Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εφοσον ειναι γυναικα ποιος ο λογος να ξεχωρισει μια απο τις τεσσερις?

Γτ ισως υποννοει οτι ειμαι γκει η bi? :rolleyes:

δν ξερω τι θελει να πει ο ποιητης...:-D

Δημοσ.

Ρε σεις παρεξηγήσατε :P Εννοούσα ότι επειδή είναι γυναίκα έχει διαφορετικά κριτήρια από εμάς, that's all. Ας πούμε δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς να λένε ότι η Λάιλα είναι απλά μέτρια ενώ η ΛαΓκουέρτα κούκλα.

Δημοσ.
Ρε σεις παρεξηγήσατε :P Εννοούσα ότι επειδή είναι γυναίκα έχει διαφορετικά κριτήρια από εμάς, that's all. Ας πούμε δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς να λένε ότι η Λάιλα είναι απλά μέτρια ενώ η ΛαΓκουέρτα κούκλα.

Ολες ειναι ομορφες...

Απλα ειπα τι μ αρεσει στην καθεμια...

Και δν νομιζω τα κριτηρια να ειναι τοσο διαφορετικα...

• Members
Δημοσ.

Η Λάιλα πάντως εμένα ποτέ δεν μου άρεσε... εκτός του ότι με εκνεύριζε η προφορά της και το ότι τον Dexter τον έλεγε Dexta, είχε και κάτι στην έκφρασή της που με ενοχλούσε (ίσως το στραβό στόμα ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω)

Η Ρίτα είχε εκνευριστική φωνή, αλλά συγχωρείται λόγω εμφάνισης

Η Deb μπορεί να μη με εντυπωσιάζει, αλλά τη συμπαθώ περισσότερο από όλες τις γυναίκες της σειράς γιατί βρίζει συνέχεια

Η Λα Γκουέρτα στα νιάτα της (τη θυμάμαι από το ΟΖ) ήταν μια χαρά - άλλο που τώρα έχει μεγαλώσει (γενικά)

Επίσης, και η Κριστίν ήταν ωραία (πριν πατήσει τη σκανδάλη, εννοείται)

Δημοσ.
Η Λάιλα πάντως εμένα ποτέ δεν μου άρεσε... εκτός του ότι με εκνεύριζε η προφορά της και το ότι τον Dexter τον έλεγε Dexta, είχε και κάτι στην έκφρασή της που με ενοχλούσε (ίσως το στραβό στόμα ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω)

Η Ρίτα είχε εκνευριστική φωνή, αλλά συγχωρείται λόγω εμφάνισης

Η Deb μπορεί να μη με εντυπωσιάζει, αλλά τη συμπαθώ περισσότερο από όλες τις γυναίκες της σειράς γιατί βρίζει συνέχεια

Η Λα Γκουέρτα στα νιάτα της (τη θυμάμαι από το ΟΖ) ήταν μια χαρά - άλλο που τώρα έχει μεγαλώσει (γενικά)

Επίσης, και η Κριστίν ήταν ωραία (πριν πατήσει τη σκανδάλη, εννοείται)

η κριστιν δν ειχε σωμα πορνοσταρ? :o:-D

• Members
Δημοσ.
η κριστιν δν ειχε σωμα πορνοσταρ? :o:-D

από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές όλης της σαιζόν άλλωστε, εκεί που κάνει μασάζ στον Quinn... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...