tzotzo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εφοσον ειναι γυναικα ποιος ο λογος να ξεχωρισει μια απο τις τεσσερις?
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εφοσον ειναι γυναικα ποιος ο λογος να ξεχωρισει μια απο τις τεσσερις? Γτ ισως υποννοει οτι ειμαι γκει η bi? δν ξερω τι θελει να πει ο ποιητης...
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις παρεξηγήσατε Εννοούσα ότι επειδή είναι γυναίκα έχει διαφορετικά κριτήρια από εμάς, that's all. Ας πούμε δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς να λένε ότι η Λάιλα είναι απλά μέτρια ενώ η ΛαΓκουέρτα κούκλα.
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις παρεξηγήσατε Εννοούσα ότι επειδή είναι γυναίκα έχει διαφορετικά κριτήρια από εμάς, that's all. Ας πούμε δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς να λένε ότι η Λάιλα είναι απλά μέτρια ενώ η ΛαΓκουέρτα κούκλα. Ολες ειναι ομορφες... Απλα ειπα τι μ αρεσει στην καθεμια... Και δν νομιζω τα κριτηρια να ειναι τοσο διαφορετικα...
tzotzo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Η Ντεμπ πολυ ξυλαγκουρο αλλα εχει φοβερα χειλη κ μυτη Φοβερη μυτη και χειλη.Συμφωνω
Vintage Jewel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φοβερη μυτη και χειλη.Συμφωνω το παρατραβας..
Members gsarig Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Members Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Η Λάιλα πάντως εμένα ποτέ δεν μου άρεσε... εκτός του ότι με εκνεύριζε η προφορά της και το ότι τον Dexter τον έλεγε Dexta, είχε και κάτι στην έκφρασή της που με ενοχλούσε (ίσως το στραβό στόμα ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω) Η Ρίτα είχε εκνευριστική φωνή, αλλά συγχωρείται λόγω εμφάνισης Η Deb μπορεί να μη με εντυπωσιάζει, αλλά τη συμπαθώ περισσότερο από όλες τις γυναίκες της σειράς γιατί βρίζει συνέχεια Η Λα Γκουέρτα στα νιάτα της (τη θυμάμαι από το ΟΖ) ήταν μια χαρά - άλλο που τώρα έχει μεγαλώσει (γενικά) Επίσης, και η Κριστίν ήταν ωραία (πριν πατήσει τη σκανδάλη, εννοείται)
kounelos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τελικα ρε παιδιά πότε θα αρχίσει η ο 5ος κύκλος της περίφημης αυτής σειράς,γιατί δεν μπορω να περιμένω άλλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες...
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Η Λάιλα πάντως εμένα ποτέ δεν μου άρεσε... εκτός του ότι με εκνεύριζε η προφορά της και το ότι τον Dexter τον έλεγε Dexta, είχε και κάτι στην έκφρασή της που με ενοχλούσε (ίσως το στραβό στόμα ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω) Η Ρίτα είχε εκνευριστική φωνή, αλλά συγχωρείται λόγω εμφάνισης Η Deb μπορεί να μη με εντυπωσιάζει, αλλά τη συμπαθώ περισσότερο από όλες τις γυναίκες της σειράς γιατί βρίζει συνέχεια Η Λα Γκουέρτα στα νιάτα της (τη θυμάμαι από το ΟΖ) ήταν μια χαρά - άλλο που τώρα έχει μεγαλώσει (γενικά) Επίσης, και η Κριστίν ήταν ωραία (πριν πατήσει τη σκανδάλη, εννοείται) η κριστιν δν ειχε σωμα πορνοσταρ? :-D
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Members Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 η κριστιν δν ειχε σωμα πορνοσταρ? :-D από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές όλης της σαιζόν άλλωστε, εκεί που κάνει μασάζ στον Quinn...
tzotzo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 η κριστιν δν ειχε σωμα πορνοσταρ? :-D πως το εχουν το σωμα οι πορνοσταρ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.