Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο quin αποδείχτηκε μεγάλος μάγκας, καθώς k η deb... σκεφτείτε το...

ο quin ειδικά ζήτησε δικηγόρο γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι ο dexter το έκανε... ο ένας έσωσε τo tomari του αλλου

γιατί? απλό: να μην "κακορδισουνε" την καημένη την deb

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

biscoto Βάλε spoiler

ο quin αποδείχτηκε μεγάλος μάγκας, καθώς k η deb... σκεφτείτε το...

ο quin ειδικά ζήτησε δικηγόρο γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι ο dexter το έκανε... ο ένας έσωσε τo tomari του αλλου

γιατί? απλό: να μην "κακορδισουνε" την καημένη την deb

Πάντως να μου το θυμηθείτε....

στην επόμνη season σίγουρα κάτι θα παίξει

με τον Quin.. κάποιος θα ανταποδώσει μια χάρη στον άλλον..έτσι πάνε αυτά...

Δημοσ.

Συμφωνω με tzinos,finch,praetorian...

Ας ελπισουμε η επομενη σαιζον να ειναι η τελευταια και να μη συνεχιστει η καθοδικη πορεια.

Επισης,το φιναλε ειχε λιγοτερο σασπενς απο οσο προμηνυοταν και πολλη..ψυχαναλυση.

Χαριν της δρασης και της πλοκης δυστυχως εχουν αλλοιωσει -οπως ειπατε- το χαρακτηρα του Dexter.

Ο "κακος" της σαιζον δεν αναλυθηκε οσο θα επρεπε,και δε σου εβγαζε την αρρωστεια και το δεος του trinity.

Δημοσ.

3 υποψηφιοτητες για το dexter στις χρυσες σφαιρες 2011

BEST TELEVISION SERIES – DRAMA

DEXTER (SHOWTIME)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A TELEVISION SERIES – DRAMA

MICHAEL C. HALL (Dexter)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE IN A SERIES, MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION

JULIA STILES (Lumen)

http://www.goldenglobes.org/blog/2010/12/the-68th-annual-golden-globe-awards-nominations/

Δημοσ.

Ο "κακος" της σαιζον δεν αναλυθηκε οσο θα επρεπε,και δε σου εβγαζε την αρρωστεια και το δεος του trinity.

Ο trinity ηταν ο τοπ "κακος" της σειρας και δεν περιμενα κατι καλυτερο μετα απαυτον.

Αυτο που με χαλασε κυριως ηταν οτι περιμενα εναν "διαφορετικο" Ντεξτερ,μπερδεμενο και χαμενο με ολα αυτα που εγιναν.Αλλα μας παρουσιασανε εναν Ντεξτερ πολυ light για τα δεδομενα που ειχε δημιουργησει το τελευταιο επεισοδιο της 4ης σαιζον(ισως και το 1ο της 5ης).

• Moderators
Δημοσ.

3 υποψηφιοτητες για το dexter στις χρυσες σφαιρες 2011

(...)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A TELEVISION SERIES – DRAMA

MICHAEL C. HALL (Dexter)

(...)

http://www.goldenglobes.org/blog/2010/12/the-68th-annual-golden-globe-awards-nominations/

Αυτοί οι υποψήφιοι στην κατηγορία αυτή πάντα μαζί πάνε ε; M.C Hall, Bryan Cranston, Jon Hamm, Hugh Laurie και για αλλαγή ο Steve Buscemi από το Boardwalk Empire.

Δεν λέω πως ξέρω ποιος το παίρνει :P

Πάντως βλέπεις στο best drama το Walking Dead και όχι το Breaking Bad, και είναι να βαράς το κεφάλι στον τοίχο.

P.S. Αν μια χρονιά ΔΕΝ το άξιζε ούτε ο Hall ούτε η σειρά Dexter γενικότερα (υποψηφιότητα και πιθανό βραβείο), αυτή είναι η τρέχουσα. Ήταν σχεδόν σαν να ΣΚΟΠΕΥΑΝ να τους αποκλείσουν από τις φετινές υποψηφιότητες.

Δημοσ.

Απ οτι διαβάζω για πολλούς συμφορουμίτες δεν άρεσε ιδιαίτερα η σεζόν του Dexter!Προσωπικά για μένα είναι η δεύτερη καλύτερη σειρά που παρακολουθώ φέτος(Και δεν παρακολουθώ λίγες 8 για την ακρίβεια) και μετά το Fringe είναι η καλύτερη για φέτος!Εμένα μου άρεσε περισσότερο απο την τρίτη και ίσως και απο την τέταρτη!Οκ ο Τρίνιτι ήταν "τρελός" κακός αλλά προσωπικά εμένα μου άρεσε γιατί είχε κάτι και απ τον Dexter δηλαδή επιφανεικά φαινόταν εντελώς νορμάλ αλλά απο κει και πέρα η φετινή πεντάδα κακών μ άρεσε ποιο πολύ!Απλά αυτό που δεν μ αρεσε τόσο σ αυτήν την σεζόν είναι οτι ενω έδειχνε πέρσι να τον εγκαταλείπει σιγά σιγά ο Dark Passenger φέτος το θέμα αυτό έμεινε μετέωρο!

Κατα τα άλλα κλασικός Dexter με ανατροπές,δράση,μυστήριο εμένα μ άφησε ικανοποιημένο η σεζόν!

Δημοσ.

Α και κατι αλλο. δεν ειναι λιγο περιεργος ο Κουιν να μαθει γιατι τον αφησε ο Ντεξτερ? μηπως καταλαβε οτι τον σκοτωσε αυτος? λιγο παραξενο. Γενικα ηταν μια ωραια και χαλαρη σαιζον σε συγκριση με τις προηγουμενες.

δεν ηξερε οτι ειχε αιμα στο παπουτσι του και ουτε οτι ηταν του φιλου του αρα δεν μπορει να ξερει οτι τον γλυτωσε ο Dex και με παραξενευει που του ειπε στο τελος οτι του χρωσταει χαρη...

τι να πω ρε γαμώτο. μια ερώτηση πλανάται στο μυαλό μου... Γιατί ? Γιατί?

Γιατί μας γ@μήσατε τσάμπα μια σεζόν? οκ δεν περίμενα να είναι σαν την τέταρτη αλλά όχι και αυτό το χάλι.

Γιατί μας σπάτε τα @@ με τα υποτιθέμενα κολπάκια ότι θα τον πιάσουν τον dexter κλπ κλπ και τα μαμημένα τα previous. Αφού το παιδί απότι φαίνεται έχει κάνει διατριβή στα Metal gear solid και στο splider cell. Δηλαδή αυτό που έγινε με τον Quinn δεν έχει προηγούμενο!!!!!! έχεις ρε μπακλαβά έναν μπάτσο που παρακολουθεί τον Dexter και σου λέει ότι θα τον μπαγλαρώσει. Σου φέρνει μέχρι και φώτος ρε πούστη μου!!! Στην μέση του πουθενά, στα μαύρα μεσάνυχτα με την Lumen να πετάνε μαύρες σακούλες. Μετά πεθαίνει ο μπάτσος και αντί να κάνεις κάτι μιας και η πρώτη του υποψία ήταν ο dexter καθεται και κοιτάει την κάμερα σαν χάνος!!!! και μετά λες "οκ, θα ξυπνήσει που θα πάει", και τι κάνει ο αθεόφοβος, σβήνει τις κλήσεις από το κινητό του!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χαχαχαχαχ μη!! σταμάτα ρε συ Quinn, θα μας "σκοτώσεις" από τα γέλια !!!!! και το καλύτερο,, είναι και μπάτσος!!!!!!!!!! χαχαχα εδώ η άλλη βρήκε τα pokes στο facebook, στις κλήσεις θα κωλώσουν? δεν θα κάνω καν το κόπο να αναφέρω και ένα σωρό άλλα γεγονότα τα οποία απλά τα περάσανε στο ντούκου.

Εδώ να πω ότι ήμουν υπέρμαχος της σαιζόν, έλεγα οκ πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε τι κατεύθυνση θα πάρει. Μέχρι τι μέση μου άρεσε, μετά το χάος.

Ο dexter να σκοτώνει όποιον να'ναι και όπως να'ναι και χωρίς καν να ακολουθεί τον κώδικα του Χάρη που και καλά τον είχε σώσει τόσο καιρό. Δηλαδή έχουμε έναν dexter ο οποίος είτε χρησιμοποιεί τον κώδικα είτε όχι την γλυτώνει. ΡΕΕΕ είστε σοβαροί??? ένα από τα ποια σημαντικά concept της σειράς το πετάτε έτσι απλά? αμα είναι βάλτε του και ένα ζευγάρι γυαλιά να το παίζει και Supeman.

Το σκηνικό με την deb, Γιατί γιατί γιατι?

Αφού δεν προσέφερε κάτι, γιατί ρε? για να μας μπριζώσετε στο preview? για να μας δείξει την συμπάθεια της deb έμμεσα προς τον αδελφό της και για αυτό που κάνει; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι και στην τελική, εμείς θέλαμε έναν αυτοκαταστροφικό dexter, να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια μετα τα γενονότα που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Δυστυχώς και αυτό πέρασε στο ντούκου.

Για την Lumen τώρα... Πόσο πιο άκυρος χαρακτήρας; εμφανίζεται από το πουθενά, γίνεται η μούσα του, η αδελφή ψυχή του, λες επιτέλους ένας άνθρωπος που ο dexter μπορεί να είναι ο εαυτός του. Και μετά από όοοοσα περάσανε ξυπνάει η lumen και λέει "You know what dex, χτύπησα ένα Depon, αναβράζων κιόλας και πιστεύω μου πέρασε, λέω να τη κάνω τώρα, πάρε και το msn μου "[email protected]" να σου κάνω κανα nudge που και που. Άντε τα λέμε". Nuff said.

"tick tock its the sound of your ...." ναι ναι whatever και "τα @@ μας κουνιούνται γιαυτό και δε βαριούνται". Μηδενική εξέλιξη απλά ένα μάτσο καταπιεσμένα μαλακιστήρια που επειδή τότε στο prom night στο High School φοράγανε ακόμα σιδεράκια και δεν είχαν ραντεβού βγάζουνε τώρα τα απωθημένα τους

Το ποστ μου είναι γεμάτο ειρωνία γιατί έτσι αισθάνομαι ότι μου συμπεριφέρθηκαν φέτος σε αυτή τη σεζόν.

Ελπίδα σωτηρίας άραγε υπάρχει? Υπομονή κάτι μήνες τώρα. Αν βγάλουν ανακοίνωση ότι η 6η δεν θα είναι η τελευταία δεν θα κάνω καν το κόπο να την δω.

χαχαχα γαματο spoiler! η Deb δεν τους βρηκε στο Facebook τροπος του λεγειν ηταν :lol: :P

ΥΓ. Τι φοβερο και τρομερο που ειναι (ή μαλλον παραμενει) το OST?? Αυτο το κομματι, την νεα εκδοση/εκδοχη του theme που εβαλαν στο τελος την θελω οπωσδηποτε.

αμα το βρεις στειλε μου pm αμεσως!!!

Απ οτι διαβάζω για πολλούς συμφορουμίτες δεν άρεσε ιδιαίτερα η σεζόν του Dexter!Προσωπικά για μένα είναι η δεύτερη καλύτερη σειρά που παρακολουθώ φέτος(Και δεν παρακολουθώ λίγες 8 για την ακρίβεια) και μετά το Fringe είναι η καλύτερη για φέτος!Εμένα μου άρεσε περισσότερο απο την τρίτη και ίσως και απο την τέταρτη!

φετος πιστευω ειναι απο τις καλυτερες σεζον του House και πιστευω οτι ειναι αναμεσα στα 8 που βλεπεις ε

η φετινη μοιαζει αρκετα με την 3η ως προς το δεσιμο με αλλο ατομο αλλα υπο διαφορετικες συνθηκες και ως προς τα λαθη που γινανε απο πλευρας Dex αλλα κυριως απο πλευρας αρχαριας Lumen οπου περνουσαν στο ντουκου ενω στην 3η ενα λαθος τον υποχρεωσε να τρεχει και να προσπαθει να το καλυψει μεχρι τελους...

Δημοσ.

@tr3quart1sta ναι ο House φυσικά είναι μια σειρά που την βλέπω αλλά δεν με έχει εντυπωσιάσει!Εκτός απ το επεισόδιο που πήγε πρώτη φορά αυτή η κοπέλα ιδιοφυία και μετά την απέλυσε και οι άλλοι τρεις μπήκαν φυλακή.Εκεί που την ξαναπροσλαμβάνει και τις λέει οτι οι άλλοι είναι φυλακή και αυτή τρομαγμένη ρωτάει γιατί και αυτός παίρνει το τέλειο στυλάκι του και λέει "Πορνεία" εντάξει εκεί παραδόθηκα στα γέλια(Η ατάκα της σεζόν για μένα) αλλά γενικά δεν μπορώ να πω οτι έχει το κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

@tr3quart1sta ναι ο House φυσικά είναι μια σειρά που την βλέπω αλλά δεν με έχει εντυπωσιάσει!Εκτός απ το επεισόδιο που πήγε πρώτη φορά αυτή η κοπέλα ιδιοφυία και μετά την απέλυσε και οι άλλοι τρεις μπήκαν φυλακή.Εκεί που την ξαναπροσλαμβάνει και τις λέει οτι οι άλλοι είναι φυλακή και αυτή τρομαγμένη ρωτάει γιατί και αυτός παίρνει το τέλειο στυλάκι του και λέει "Πορνεία" εντάξει εκεί παραδόθηκα στα γέλια(Η ατάκα της σεζόν για μένα) αλλά γενικά δεν μπορώ να πω οτι έχει το κάτι παραπάνω!

+42353245 :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μια χαρά τελειώσε η σεζόν, μετά το Lost η καλύτερη σειρά παραμένει το Dexter.

:D

μετα το lost ολες οι σειρες παραμενουν καλυτερες.... :P :P :P :P

no offence :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως δεν θεωρώ την 5η σεζόν με τίποτα χειρότερη της 3ης. Ιδιού επιπέδου στη χειρότερη των περιπτώσεων. Και με τίποτα κάτω από 7/10...

μετα το lost ολες οι σειρες παραμενουν καλυτερες.... :P :P :P :P

no offence :rolleyes: :rolleyes:

Κανένα πρόβλημα...ας παραμείνουμε φίλοι...

Δημοσ.

συμφωνω με οσα γραφετε και εσεις παραπανω..

Xλιαρο φιναλε, γιατι ηταν προχειρο και πολυ γρηγορο, θα μπορουσε αυτη η σεζον να ειχε διπλασια επεισοδια,

γιατι ειχε πολλες ιδεες,που ανετα εβγαζαν και αλλα επεισοδια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...