kk1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 εμενα πιο πολυ για τη 5η μου φανηκε..... ξερουμε ποτε θα βγει official traileer?
Evilsmile Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 ΘΕΛΩ Ο ΝΤΕΞΤΕΡ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΕΠ.Δεν υπαρχει πιο σπαστικο ατομο απο αυτην. Καιρο ειχε καποιος να μου σπασει τα νευρα. Και το θεμα ειναι οτι την βλεπω εδω και 5 σεζον. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΠ ! ΑΛΙΛΟΥΙΑ! Edit:Μολις τελειωσα την πεμπτη σεζον και δεν μπορω να κρυψω την απογοητευση μου. Ημουν σιγουρος οτι κατι τετοιο δεν θα γινοταν αλλα ηλπιζα μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ηλπιζα οτι ο dexter θα πεταχτει σαν ελουρος πισω απο την κουρτινα και θα αποτελειωση με μια στριφογυριστη κλωτσια ζιου-ζιτσου την Ντεπ. Ακομα και στο τελευταιο τελευταιο λεπτο , ηλπιζα οτι θα αρπαξει το κουζουνομαχαιρο που θα εκοβε την τουρτα και θα το καρφωνε στην καρδια της. Ρε μαγκες ωραια σεζον , χρυση σεζον αλλα η ΝΤΕΕΕΠ ρε μαγκες . Η μαμημενη ΝΤΕΠ. Το καταραμενο αυτο ξωτικο που μου ανεβαζει την πιεση σε καθε επισοδειο dex. Οποτε παιζει η ντεμπ κανω αλτ-ταμπ για να μην παθω καμια καρδια η στην χειροτερη να μην δωσω κανα ρουκετο την οθονη απο το λαπ-τοπ και το κανω σμπαραλια.Πως θα γινει να την διωξουμε; Λεω να βγω στο συνταγμα με τους αγανακτισμενους και να αρχισω να μαζευω υπογραφες για να φυγει η Ντεπ απο το Dexter. Η ακομα καλυτερα! Θα οργανωσουμε δικη μας διαδηλωση! Οι αγανακτισμενοι του Dexter!
john1987 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Πιστευω παντως η Ντεμπ ενω αρχικα ηταν απιστευτη σπαστικη,πλεον ειναι ανεκτη. Χειροτερη ηταν η Ριτα στις τελευταιες σαιζον.
marantonis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Κοιτα μισος για την Ντέμπ ο αλλος Εμενα παντα μου φαινοταν σχετικα συμπαθητικη.
yannis22 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τελείωσα κι εγώ την 5η σαιζόν, την είδα βέβαια σε 6 μέρες. Μπορούσε να είναι και καλύτερη. o dexter μου φαίνεται πλέον σαν χαρακτήρας έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Ίσως να περνάει μια ενδιάμεση κατάσταση και στην επόμενη σαιζόν να φορτσάρει πάλι. Είναι λίγο σαν ζόμπι και ποτέ δεν λέει όχι σε κανέναν(καλά πάντα το έκανε αυτό). Φαίνεται δηλαδή σαν να είναι πάντα διαθέσιμος, αλλά πάντα λείπει στην ουσία. Πως το έχουν καταφέρει να κάνουν έναν τέτοιο ήρωα δεν έχω καταλάβει. Δεν πρέπει να κοιμάται ποτέ για να προλαβαίνει όλες τις δουλειές του. Περίμενα να εξελίξουν λίγο τον χαρακτήρα του Τσέις αλλά τζίφος, έδειχνε σκοτεινός χαρακτήρας και έπρεπε να μας πουν για το παρελθόν του. Τέλος πάντων ήταν διασκεδαστικός κύκλος αλλά με πολλές προχειρότητες και ερωτήματα να αιωρούνται που δεν θα απαντηθούν ποτέ, λες και βιάζονταν να τον τελειώσουν. 'Αντε ντεξτεράκο, σύνελθε λίγο αγόρι μου. focus λίγο, που πλανιέσαι...
Kasrith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κοιτα μισος για την Ντέμπ ο αλλος Εμενα παντα μου φαινοταν σχετικα συμπαθητικη. Εμένα μαρεσε που για τον Ντεξ άλλαζε πληκτρολόγιο στα Αγγλικα, για την Ντεμπ ούτε λόγος!
guido Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αγαπάμε Deb . αυτή που έπρεπε να ψοφήσει , η σπασαρχίδο η Ριτα , ψόφησε
Evilsmile Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εμένα μαρεσε που για τον Ντεξ άλλαζε πληκτρολόγιο στα Αγγλικα, για την Ντεμπ ούτε λόγος! ΘΕΛΩ Ο ΝΤΕΞΤΕΡ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΕΠ.Δεν υπαρχει πιο σπαστικο ατομο απο αυτην. Καιρο ειχε καποιος να μου σπασει τα νευρα. Και το θεμα ειναι οτι την βλεπω εδω και 5 σεζον. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΠ ! ΑΛΙΛΟΥΙΑ! Edit:Μολις τελειωσα την πεμπτη σεζον και δεν μπορω να κρυψω την απογοητευση μου. Ημουν σιγουρος οτι κατι τετοιο δεν θα γινοταν αλλα ηλπιζα μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ηλπιζα οτι ο dexter θα πεταχτει σαν ελουρος πισω απο την κουρτινα και θα αποτελειωση με μια στριφογυριστη κλωτσια ζιου-ζιτσου την Ντεπ. Ακομα και στο τελευταιο τελευταιο λεπτο , ηλπιζα οτι θα αρπαξει το κουζουνομαχαιρο που θα εκοβε την τουρτα και θα το καρφωνε στην καρδια της. Ρε μαγκες ωραια σεζον , χρυση σεζον αλλα η ΝΤΕΕΕΠ ρε μαγκες . Η μαμημενη ΝΤΕΠ. Το καταραμενο αυτο ξωτικο που μου ανεβαζει την πιεση σε καθε επισοδειο dex. Οποτε παιζει η ντεμπ κανω αλτ-ταμπ για να μην παθω καμια καρδια η στην χειροτερη να μην δωσω κανα ρουκετο την οθονη απο το λαπ-τοπ και το κανω σμπαραλια.Πως θα γινει να την διωξουμε; Λεω να βγω στο συνταγμα με τους αγανακτισμενους και να αρχισω να μαζευω υπογραφες για να φυγει η Ντεπ απο το Dexter. Η ακομα καλυτερα! Θα οργανωσουμε δικη μας διαδηλωση! Οι αγανακτισμενοι του Dexter! ελα μάγκα τρολλάρεις!
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πως θα γινει να την διωξουμε; Λεω να βγω στο συνταγμα με τους αγανακτισμενους και να αρχισω να μαζευω υπογραφες για να φυγει η Ντεπ απο το Dexter. Η ακομα καλυτερα! Θα οργανωσουμε δικη μας διαδηλωση! Οι αγανακτισμενοι του Dexter!
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τα βιβλία τα έχει διαβάσει κανείς; Για να μας πει πάνω κάτω τι γίνεται μετά...
finch Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τα βιβλία τα έχει διαβάσει κανείς; Για να μας πει πάνω κάτω τι γίνεται μετά... Φίλε μου τα βιβλία δεν έχουν σχέση με τη σειρά. Απλά στις 2 πρώτες σεζόν (και ειδικά στη πρώτη) δανείστηκαν πολλά πράγματα από τα βιβλία. Από τη τρίτη και μετά είναι κάπως πιο αυτόνομα τα πράγματα, σεναριακά πάντα.
marantonis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://dexterwiki.sho.com/page/Dexter%3A+The+Books+vs.+The+Series Κανει μια συγκριση στοιχειων. Δε περιμενα να ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες αναμεσα στα βιβλια και τη σειρα. Πχ, στο βιβλιο: Dexter can't stand the sight of blood. Debra is aware of Dexter struggling not to kill her, and discovers he's a serial killer. When something horrible happens to Kyle, she actively encourages Dex to use his 'powers.'
Dennisbest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αν ισχύουν τα όσα λέει , θα έχουμε πολύ δυναμικό comeback! https://www.youtube.com/watch?v=Y-IXnlkgUwQ&feature=player_embedded
Kasrith Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ναι καλά εντάξη... Αυτά είναι publicity stunts. Βλέπεις ένα καλό teaser/trailer και περιμένεις πως και πως την σεζόν. Αυτό που αφήνει να καταλάβουμε έπρεπε να ήταν φέτος, όχι στην επόμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.