Japan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το είδα ακόμη, αλλά για να λέτε μούφα, πάλι την γλύτωσε χωρίς να πάρει κανένας τίποτα μυρωδιά??
SteveAngello Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τι τελειωσαμε για φετος? Κατεβαινουν... Για να δουμε.
konnak Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Nah. Τσαπατσούλικο, αδύναμο, δε θυμάμαι καλά το φινάλε της 3ης να αποφασίσω ποιο ήταν χειρότερο. Κρίμα που δεν αξιοποίησαν τουλάχιστον ένα μέτριο φινάλε μιας μέτριας σεζόν για να κάνουν επιτέλους αποκάλυψη του Dexter στην Deb, και να θέσουν τις βάσεις για μία kick ass 6η και τελευταία σεζόν. Πρώτη φορά μου αφήνει τόσο νερόβραστη εντύπωση σεζόν του Dexter, απολύτως αδικαιολόγητη τελικά η εξέλιξη του χαρακτήρα της Lumen, μηδενική εξέλιξη του χαρακτήρα του Dexter, κακογραμμένη η σεζόν όσον αφορά τα τόσα τσαπατσούλικα ανοιχτά μέτωπα και τον τρόπο επίλυσής τους, το main plot δεν σκιαγραφήθηκε όσο θα πρεπε (γιατί αυτοί από νέοι έκαναν ό,τι έκαναν, κτλ), ανούσια sub plots (η ιστορία με την αίρεση, η σχέση Μπατίστα Λα Γουέρτα - who gives a fuck) δεν ξέρω, νομίζω πως ΤΩΡΑ είναι η ώρα να φύγουν με ένα εντυπωσιακό μπαμ. Αν το τρενάρουν κι άλλο βλέπω να χάνουν θέσεις και πόντους στο all time hall of fame. Κρίμα, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο - σίγουρα όχι το περσινό συγκλονιστικό και σπαρακτικό φινάλε αλλά κάτι που να με κάνει να περιμένω την επόμενη σεζόν. Αν ακόμα και τώρα αποφασίσουν να τελειώσουν με την επόμενη σεζόν, το wow effect δε θα είναι το ίδιο αν αποκαλυφθεί ο Ντέξτερ στην πρεμιέρα πχ. από το να γινόταν στο χτεσινό φινάλε. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να κάνουν που δεν το έχουν κάνει ήδη, πάντως η σειρά θεωρώ δεν αξιοποίησε όπως θα πρεπε το θάνατο της Ρίτα σεναριακά, το potential μετά το περσινό φινάλε ήταν τεράστιο και η επόμενη σεζόν κατά τη γνώμη μου η χειρότερη από τις 5 ως τώρα. Κρίμα γιατί ακόμα και μέχρι τη μέση μπορούσαν να φτιάξουν κάτι καλό, αλλά το 2ο μισό της σεζόν ήταν far from dark, πρόχειρο και αδύναμο. Shame on you Dexter.
Vintage Jewel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Θεωρω οτι το περσινο φιναλε ητανε κλασης ανωτερο.Το αγαπημενο μου μεχρι τωρα..
katsikoula Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 εμενα μου αρεσε σαν σαιζον ηταν μια χαλαρη σαιζον και πιστευω οτι ετσι οπως τελειωσε επρεπε να τελειωνε και γενικοτερα η σειρα. αυτο το (ευτυχισμενο) τελος αρμοζει στην τελευταια σαιζον και οχι στον προτελευταια. ετσι πιστευω τουλαχιστον. μου αρεσε που εφτασε η Ντεμπ πανω στην ωρα αλλα δεν τους επιασε. επισης μου αρεσε που την χαρησε στον Κουιν. με χαλασε ομως λιγακι που εφυγε η Λουμεν αλλα αυτο που με χαλασε περισσοτερο ηταν αυτο που ανεφερε και ο φιλος απο πανω σχετικα με το θανατο της Ριτα. Α και κατι αλλο. δεν ειναι λιγο περιεργος ο Κουιν να μαθει γιατι τον αφησε ο Ντεξτερ? μηπως καταλαβε οτι τον σκοτωσε αυτος? λιγο παραξενο. Γενικα ηταν μια ωραια και χαλαρη σαιζον σε συγκριση με τις προηγουμενες. καλα το περσινο φιναλε ηταν απιστευτο, αξεχαστο. το καλυτερο φιναλε που εχω δει σε σειρα θα ελεγα ξερει κανεις τι θα δουμε στο περιπου του χρονου?
nikos21aek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ τη σεζόν αυτή την είδα όλη μαζί μέχρι το 10ο επεισόδιο.Δεν είχα δεί ούτε ένα μέχρι τότε,τα είδα όλα μαζί και μπορώ να πω πως η σεζόν ήταν αρκετά καλή.Με άφησε τελείως λαλάκα να περιμένω να δω τα τελευταία επεισόδια με πολύ αγωνία να δω τι θα συμβεί.Το ξαναλέω πως το ότι κουραζόμαστε σε μερικές σειρές ενας λόγος είναι και που τις βλέπουμε βδομάδα βδομάδα.Άλλη αίσθηση έχεις όταν τα βλέπεις όλα μαζί,άλλη όταν περιμένεις μια βδομάδα και θα σου κακοφανεί και το μέτριο επεισόδιο.Στο μόνο που τα χάλασε η σεζόν αυτή ήταν στο φινάλε... Δηλαδή χαλαρά αν το φινάλε ήταν δυνατό και είχε εξελίξεις και εκπλήξεις η σεζόν θα χαρακτηριζόταν και πολύ καλή.Αλλά πραγματικά με αυτό που είδα...Έλεος.Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχουν σκοπό να κρατήσουν τη σειρά αλλά πρέπει κάποτε να γίνει και το αναμενόμενο!ΤΟ περιμένουμε τόσο καιρό και ακόμη τίποτα.Άμα είναι να ξέρουμε δηλαδή σε κάθε σεζόν τι θα γίνει στο τέλος..τι καθόμαστε και βλέπουμε;Εντάξει δεν λέω να τον κυνηγάει όλη η αστυνομία κτλ αλλά θα μπορούσε να το μάθει η Ντέμπ.Θα μπορούσε κάπως να συνεχίσει η ιστορία με την Λούμεν.Θα μπορούσε να μας πεtάξει και ένα ψίχουλο για την επόμενη σεζόν!Έλεος δηλαδή.Τόσο λάδι την έβγαλε πάλι μέσα σε 20 λεπτά;Τόσα ανοιχτά μέτωπα κλείσαν όλα σε 20 λεπτά και όλα μέλι γάλα;Πάλι;
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Κάθε season του Dexter τη βλέπω επεισόδιο προς επεισόδιο (επιφυλάσσομαι για την επόμενη). Η σειρά συνήθως δίνει αρκετά σε επίπεδο επεισοδίου που τα χάνεις αν τα δεις back-to-back. Ή τελος πάντων αυτή είναι η άποψη μου για τη σειρά αυτή. Πάντως σε αυτή την μέτρια και κακογραμμένη imho season, η συγκεκριμένη τακτική βοήθησε πολύ στο να μην πέσω από τα σύννεφα στο φινάλε. Ήταν απολύτως στα πλαίσια των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης season, και δεν έγινε καμιά απόπειρα για κάτι παραπάνω. Με δεδομένες λοιπόν τις χαμηλές προσδοκίες, σαν επεισόδιο μου φάνηκε ότι είχε αρκετές καλές στιγμές και δεν θα το πω μέτριο. Δυστυχώς η Lumen έπρεπε να φύγει, (μάλλον λόγω συμβολαίου) αλλά και όπως είχε μπει σε speedrun η όλη σχέση δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για συνέχεια. Δυστυχώς, γιατί ήταν το πιο γερό χαρτί στη season, που κάηκε μερικά επεισόδια πριν το φινάλε. Η απότομη αποχώρηση της δε με χάλασε τόσο, όσο το ότι έπρεπε σώνει και καλά να φτάσουμε στην healed Lumen μέσα σε μερικά επεισόδια. Για τον bad guy (Jordan), παρά την καλή ερμηνεία, η όλη υπόθεση μου φάνηκε πολύ "άντε γεια" και δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε ποτέ για το γιατί και πώς γινόταν οι βιασμοί. Νομίζω πως είμαι επίσης χαρούμενος που η Deb δεν μαθαίνει για τον Dexter. Δεν κολλούσε στη season. Η σκηνή όμως με το ημιδιαφανές πλαστικό ήταν για γέλια. Από κει και πέρα πάνω κάτω χάλια. Μου αρέσει που έκλεισαν και με αναφορά στη Ρίτα πανάθεμά τους. Σε μια season την είχαν σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ, παρά το ρόλο της στο καταπληκτικό φινάλε της 4ης. Έκαναν και ένα γερό reset στο τέλος που ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάμε πάλι την 5η season αλλά αυτή τη φορά χωρίς το βάρος να διαχειριστούν το θάνατο της Rita. Δεν το πιστεύω ότι δεν πολυέχω όρεξη να πω περισσότερα για φινάλε Dexter.:/ Πάμε για άλλα. Μπορεί η 6η season να είναι αυτό που ήταν η 4η για την τρίτη. Νομίζω στην 3η season στο τέλος ήμουν πιο αισιόδοξος. Τώρα σκέφτομαι ότι θα ναι καλύτερα να το τελειώνουν σιγά σιγά.
tzinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Nah. Τσαπατσούλικο, αδύναμο, δε θυμάμαι καλά το φινάλε της 3ης να αποφασίσω ποιο ήταν χειρότερο. Κρίμα που δεν αξιοποίησαν τουλάχιστον ένα μέτριο φινάλε μιας μέτριας σεζόν για να κάνουν επιτέλους αποκάλυψη του Dexter στην Deb, και να θέσουν τις βάσεις για μία kick ass 6η και τελευταία σεζόν. Πρώτη φορά μου αφήνει τόσο νερόβραστη εντύπωση σεζόν του Dexter, απολύτως αδικαιολόγητη τελικά η εξέλιξη του χαρακτήρα της Lumen, μηδενική εξέλιξη του χαρακτήρα του Dexter, κακογραμμένη η σεζόν όσον αφορά τα τόσα τσαπατσούλικα ανοιχτά μέτωπα και τον τρόπο επίλυσής τους, το main plot δεν σκιαγραφήθηκε όσο θα πρεπε (γιατί αυτοί από νέοι έκαναν ό,τι έκαναν, κτλ), ανούσια sub plots (η ιστορία με την αίρεση, η σχέση Μπατίστα Λα Γουέρτα - who gives a fuck) δεν ξέρω, νομίζω πως ΤΩΡΑ είναι η ώρα να φύγουν με ένα εντυπωσιακό μπαμ. Αν το τρενάρουν κι άλλο βλέπω να χάνουν θέσεις και πόντους στο all time hall of fame. Κρίμα, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο - σίγουρα όχι το περσινό συγκλονιστικό και σπαρακτικό φινάλε αλλά κάτι που να με κάνει να περιμένω την επόμενη σεζόν. Αν ακόμα και τώρα αποφασίσουν να τελειώσουν με την επόμενη σεζόν, το wow effect δε θα είναι το ίδιο αν αποκαλυφθεί ο Ντέξτερ στην πρεμιέρα πχ. από το να γινόταν στο χτεσινό φινάλε. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούν να κάνουν που δεν το έχουν κάνει ήδη, πάντως η σειρά θεωρώ δεν αξιοποίησε όπως θα πρεπε το θάνατο της Ρίτα σεναριακά, το potential μετά το περσινό φινάλε ήταν τεράστιο και η επόμενη σεζόν κατά τη γνώμη μου η χειρότερη από τις 5 ως τώρα. Κρίμα γιατί ακόμα και μέχρι τη μέση μπορούσαν να φτιάξουν κάτι καλό, αλλά το 2ο μισό της σεζόν ήταν far from dark, πρόχειρο και αδύναμο. Shame on you Dexter. εσυ εισαι η αδερφη ψυχη μου!! Με την διαφορα ισως οτι εγω ειμαι ακομα ποιο απογοητευμενος απο αυτην την σεζον. Σε σημειο που πιστευω οτι δεν επρεπε καν να υπαρχει, εαν η επομενη ειναι αξιολογη και κλεισει οπως πρεπει την σαγκα του ντεξ, οταν θα κοιταω πισω απλα θα λεω οτι αυτη η σεζον δεν γυριστικε ποτε. Ολα φετος μου βγαλανε μια προχειροτητα και γραφικοτητα. Και οπως εχω ξαναπει δεν φταινε οι γκεστ σταρς, ηταν μια χαρα στους ρολους τους, αλλα καπου το ολο στορυ δεν επειθε για αυτα που συμβαινουν στους χαρακτηρες. Οπως λες και εσυ δεν αναπτυχθηκε ουτε κατεληξε καπου σοβαρα και σωστα το ολο στορυ. Η κεντρικη ιδεα φετος ηταν να βρεθει καποιος που θα δει τι πραγματικα ειναι ο ντεξ και θα τον δεχτει εως ενα σημειο. Ολα τα υπολοιπα τελικα ηταν ανουσια subplots που βοηθουσαν μονο στο να κανει καποιο δεσμο ο ντεξ με αυτο το ατομο (την λουμεν). Οσο ξαφνικα μας βγηκε η λουμεν φονιας, τοσο ξαφνικα της περασε. Ενω για χαρη αυτης της ιδεας θυσιαστικε η ριτα και τα παιδια του, ολοι του οι οικογενοιακοι προβληματισμοι, η θλιψη για την γυναικα του και το πως θα ηταν πατερας(και μονος) και δολοφονος φυγανε απο το παραθυρο και αρχισε να τσιλιμπορυδιζει με την λουμεν. Οι εσωτερικοι του προβληματισμοι και η μαχη με τον εαυτο του περασανε σε 2ρη μοιρα και η ποιητικη διαθεση που βγαζανε αυτοι οι διαλογοι εξαφανιστικε. Διαλογοι και σεναριο πολυ πεσμενοι φετος, οπως και το ακτιγκ του ντεξ. Και το χειροτερο για μενα φετος ειναι οτι δεν ειχαμε καθολου κωδικα του χαρι, τσαπατσουλιες παντου και τον ντεξ να την γλυτωνει συνεχεια με αστειους τροπους. Επισης gamebreaking τελειως για μενα ηταν που σκότωσε τον τυπο στην τουαλετα στα 1τα επεισοδεια, τον ρομποκοπ, οπως και το οτι ηταν ετοιμος να σκοτωσει τον κουιν!!! Με λιγα λογια ειδαμε ενα ντεξ φετος που δεν σκοτωνε με σκοπο και εγκληματιες που το αξιζανε, αλλα μονο για να καλυβει τα σφαλματα του η για να ξεσπαει τα νευρα του. Κατι που καταριπτει τελειος την εικονα του συμπαθητικου τιμωρου που ο μονος τροπος για να ηρεμει την διψα του ειναι να σκοτωνει εγκληματιες που το ¨αξιζουν¨. Πλεον ειναι ενας κοινος δολοφονος, κατι που εχει περασει τελειος στο φλου. Αααα το ποσο προχειρα και βολικα ειναι ολα φετος φαινετε και απο την υποθεση με τον κουιν. Υπαρχουν τα αποτυπωματα του στο βαν, κλισεις στο κινητο, ολοι ξερουν οτι ηταν γνωστος του και κατι επαιζε. Αν μιλουσε και η ντεμπ θα μπορουσε να πει οτι εφυγε απο το γραφειο την μερα που εγινε ο φονος μετα απο κληση στο τηλ. Την ωρα θανατου μπορουν να την υπολογισουν. Ο κουιν εμοιαζε ενοχος και πριν την σταγονα με το αιμα. Αλλα κανει την χαρη ο ντεξ και το βγαζει οφφσαιντ και τελικα την γλυτωνει τελειως ο κουιν?? Τα αλλα πειστηρια τι γινανε? τοσο ευκολα εληξε η υποθεση? Μαλιστα τα γενεθλια του χαρισον θα ηταν ποσο 1-2 μερες μετα?? εληξε η υποθεση του ρομποκοπ τοσο ευκολα?
finch Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 τι να πω ρε γαμώτο. μια ερώτηση πλανάται στο μυαλό μου... Γιατί ? Γιατί? Γιατί μας γ@μήσατε τσάμπα μια σεζόν? οκ δεν περίμενα να είναι σαν την τέταρτη αλλά όχι και αυτό το χάλι. Γιατί μας σπάτε τα @@ με τα υποτιθέμενα κολπάκια ότι θα τον πιάσουν τον dexter κλπ κλπ και τα μαμημένα τα previous. Αφού το παιδί απότι φαίνεται έχει κάνει διατριβή στα Metal gear solid και στο splider cell. Δηλαδή αυτό που έγινε με τον Quinn δεν έχει προηγούμενο!!!!!! έχεις ρε μπακλαβά έναν μπάτσο που παρακολουθεί τον Dexter και σου λέει ότι θα τον μπαγλαρώσει. Σου φέρνει μέχρι και φώτος ρε πούστη μου!!! Στην μέση του πουθενά, στα μαύρα μεσάνυχτα με την Lumen να πετάνε μαύρες σακούλες. Μετά πεθαίνει ο μπάτσος και αντί να κάνεις κάτι μιας και η πρώτη του υποψία ήταν ο dexter καθεται και κοιτάει την κάμερα σαν χάνος!!!! και μετά λες "οκ, θα ξυπνήσει που θα πάει", και τι κάνει ο αθεόφοβος, σβήνει τις κλήσεις από το κινητό του!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χαχαχαχαχ μη!! σταμάτα ρε συ Quinn, θα μας "σκοτώσεις" από τα γέλια !!!!! και το καλύτερο,, είναι και μπάτσος!!!!!!!!!! χαχαχα εδώ η άλλη βρήκε τα pokes στο facebook, στις κλήσεις θα κωλώσουν? δεν θα κάνω καν το κόπο να αναφέρω και ένα σωρό άλλα γεγονότα τα οποία απλά τα περάσανε στο ντούκου. Εδώ να πω ότι ήμουν υπέρμαχος της σαιζόν, έλεγα οκ πρέπει να περιμένουμε λίγο να δούμε τι κατεύθυνση θα πάρει. Μέχρι τι μέση μου άρεσε, μετά το χάος. Ο dexter να σκοτώνει όποιον να'ναι και όπως να'ναι και χωρίς καν να ακολουθεί τον κώδικα του Χάρη που και καλά τον είχε σώσει τόσο καιρό. Δηλαδή έχουμε έναν dexter ο οποίος είτε χρησιμοποιεί τον κώδικα είτε όχι την γλυτώνει. ΡΕΕΕ είστε σοβαροί??? ένα από τα ποια σημαντικά concept της σειράς το πετάτε έτσι απλά? αμα είναι βάλτε του και ένα ζευγάρι γυαλιά να το παίζει και Supeman. Το σκηνικό με την deb, Γιατί γιατί γιατι? Αφού δεν προσέφερε κάτι, γιατί ρε? για να μας μπριζώσετε στο preview? για να μας δείξει την συμπάθεια της deb έμμεσα προς τον αδελφό της και για αυτό που κάνει; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι και στην τελική, εμείς θέλαμε έναν αυτοκαταστροφικό dexter, να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια μετα τα γενονότα που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Δυστυχώς και αυτό πέρασε στο ντούκου. Για την Lumen τώρα... Πόσο πιο άκυρος χαρακτήρας; εμφανίζεται από το πουθενά, γίνεται η μούσα του, η αδελφή ψυχή του, λες επιτέλους ένας άνθρωπος που ο dexter μπορεί να είναι ο εαυτός του. Και μετά από όοοοσα περάσανε ξυπνάει η lumen και λέει "You know what dex, χτύπησα ένα Depon, αναβράζων κιόλας και πιστεύω μου πέρασε, λέω να τη κάνω τώρα, πάρε και το msn μου "[email protected]" να σου κάνω κανα nudge που και που. Άντε τα λέμε". Nuff said. "tick tock its the sound of your ...." ναι ναι whatever και "τα @@ μας κουνιούνται γιαυτό και δε βαριούνται". Μηδενική εξέλιξη απλά ένα μάτσο καταπιεσμένα μαλακιστήρια που επειδή τότε στο prom night στο High School φοράγανε ακόμα σιδεράκια και δεν είχαν ραντεβού βγάζουνε τώρα τα απωθημένα τους Το ποστ μου είναι γεμάτο ειρωνία γιατί έτσι αισθάνομαι ότι μου συμπεριφέρθηκαν φέτος σε αυτή τη σεζόν. Ελπίδα σωτηρίας άραγε υπάρχει? Υπομονή κάτι μήνες τώρα. Αν βγάλουν ανακοίνωση ότι η 6η δεν θα είναι η τελευταία δεν θα κάνω καν το κόπο να την δω.
PETROS13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ευτυχώς που τελείωσε ήρεμα αυτή η season.. σκεφτείτε να τον έπιαναν... και ο Σεπτέμβρης του 2011 είναι ακόμα μακριά
antreas18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 petros13 βαλε σποιλερ. konnak συμφωνω σε ολα οσα ειπες.με καλυψες πληρως.
marantonis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εχετε δικιο για τις περισσοτερες σεναριακες αδυναμιες (καποιες που γραφηκαν μπορουν σχετικα ανετα να δικαιολογηθουν), παρολαυτα μπορω να πω οτι απολαυσα το επεισοδιο. Με επεισε το στορυ, παροτι τα πραγματα γινοταν πιο ευκολα φετος κι αυτο πρεπει να το πουμε, μου δημιουργησε αγωνια και γουσταρα υπερβολικα τα τελευταια λεπτα, εκεινα του περιφημου εσωτερισμου του Dexter. Προσωπικα δεν ειμαι απογοητευμενος. Αν βαθμολογουσα την 1η σεζον με 8.5, τη 2η με 8.5, την τριτη με 8 και την 4η με 9, στην 5η θα εβαζα 7. Μπορει να μην ειναι εξαιρετικος, αλλα παραμενει καλος βαθμος. Θεωρω λαθος το να "γκρινιαζουμε" επειδη κατι δεν ειναι αριστουργημα και ειναι απλα καλο (βλεπε season final 4ης-season final 5ης). Το λεω για εκει που ειπωθηκε, οχι γι' αυτους που για τους λογους τους -προφανως εγω δε δινω τεραστια προσοχη στις σεναριακες ευκολιες- δεν το θεωρουν καν καλο. ΥΓ. Τι φοβερο και τρομερο που ειναι (ή μαλλον παραμενει) το OST?? Αυτο το κομματι, την νεα εκδοση/εκδοχη του theme που εβαλαν στο τελος την θελω οπωσδηποτε.
kk1991 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 καλο ηταν απλως ακρως αναμενομενο....λογικο να φυγει η lumen. δηλαδη τι θα καναν ολη τη χρονια? θα περναν σειρα εσυ εσφαξες χθες σημερα θελω εγω? αφου εκλεισε η ιστορια της, απλως το κλεισαν πολυ βιαστικα και τσαπατσουλικα το βραδυ ολα καλα και το πρωι της ηρθε ξαφνικα να φυγει??? αλλα γενικα ολη η season ηταν λιγο στον αερα, 700 ιδεες να χωρεσουν σε 10 επισοδεια....λογικο να μπουκωσει και το φιναλε να φαινεται ανιαρο ειδικα μετα το φιναλε της 4ης.... γενικα παντως εμενα μου φανηκε καλο και ευχαριστο σαν επισοδειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.