεί να λέγεται κάποια MILF αρκεί να έχει γίνει μαμά.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Όποιες τρώνε μιλφέιγ λέγονται milf? Αυτό σημαίνει?
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Όποιες τρώνε μιλφέιγ λέγονται milf? Αυτό σημαίνει? χαχαχαχαα
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Οχι οσες ειναι γλυκες milf λεγονται μιλφειγ. Επισης συγνωμη για το spoiler στο status μου που το διεγραψα ως ωφειλα,αλλα νομιζα οτι ολοι ειχατε δει μεχρι και την 5η σεζον που τελειωσε περσι.
gio pepe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Βλεπω six feet under αυτον τον καιρο και πανω που τον συνηθιζα gay να τες οι απειλες στο videaki οτι θα ειναι παλι ο γνωστος Dexter που μαθαμε που σφαζει κοσμο.. Αντε βγαλε ακρη τωρα..
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Βλεπω six feet under αυτον τον καιρο και πανω που τον συνηθιζα gay να τες οι απειλες στο videaki οτι θα ειναι παλι ο γνωστος Dexter που μαθαμε που σφαζει κοσμο.. Αντε βγαλε ακρη τωρα.. Στο six feet under παιζει τον ρολο ενος gay τυπου?Δεν ειναι βαρετη σαν θεμα αυτη η σειρα?
gio pepe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ναι τον gay παιζει.. Αναλογα τι εχεις ορεξη να δεις.. Εγω οταν την αρχισα δεν εβρισκα κατι να με κρατησει αλλα οσο προχωρας κολλας.. Εχει γινει τρομερη δουλεια με τους χαρακτηρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.